Περιθωριακοί τύραννοι

Περιθωριακοί τύραννοι

Ο Χίτλερ στα νιάτα του ήταν ένας πάμφτωχος, ομοφυλόφιλος, μπόεμ ζωγράφος με μεταφυσικές ανησυχίες. Στα πρώτα του πολιτικά βήματα συμμάχησε με μειονότητες, ομοφυλόφιλους, Εβραίους, τσιγγάνους. Για λόγους που εσκεμμένα δεν αποκαλύπτουν, άλλαξε η στάση του, η ιδεολογία του και οι συμμαχίες. Από ένα σημείο και μετά είχε μόνο ετεροφυλοφιλικές σχέσεις και στο τέλος άσκησε διωγμό στους συμμάχους των νεώτερων χρόνων του και του πρωτοναζισμού. Η Νέα Τάξη είναι κοντά στον πρωτοναζισμό, ίσως είναι ακριβώς πρωτοναζισμός. Σωστά γράφτηκε πως έχει συμμαχήσει με διάφορες μειονότητες.

Όσοι είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία, θυμούνται μια εποχή που ομοφυλόφιλοι, έκφυλοι, ναρκομανείς, πόρνες, βρίσκονταν στο περιθώριο της κοινωνίας. Ανεξάρτητα με την στάση που είχε κανείς απέναντι σε αυτές τις κατηγορίες, το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας τις αντιμετώπιζε επιφυλακτικά, υποτιμητικά, κοροϊδευτικά ή εχθρικά. Σίγουρα γινόταν κάποια διάκριση. Βέβαια αυτό εξαρτάτο και από τον χώρο. Στον καλλιτεχνικό χώρο πχ υπήρχε πάντοτε μια μεγαλύτερη ανεκτικότητα. Επίσης η στάση αφορούσε τους φανερούς. Διότι πάντοτε υπήρχαν πολλοί/ές κρυφοί/ές σε αυτές τις κατηγορίες ακόμα και στην «καλή κοινωνία».

Βέβαια αυτές οι κατηγορίες είναι διαφορετικές μεταξύ τους. Η χρήση ναρκωτικών εξακολουθεί να είναι παράνομη στην Ελλάδα αλλά σε αρκετές χώρες, ελαφρά ναρκωτικά έχουν γίνει νόμιμα. Στην χώρα μας, επιτρέπεται η χρήση της κάνναβης αλλά για άλλους λόγους από το να «φτιάχνεται» κανείς. Η πορνεία είναι μεν νόμιμη αλλά ένα μεγάλο μέρος της γίνεται παράνομα. Το μεγαλύτερο μέρος της έκφυλης συμπεριφοράς είναι νόμιμο.

Υπάρχουν είδη όμως που τιμωρούνται πολύ αυστηρά όπως η παιδοφιλία. Η λέξη έκφυλη παίρνει αρκετές έννοιες. Μία από αυτές είναι η μη συνηθισμένη σεξουαλική συμπεριφορά και με αυτή την έννοια την χρησιμοποιώ. Τώρα που ακριβώς είναι η διαχωριστική γραμμή μεταξύ συνηθισμένης και έκφυλης δεν είναι σαφές. Κάποιες πράξεις σίγουρα δεν εμπίπτουν στις έκφυλες, κάποιες άλλες σίγουρα συμπεριλαμβάνονται και είναι αρκετές που βρίσκονται ανάμεσα.

Ενώ ομοφυλόφιλοι, έκφυλοι, ναρκομανείς, πόρνες είναι διαφορετικές κατηγορίες, έχει δημιουργηθεί μια συμμαχία ανάμεσα τους που έχει σχέση με την ελευθεριότητα στον σεξουαλισμό και στην χρήση ναρκωτικών. Επιπλέον η Νέα Τάξη χρησιμοποιεί αυτές τις κατηγορίες, έχει κάνει μια συμμαχία μαζί τους όπως ο πρωτοναζισμός και ο Χίτλερ στα πρώτα του βήματα.  

Η ιδεολογία της Νέας Τάξης και το σχέδιο της είναι ένα πακέτο όπως έχει σωστά γραφτεί πολλές φορές. Η ιδεολογία παίρνει στοιχεία από την αριστερά και την δεξιά. Σε θέματα ελευθεριότητας σεξουαλικής και χρήσης ναρκωτικών συμφωνεί με την αριστερά, με την οποία βέβαια συμφωνούν και τα φιλελεύθερα κόμματα (Δράση, Φιλελεύθερη Συμμαχία, Δημοκρατική Συμμαχία). Είναι αντίθετοι οι συντηρητικοί και για αυτό χρησιμοποιούν Δούρειους Ίππους στον συντηρητικό χώρο. 

Όμως το πακέτο της Νέας Τάξης περιλαμβάνει και πολλά άλλα όπως την δημιουργία μιας ψευτοελίτ που θα συγκεντρώσει όλο τον πλούτο, τον έλεχγο των ΜΜΕ, την προπαγάνδα, την λογοκρισία, την καταπίεση κλπ. Στο τέλος θα επιβάλλουν Παγκόσμια Δικτατορία και θα υπάρχει μόνο η ιδεολογία τους και οι απόψεις τους. Έχει εξηγηθεί λεπτομερέστατα σε πολλά προηγούμενα άρθρα τι ακριβώς πρεσβεύει και σχεδιάζει η Νέα Τάξη.

Θεωρώ πως ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων πιστεύει πως καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του, εφόσον δεν είναι κάτι παράνομο όπως η παιδοφιλία. Επίσης πέρα από το παράνομο, αν θέλουν να κάνουν ναρκωτικά, ας κάνουν. Είναι «κακό του κεφαλιού τους». Κατά πόσο αυτές οι κατηγορίες έχουν θέση στην συντηρητική παράταξη είναι ένα άλλο ζήτημα.

Οι συντηρητικοί άνθρωποι είναι αντίθετοι σε αυτές τις συμπεριφορές. Όλοι αυτοί έχουν θέση στην κοινωνία αλλά κανονικά δεν έχουν θέση στον συντηρητικό χώρο γιατί μετά δεν είναι συντηρητικός. Πως γίνεται να έχουν θέση στην Νέα Δημοκρατία; Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι ούτε συντηρητικό και ούτε πατριωτικό κόμμα. Ανάθεμα κι αν ξέρουν αυτοί τι είναι. Μάλλον είναι υβριδικοί σοσιαλιστές, Δούρειοι Ίπποι της Νέας Τάξης στον συντηρητικό πατριωτικό χώρο. 

Το να παρουσιάζονται όλοι αυτοί ως πρότυπα είναι επίσης κάτι άλλο. Με τη Νέα Τάξη φθάσαμε στο άλλο άκρο, από το περιθώριο που ήταν, πλέον είναι πρότυπα. Αν κανείς δεν είναι ναρκομανής, γκέι/μπάι, δεν κάνει βίζιτες ή δεν έχει κάποια έκφυλη συμπεριφορά θεωρείται πλέον προβληματικός. Αυτό είναι διαφορετικό από το να είναι οι πρώην περιθωριακοί πρότυπα. Επίσης είναι κάτι διαφορετικό να γίνονται όλοι αυτοί τύραννοι και να καταπιέζουν να εκμεταλλεύονται και να εξαπατούν τους υπόλοιπους. Αυτό γίνεται επειδή το κάνει η Νέα Τάξη και αρκετοί από αυτούς είναι Νεοταξίτες.

 Ψευτοελίτ παλιανθρώπων

Θεόδωρος

Scroll to Top