Περί συμμαχιών

Περί συμμαχιών

Σταδιακή ΝΤΠ

Για πολλούς Νεοταξίτες, μετράει πολύ το προσωπικό συμφέρον και λιγότερο η ιδεολογία. Όμως ανεξάρτητα από το αν τα κίνητρα είναι ιδεολογικά ή συμφεροντολογικά, όλα αυτά τα καθάρματα, έχουν κοινό μέτωπο, είναι μια συμμορία που συνωμοτεί σε βάρος των υπολοίπων. Υπηρετούν τους ίδιους σκοπούς, παρόλο που δεν έχουν πλήρη συναίσθηση του τι ακριβώς υπηρετούν.

Η Νέα Τάξη έχει δημιουργήσει διάφορες συμμαχίες. Χρησιμοποιεί αρκετά μειονότητες θρησκευτικές, φυλετικές, σεξουαλικές. Για αυτό οι μειονότητες είναι σφηκοφωλιές Νεοταξιτών. Βέβαια αυτό δεν αφορά όλους αλλά ένα μεγάλο ποσοστό. Εξαρτάται πόσο μεγάλο, από τον χώρο. Δηλαδή υπάρχει μεγάλο ποσοστό Νεοταξιτών στους Εβραίους και στους ομοφυλόφιλους. Οι Εβραίοι είναι μειονότητα σε όλες τις χώρες, εκτός βέβαια από το Ισραήλ.

Όμως υπάρχουν εκτός από τους ουδέτερους και Αντιστασιακοί. Η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ έχει διεισδύσει σε όλους τους χώρους που είναι σφηκοφωλιές Νεοταξιτών για να παίρνει πληροφορίες, να διαδίδει παραπληροφόρηση και να κάνει «σαμποτάζ» στους Νεοταξίτες. Τόσο στα Νεοταξικά κανάλια όσο και στα Νεοταξικά κόμματα, υπάρχουν ουδέτεροι αλλά και Αντιστασιακοί. Το ποσοστό των Νεοταξιτών καθορίζει έναν χώρο αν είναι Νεοταξικός. Αυτό πρέπει να γίνει σαφές.

Ειπώθηκε από τα Νεοταξικά κανάλια πως ο Ζελένσκι ζήτησε από τον Μπάιντεν να μην επιβάλει κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς. Επιπλέον ο Ζελένσκι χρησιμοποιούσε στην Ουκρανία νεοναζιστικά τάγματα για εθνοκάθαρση σε ρωσόφωνες περιοχές. Ο Ναζισμός πέρασε από διάφορα στάδια όπως και ο Χίτλερ. Κατά μία άποψη ο βιολογικός παππούς του Χίτλερ ήταν Εβραίος. Ο πατέρας του ήταν νόθο παιδί μιας υπηρέτριας και του δεκαοχτάχρονου γιου της Εβραϊκής οικογένειας στην οποία εργαζόταν.

Επίσης πέρασε μεγάλες περιόδους ομοφυλοφιλίας και ετεροφυλοφιλίας. Δηλαδή για ένα μεγάλο διάστημα, στην αρχή ήταν ομοφυλόφιλος και μετά ήταν αυστηρά ετεροφυλόφιλος. Στα πρώτα του βήματα βοηθήθηκε από Εβραίους. Βέβαια ξέρουμε πως ο Χίτλερ και ο Ναζισμός, αργότερα στράφηκαν κατά των Εβραίων, των ομοφυλόφιλων και άλλων μειονοτήτων. Δηλαδή ο Ναζισμός και η ιδεολογία του Χίτλερ είχε μια αλλαγή διαχρονικά.

Ενδεχομένως να έπαιξαν ρόλο και οι συμμαχίες που δημιουργούνται στην πολιτική, τότε, τώρα και πάντοτε. Ίσως οι συμμαχίες με τους Εβραίους και τους ομοφυλόφιλους να χάλασαν και να έκανε νέες συμμαχίες με τους αντιπάλους τους. Οι συμμαχίες στα πολιτικά είναι περίεργες καμιά φορά όπως και οι συμμαχίες μεταξύ χωρών. Στην Ελλάδα, ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίστηκε στη μέση και έγιναν εχθροί πρώην σύντροφοι. Έγιναν σύμμαχοι με τους ΑΝΕΛ και η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ που ήταν οι αιώνιοι αντίπαλοι.

Ενδεχομένως ο Εβραίος Ζελένσκι να θυμήθηκε τα πρώτα στάδια του Ναζισμού, τότε που ήταν μαζί με τους Εβραίους. Οι συμμαχίες δημιουργούνται ανάλογα με τα συμφέρονται και τους στόχους. Η Νέα Τάξη έβαλε τον Ζελένσκσι στην Ουκρανία και δεν τους εξυπηρετούσε που η μισή Ουκρανία ήταν ρωσόφιλη. Έτσι χρησιμοποίησαν τους νεοναζί εθνικιστές για να καθαρίσουν την νοτιοανατολική Ουκρανία από τους ρωσόφιλους.

Στην Ελλάδα, ο Εμφύλιος Πόλεμος έφερε τους προδότες ηττημένους φιλοναζιστές, στην μεριά των νικητών. Οι μεγαλύτεροι ευεργέτες τους είναι οι κομμουνιστές γιατί ενώ θα πήγαιναν για εκτέλεση, βρέθηκαν τελικά να είναι άρχοντες. Από την άλλη οι Αντιστασιακοί της Κατοχής χωρίστηκαν στους ρωσόφιλους κομμουνιστές και στους αντί - κομμουνιστές φίλους των αγγλόφωνων (ΗΠΑ - Βρετανία).

Ενώ στην Κατοχή ήταν μαζί και εναντίον των προδοτών, οι φίλοι των αγγλόφωνων βρέθηκαν μαζί με τους προδότες και ενάντια στους κομμουνιστές. Βέβαια κάτι αντίστοιχο έγινε και παγκόσμια. Οι ΗΠΑ βρέθηκαν με την Δυτική Γερμανία και η Ρωσία με την Ανατολική Γερμανία. Οι νικητές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου χωρίστηκαν σε κομμουνιστές (Ρωσία - Κίνα) και αντί-κομμουνιστές που περιέλαβαν και τους ναζιστές.

Θεώρησαν πως μετά την ήττα του ναζισμού και του φασισμού, ο κομμουνισμός ήταν πλέον μεγαλύτερη απειλή για τους αγγλόφωνους και τους συμμάχους τους. Ο Μητσοτάκης, ο Μακρόν, ο Ζελένσκι, ο Αμπράμοβιτς είναι με τον Παγκόσμιο Εβραϊσμό. Συνήθως έχουν κοινή γραμμή αλλά έχουν και αυτοί διαφορετικά συμφέροντα. Αρχικά ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός ήταν από τους βασικότερους υποστηρικτές της Νέας Τάξης.

Ίσως ο Αμερικανικός Εβραϊσμός και το Ισραήλ να έχουν αλλάξει κάπως στάση. Στις ΗΠΑ βλέπουν την τεράστια αντίδραση του κόσμου απέναντι στην Νέα Τάξη. Στο Ισραήλ αντιλαμβάνονται πως ίσως τους εξυπηρετούσε ένα άλλο γκρουπάρισμα, γιατί στην Ασιατική Ένωση που τους τοποθετεί το Νεοταξικό μοντέλο παγκοσμιοποίησης είναι μαζί με όλους τους ορκισμένους εχθρούς τους που τους περιβάλλουν.

Ο Ευρωπαϊκός Εβραϊσμός είναι ακόμη φανατικά υπέρ της Νέας Τάξης. Βέβαια είναι ερωτηματικό τι στάση έχει ο Βρετανικός Εβραϊσμός. Είναι κάποιοι που πιστεύουν πως θα ξαναβάλουν την Βρετανία στην ΕΕ. Άλλοι που το βλέπουν αρκετά δύσκολο έως αδύνατο, δεν υποστηρίζουν πλέον το Νεοταξικό μοντέλο παγκοσμιοποίησης.

Πάρα πολλοί Εβραίοι τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ισραήλ προέρχονται από την Ανατολική Ευρώπη και ειδικά την Ρωσία. Δηλαδή οι Εβραίοι της Ανατολικής Ευρώπης μετανάστευσαν στις ΗΠΑ ή στο Ισραήλ ενώ από την Δυτική Ευρώπη δεν μετανάστευσαν τόσο πολύ. Πάντως παρόλες τις διαφορετικές απόψεις έχουν μεγάλη αλληλοβοήθεια μεταξύ τους και συνήθως καταλήγουν σε κοινή γραμμή.

Γιώργος

Scroll to Top