Σταδιακή ΝΤΠ

Σταδιακή ΝΤΠ

Αντιστασιακοί και Νεοταξίτες

Στην Ελλάδα οι Νεοταξίτες έχουν όλες τις καλές θέσεις. Έχει δημιουργηθεί μια ψευτοελίτ που στηρίζεται όχι στην αξία αλλά στο γεγονός πως είναι όλοι Νεοταξίτες. Να εξηγήσουμε τι ακριβώς σημαίνει αυτό δηλαδή Νεοταξίτης. Δεν ξέρουν όλοι οι Νεοταξίτες τι ακριβώς πρεσβεύει και σχεδιάζει η Νέα Τάξη.

Υπάρχουν κάποια Νεοταξικά κέντρα τα οποία ενδεχομένως να μην φαίνονται, να βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια και είναι αυτά που κινούν τα νήματα. Αυτοί ή τουλάχιστον οι υψηλόβαθμοι ξέρουν που το πάνε. Οι χαμηλόβαθμοι μπορεί να μην τα ξέρουν όλα. Δεν θα υπήρχε πρόβλημα να έβγαιναν ανοιχτά και να πουν τι θέλουν και που το πάνε.

Να έβγαιναν και στην τηλεόραση, στις εφημερίδες, σε εκδόσεις βιβλίων κλπ. Δεν διαφωνώ με την έκφραση της άποψης. Να υπάρχουν όμως και οι άλλες απόψεις. Επίσης δεν θα διαφωνούσα αν ο Μητσοτάκης έβγαινε και έλεγε αυτό που πραγματικά πρεσβεύει δηλαδή πως θέλει να καταργήσει την Ελλάδα ως χώρα, τον Χριστιανισμό και την Ορθοδοξία, τα ελληνικά ήθη και έθιμα και τις παραδόσεις.

Θέλει ανοιχτά σύνορα, να μαζευτούν στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες της Δύσης όλες οι φυλές του κόσμου. Θα λέγεται Ελλάδα αλλά δεν θα κατοικούν πλέον Έλληνες ούτε Χριστιανοί. Να μπορεί να μπαινοβγαίνει ανενόχλητος ο κάθε εγκληματίας και ο κάθε ψυχοπαθής δολοφόνος. Να μπαίνει να διαπράττει τα εγκλήματα του και μετά να φεύγει.

Τα Νεοταξικά κέντρα προχωρούν την πλύση εγκεφάλου σταδιακά. Δηλαδή περνάνε τις απόψεις τους λίγο - λίγο, μέχρι εκεί που τους παίρνει. Δηλαδή και μπλοκάρουν όλες τις άλλες απόψεις και εξαφανίζουν τον αντίλογο αλλά και δεν λένε όλες τις δικές τους απόψεις. Το ίδιο συμβαίνει και με τα σχέδια τους. Τα προχωράνε σταδιακά.

Κάτι χαζογκόμενες, κάτι σκατόφατσες και όλα αυτά βλήματα που βλέπουμε στην τηλεόραση δεν έχουν πλήρη αντίληψη του τι πρεσβεύει η Νέα Τάξη. Αυτοί είναι τα όργανα της Νέας Τάξης που τους χρησιμοποιούν, με το αζημίωτο βέβαια. Τους δίνουν μεγάλες θέσεις και οικονομική άνεση ή πλούτο για να υπηρετούν τα σχέδια της Νέας Τάξης, χωρίς να ξέρουν ποια είναι αυτά στο σύνολο τους.

Δηλαδή οι Νεοταξίτες συμφωνούν εν μέρει με την ιδεολογία και το σχέδιο της Νέας Τάξης, σε αυτά που τους λένε, γιατί είναι και πολλά που δεν τους λένε. Όμως για τους περισσότερους από αυτούς είναι μικρής σημασίας η ιδεολογία και οι στόχοι της Νέας Τάξης. Πάρα πολλοί Νεοταξίτες έχουν μπει στην Νέα Τάξη για να αποτελέσουν την ψευτοελίτ που θα συγκεντρώσει όλο τον πλούτο και θα εκμεταλλεύεται, εξαπατά και καταπιέζει τους ανθρώπους.

Δηλαδή και τα αντίθετα να πίστευε η Νέα Τάξη, πάλι θα ήταν με το μέρος τους για το προσωπικό τους συμφέρον. Η ιδεολογία είναι δευτερεύουσα ή ασήμαντη και ανάθεμα αν ξέρουν όλα αυτά τα βλήματα τι πιστεύουν. Πιστεύουν στο συμφέρον τους, τελεία και παύλα. Μπορεί να έχουν έναν ξάδελφο, έναν θείο, έναν πεθερό, ένα γκόμενο ή μια γκόμενα Νεοταξίτες και τους προώθησαν.

Για αρκετούς από αυτούς τα κίνητρα είναι και ιδεολογικά και συμφεροντολογικά. Όμως το ιδεολογικό κομμάτι αφορά αυτά που ξέρουν, γιατί δεν τους τα λένε όλα τα Νεοταξικά κέντρα. Δεν μπορεί να ξέρει κανείς με βεβαιότητα ποιο είναι ολόκληρο το σχέδιο της Νέας Τάξης. Η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ έχει διεισδύσει σε παρασκηνιακά Νεοταξικά κέντρα και έχει πάρει πληροφορίες, στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες. Επίσης μπορεί να βγάλει κανείς συμπεράσματα από παρατήρηση. Βλέπει την εξελικτική πορεία της πλύσης εγκεφάλου και της προπαγάνδας.

Το επόμενο στάδιο της πλύσης εγκεφάλου προετοιμάζεται δηλαδή το βγάζουν τα Νεοταξικά κέντρα ώστε κάπως να συνηθίζουν στην ιδέα τα πρόβατα και να μην είναι κάτι τελείως ξένο και άγνωστο. Απλά το επόμενο στάδιο δεν προωθείται όσο το παρόν στάδιο. Δηλαδή πρώτα ένα στάδιο το βγάζουν δειλά - δειλά (αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτός ο όρος) για να το μαθαίνουν οι άνθρωποι και να το συνηθίζουν. Μετά ακολουθούν οι προπαγανδιστικές ενέργειες και η πλύση εγκεφάλου, όταν τελειώσει τα παρόν στάδιο και έχει περάσει πια τις απόψεις τους στην κοινή γνώμη.

Βέβαια αυτά είναι τα σχέδια ΕΕ - ΝΤΠ. Από την άλλη η αντί - ΝΤΠ, οι αντίθετοι στα σχέδια ΕΕ - ΝΤΠ εξυφαίνουν μία ακόμη μεγαλύτερη συνωμοσία από αυτή της ΕΕ - ΝΤΠ. Η καλύτερη άμυνα σε μια μεγάλη συνωμοσία είναι μια μεγαλύτερη. Η ΝΤΠ προηγείται καθώς λειτουργούσαν συνωμοτικά για δεκαετίες (ή αιώνες) χωρίς να τους έχουν αντιληφθεί. Όμως η αντί - ΝΤΠ τους πλησιάζει και σύντομα θα τους προσπεράσει

Τώρα αφυπνίζονται εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο για το που το πάει πραγματικά η ΝΤΠ. Έτσι πιθανότατα δεν θα τους βγουν αυτά που σχεδιάζουν οι Νεοταξίτες. Το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ ακόμα κρατάει στην Ελλάδα αλλά στο τέλος με βεβαιότητα θα ηττηθούν και θα ανατραπεί. Είναι άγνωστο πότε και πως θα έρθει αυτό το τέλος του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ. 

Περί συμμαχιών

Γιώργος

Scroll to Top