Αντιστασιακοί και Νεοταξίτες

Αντιστασιακοί και Νεοταξίτες

Την περίοδο της Κατοχής, όταν οι Έλληνες πατριώτες αγωνιζόντουσαν, βασανιζόντουσαν και πέθαιναν, υπήρχαν και πολλοί προδότες που είχαν ταχθεί με το μέρος των κατακτητών. Ανάμεσα του ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και όλοι που συμμετείχαν στην οργάνωση «Σοσιαλιστική Ένωση», η Μελίνα Μερκούρη, ο θείος της, ο πατέρας του Σημίτη, ο πατέρας του Ράλλη κλπ.

Οι ίδιοι ή οι απόγονοι τους (παιδιά, ανίψια, εγγόνια κλπ) πρωταγωνίστησαν στην ευρωπαϊκή πορεία. Οι Νεοταξίτες δεν είναι Νεοναζί αλλά είναι όμως οι συνεχιστές των Ναζί. Η ιδεολογία τους μοιάζει με τα πρώτα στάδια του Ναζισμού γιατί στην πορεία ο Ναζισμός άλλαζε. Έχει στοιχεία και από την αριστερά και από την δεξιά όπως και ο Ναζισμός που λανθασμένα τοποθετείται στην άκρα δεξιά ενώ είναι πρώτα και πάνω από όλα σοσιαλισμός όπως λέει και η λέξη εθνικοσοσιαλισμός.

Η ιδεολογία της Νέας Τάξης είναι ένα πακέτο που έχει στοιχεία από τα αριστερά και από τα δεξιά. Επίσης η ιδεολογία πηγαίνει πακέτο με το σχέδιο της Νέας Τάξης. Σίγουρα όλοι βρίσκουν κάποια σημεία ελκυστικά. Όμως η Νέα Τάξη είναι ένα πακέτο που ή κανείς το αποδέχεται συνολικά ή το απορρίπτει συνολικά.

Θέλει να δημιουργήσει Ευρωπαϊκή, Ασιατική, Αμερικανική και Αφρικανική Ένωση και να τις βάλει κάτω από μία Παγκόσμια Ολιγαρχική Νεοταξική Δικτατορία. Καταργεί έθνη, θρησκείες, φυλές και φύλλα όπως και όλες τις παραδόσεις. Μια ψευτοελίτ ακόλαστων αμοραλιστών θα συγκεντρώσει όλο τον πλούτο για να εξαπατά, να εκμεταλλεύεται, να καταπιέζει την ανθρωπότητα.

Θα υπάρχει ένα κόμμα, το Νεοταξικό (μπορεί να λέγεται αλλιώς) και μια ιδεολογία, η Νεοταξική (μπορεί να λέγεται αλλιώς). Όλες οι άλλες απόψεις και ιδεολογίες θα εμποδίζονται με κάθε τρόπο ώστε σιγά σιγά να εξαλειφθούν. Η Νεοταξική Παγκόσμια Δικτατορία θα επιβληθεί σταδιακά δηλαδή αρχικά μπορεί να υπάρχει η ψευδαίσθηση της Δημοκρατίας.

Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να υποστηρίζει ό,τι θέλει. Δεν απαγορεύεται κανείς να υποστηρίζει την Νεοταξική ιδεολογία, να κατέβει στις εκλογές και να ζητήσει την ψήφο των πολιτών. Πιο κοντά στην Νεοταξική ιδεολογία βρίσκεται ο Μητσοτάκης και Δράση. Όμως παρόλο που ελέγχουν τα ΜΜΕ, η ιδεολογία αυτή δεν είχει απήχηση στους ψηφοφόρους.

Δεν είναι μόνο ο Μητσοτάκης Νεοταξίτης. Δυστυχώς είναι όλα τα κόμματα της Βουλής, με εξαίρεση το ΚΚΕ, αν και αυτό δεν είναι σίγουρο. Απλά τα άλλα κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ, Μέρα25, Ελληνική Λύση δεν είναι τόσο καθαροί Νεοταξίτες όπως η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη και το ΚΙΝΑΛ του Ανδρουλάκη. Όμως όλα τα κόμματα υποστηρίζουν τον Νεοταξικό δρόμο που στο τέλος τους έχει το Νεοταξικό σχέδιο.

Πολύ περιληπτικά περιέγραψα το Νεοταξικό σχέδιο παραπάνω αλλά υπάρχει πολύ αναλυτικά, με λεπτομέρειες, σε πολλά προηγούμενα άρθρα. Μην περιμένετε τα Νεοταξικά κανάλια να σας πουν ανοιχτά ποιο είναι το Νεοταξικό σχέδιο. Περνάνε μόνο κάποια πράγματα, με τρόπο και σιγά σιγά που θεωρούν πως θα έχουν την λιγότερη αντίδραση.

Δηλαδή και η πλύση εγκεφάλου στην Νεοταξική ιδεολογία γίνεται σταδιακά αλλά και το Νεοταξικό σχέδιο για Παγκόσμια Ολιγαρχική Νεοταξική Δικτατορία εφαρμόζεται σταδιακά. Οι Νεοταξίτες λειτουργούν ύπουλα, βρώμικα, συνωμοτικά, προδοτικά. Μη περιμένετε να σας το εξηγήσουν τα Νεοταξικά ΜΜΕ και κανάλια. Μόνοι σας πρέπει να το καταλάβετε, αν έχετε μισό δράμι μυαλό.

Στην Κατοχή, οι Αντιστασιακοί ήταν στα αριστερά, στο κέντρο και στα δεξιά. Έβαλαν στην άκρη τις διαφορές τους γιατί αν δεν αντιμετώπιζαν τους Ναζί, θα επέβαλαν Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Δικτατορία. Μετά θα υπήρχε μόνο μια ιδεολογία, η Ναζιστική και μόνο ένα κόμμα, το Ναζιστικό. Παρομοίως αν δεν εμποδιστούν οι Νεοταξίτες, θα γίνει κάτι αντίστοιχο. Πρέπει να αντιδράσετε.

Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που διαφωνούν με αυτά που πρεσβεύει η Νέα Τάξη αλλά παρόλα αυτά πηγαίνουν και ψηφίζουν Νεοταξικά κόμματα. Πόσο βλάκες είσαστε επιτέλους για να μη πω μ@λ@κες; Η Νέα Τάξη έχει κατορθώσει συνωμοτικά, ύπουλα και βρώμικα να αποκτήσει τον έλεγχο όλων των κομμάτων έτσι ώστε όλοι οι δρόμοι να οδηγούν στην Ρώμη ή αλλιώς όλα τα κόμματα να βρίσκονται μέσα στον Νεοταξικό δρόμο που είναι ταυτόσημος με την ευρωπαϊκή πορεία.

Το πρώτο και το βασικό είναι να μην υποστηρίζετε και να μην πιστεύετε Νεοταξικά κόμματα και ΜΜΕ. Όμως δεν αρκεί μόνο αυτό. Στην Κατοχή δεν αρκούσε μόνο να μην υποστηρίζουν οι Έλληνες τους κατακτητές. Χρειαζόταν και να αντισταθούν στους κατακτητές με την βοήθεια των Συμμάχων. Σήμερα σε όλες τις χώρες υπάρχουν Νεοταξίτες και Αντιστασιακοί αλλά σε κάποιες έχουν επικρατήσει οι Νεοταξίτες όπως στην Ελλάδα ενώ σε άλλες οι Αντιστασιακοί όπως πχ στην Ρωσία. Σε άλλες όπως οι ΗΠΑ δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα τα πράγματα αλλά στο τέλος θα επικρατήσουν οι Αντιστασιακοί (κατά ΕΕ - ΝΤΠ).

Σταδιακή ΝΤΠ

Γιώργος 

Scroll to Top