Μεγαλύτερη συνωμοσία

Μεγαλύτερη συνωμοσία

«Γιατί απλά δεν κάνετε κάποιο κόμμα και να κατεβείτε στις εκλογές;» μας λένε συχνά. Η Αντίσταση όπως και η Νέα Τάξη βρίσκεται σε όλους τους χώρους. Επομένως χρειάζονται περισσότερα από ένα κόμματα. Η προσπάθεια της Αντίστασης είναι διπλή α) να αποκτήσει τον έλεγχο υφισταμένων κομμάτων β) να δημιουργήσει νέα σχήματα εξουσίας.

Αν δεν καταφέρει το πρώτο, θα γίνει το δεύτερο. Να δώσω ένα παράδειγμα. Η Αντίσταση έχει στην Νέα Δημοκρατία ανθρώπους που προσπαθούν να αποκτήσουν τον έλεγχο. Αν δεν τα καταφέρουν, θα καταστρέψουν το κόμμα εκ των έσω και θα μεταπηδήσουν σε ένα νέο σχήμα που θα είναι έτοιμο.

Όμως δεν είναι τόσο απλό διότι η Νέα Τάξη συνωμοτικά έχει αποκτήσει με παράνομους και εγκληματικούς τρόπους οικονομική και μιντιακή δύναμη και ελέγχει τα περισσότερα ΜΜΕ και όλα τα κανάλια. Μέρος της συνωμοσίας της Νέας Τάξης είναι ο έλεγχος των ΜΜΕ, η προπαγάνδα, η χειραγώγηση, η πλύση εγκεφάλου, η λογοκρισία, ο αποκλεισμός διαφορετικών απόψεων, η περιθωριοποίηση όσων τις εκφράζουν.

Στα κανάλια, εκφράζει κάποιος απλώς την άποψη του ή είναι προπαγάνδα κατά των συμφερόντων του ελληνικού λαού, τμήμα της συνωμοσίας κατά του ελληνικού λαού; Η προπαγάνδα και η συνωμοσία προκύπτει σαφέστατα και μπορεί να την αντιληφθεί οποιοσδήποτε, πόσο μάλλον το δικαστήριο. Αν δεν υπήρχε συνωμοσία, τα ΜΜΕ και ειδικά τα κανάλια θα είχαν πολυφωνία, θα εξέφραζαν όλες τις απόψεις που υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία.

Το γεγονός ότι είναι συντεταγμένα στην ίδια γραμμή φανερώνει ξεκάθαρα ότι υπάρχει συνωμοσία και προπαγάνδα. Η δύναμη τους και ειδικά των καναλιών θα τους γυρίσει μπούμερανγκ και θα οδηγήσει σε βαρύτατες καταδίκες για τους υπευθύνους που μπορεί να είναι και θανατικές. Διότι η αρχή που υπάρχει στην νομοθεσία θα διατηρηθεί πως δηλαδή η ποινή είναι ανάλογη του μεγέθους της ζημιάς.

Άλλο να κλέψεις 500 ευρώ και άλλο 500 χιλιάδες ευρώ. Άλλο να μαυρίσεις το μάτι σε κάποιον και άλλο να τον αφήσεις ανάπηρο από το ξύλο. Τα ΜΜΕ και ειδικά τα κανάλια έχουν μεγάλη δύναμη δηλαδή επηρεάζουν πολύ, πολλούς ψηφοφόρους. Ως συνέπεια η ζημιά που προκαλούν είναι τεράστια, αποπροσανατολίζοντας τους και πείθοντας τους σε βάρος των συμφερόντων της χώρας και του ελληνικού λαού.

Συνεχώς λέμε πως οι νόμοι θα αλλάξουν. Δεν θα κριθούν με την σημερινή νομοθεσία που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους αλλά με νομοθεσία που θα εκφράζει την βούληση και τα συμφέροντα των πολιτών. Το μόνο που χρειάζεται για να γίνουν όλα αυτά είναι να ανατραπεί το Νεοταξικό σύστημα. Θα τιμωρηθούν για όλα από το ’74 (όλοι οι Νεοταξίτες) και ποινικά και με αστρονομικές αποζημιώσεις, εκτός που θα τους αφαιρεθούν όλα τα κλεμμένα.

Κανένα μη Νεοταξικό κόμμα δεν μπορεί να έχει τύχη με το υπάρχον σκηνικό. Επομένως μόνο συνωμοτικά μπορεί να αντιμετωπισθεί η Νέα Τάξη. Βέβαια πάντοτε θα υπάρχει η εκλογική διαδικασία. Και των Νεοταξιτών ο σκοπός είναι να κερδίσουν τις εκλογές αλλά από πίσω υπάρχει μία τεράστια συνωμοσία. Η συνωμοσία της Αντίστασης γίνεται μεγαλύτερη και καλύτερη. Η Νέα Τάξη είναι μια παγκόσμια συνωμοσία κατά της ανθρωπότητας. Στην Ελλάδα είναι κατά του ελληνικού λαού.

Ένας μόνον τρόπος υπάρχει να αντιμετωπισθεί μία μεγάλη συνωμοσία, με μία μεγαλύτερη. Η συνωμοσία της Αντίστασης είναι μεγαλύτερη και καλύτερη από αυτή της Νέας Τάξης. Τότε και οι Αντιστασιακοί πρέπει να καταδικαστούν όπως οι Νεοταξίτες! Όχι γιατί η συνωμοσία της Νέας Τάξης είναι κατά του ελληνικού λαού με σκοπό να καταλύσει την Δημοκρατία και να καταργήσει την Ανεξαρτησία δηλαδή να υποδουλώσει την χώρα.

Αντίθετα η συνωμοσία της Αντίστασης είναι κατά της εκμεταλλευτικής, καταπιεστικής, απατεωνίστικης ψευτοελίτ και υπέρ του ελληνικού λαού με σκοπό να αποκαταστήσει την Δημοκρατία και να επαναφέρει την Ανεξαρτησία. Οι Αντιστασιακοί έχουν διεισδύσει μέσα στο Νεοταξικό σύστημα και έχουν μάθει πολλά για το σχέδιο και την συνωμοσία της Νέας Τάξης. Αρκετά από αυτά παρουσιάζονται εδώ σε διάφορα άρθρα. Αντίθετα, για το σχέδιο και την συνωμοσία της Αντίστασης αποκαλύπτονται πάρα πολύ λίγα. Για να τα μάθει κανείς πρέπει να μπει στην Αντίσταση. Θα μαθαίνει πράγματα σταδιακά και αφού εξακριβωθεί πως δεν είναι πράκτορας της Νέας Τάξης.

Η Νέα Τάξη σε έχει κατακλέψει, κατακοροΪδέψει, καταπιέσει, καταστρέψει. Η Αντίσταση προσπαθεί να σε βοηθήσει. Βοήθησε την και εσύ και μην αφήσεις τους Νεοταξίτες να επιβάλλουν μια Παγκόσμια Νεοταξική Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Δικτατορία. Γίνε και εσύ μέρος της συνωμοσίας κατά της ψευτοελίτ που προσπαθεί να σε εκμεταλλευτεί, να σε καταπιέσει, να σε κοροϊδέψει, να σε ελέγξει και να σε καταστρέψει. 

Άνθιμος

Scroll to Top