Για όλα από το ’74

Για όλα από το ‘74

Δεκάδες Νεοταξίτες θα δικαστούν και θα καταδικαστούν ως ηθικοί αυτουργοί, για θανάτους και βλάβες υγείας που θα προκληθούν από το εμβόλιο. Αν έχει επανέλθει η θανατική ποινή, είναι πιθανό μερικοί να καταδικαστούν σε θάνατο. Κάποιος γνωστός μου πολύ σωστά είπε το εξής. «Τι να το κάνω εγώ ακόμα κι αν καταδικαστούν σε θάνατο, αν με έχουν σκοτώσει με το εμβόλιο ή έχουν προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία μου;» Για αυτό λοιπόν, εκτός από τις ποινές, θα υπάρξουν και αστρονομικές αποζημιώσεις. Δεν θα είναι από τζάκι ή τζόκερ αλλά από εμβόλιο covid - 19.

Τα χρήματα δεν μπορούν να φέρουν τους ανθρώπους πίσω στην ζωή. Ενδεχομένως να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της υγείας. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αποζημιωθούν οι άνθρωποι που έπαθε ζημιά η υγεία τους ή οι συγγενείς όσων έφυγαν από την ζωή λόγω του εμβολιασμού. Επομένως πρέπει να κρατήσετε στοιχεία για το δικαστήριο. Όσο είναι το Νεοταξικό σύστημα στην εξουσία, οποιοδήποτε δικαστήριο είναι χαμένη υπόθεση. Όταν όμως ανατραπεί, θα μπορέσει επιτέλους να αποδοθεί δικαιοσύνη. Οι νόμοι θα αλλάξουν. Θα εκφράζουν την βούληση και θα υπερασπίζονται τα συμφέροντα του λαού, των πολιτών και όχι μιας παρασιτικής, καταπιεστικής, απατεωνίστικης, Νεοταξικής ψευτοελίτ.

Οι Νεοταξίτες δεν θα δικαστούν μόνο για τις βλάβες και τους θανάτους από το εμβόλιο αλλά για όλα τα εγκλήματα που έκαναν από το ’74 και μετά. Θα έπρεπε να έχουν τιμωρηθεί αλλά έγινε συγκάλυψη. Βέβαια για όσα έγιναν στις δύο πρώτες δεκαετίες της μεταπολίτευσης, οι περισσότεροι έχουν πεθάνει, κατηγορούμενοι και μάρτυρες. Έτσι παρόλο που θεωρητικά η ημερομηνία από την οποία θα εξετασθούν τα εγκλήματα είναι η 24η Ιουλίου 1974, πρακτικά θα είναι κυρίως την τελευταία εικοσιπενταετία δηλαδή από τότε που ανέλαβε ο Σημίτης. Όμως τίποτα δεν θα παραγραφεί, αν μπορεί να στοιχειοθετηθεί και οι κατηγορούμενοι βρίσκονται στη ζωή.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέτυχε σε όλους τους τομείς. Αυτά που συμβαίνουν είναι πρωτοφανή. Είναι πρωτοφανές να σουλατσάρουν οι Τούρκοι ανενόχλητοι στο Αιγαίο. Είναι πρωτοφανές να καίγονται τέτοιες τεράστιες εκτάσεις με άπνοια. Είναι πρωτοφανές να εξαναγκάζουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν με κίνδυνο της υγείας τους αλλά και της ζωής τους επειδή δεν είναι ικανοί να διαχειριστούν την κρίση. Επειδή τους ψήφισαν πάνω στην απελπισία τους οι ψηφοφόροι (το 22%) δεν πάει να πει ότι μπορούν να καταστρέψουν την χώρα και να κάνουν ότι θέλουν.

Κατ’ αρχάς δεν ψήφισαν την κυβέρνηση της ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ αλλά τον Μητσοτάκη και την ΝΔ. Ο Μητσοτάκης έχει την δυνατότητα να κάνει σαρωτικό ανασχηματισμό και να βάλει ανθρώπους που θα υποδείξουμε στα διάφορα υπουργεία. Αυτοί θα έχουν τις λύσεις για όλα τα προβλήματα. Το πρόβλημα της πανδημίας θα λυθεί χωρίς μέτρα και χωρίς να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Θα λυθεί το πρόβλημα της Τουρκίας όπως και πολλά άλλα προβλήματα. Οι σχέσεις με την Τουρκία θα εξομαλυνθούν στα καλύτερα επίπεδα της μεταπολίτευσης. Πέρυσι ήταν στα χειρότερα επίπεδα από το ’74.

Αυτά που έχουμε πει ισχύουν. Αν συμφωνήσει το Νεοταξικό σύστημα σε ομαλή μετάβαση εξουσίας, θα κάνουμε τον Καραμανλή σύμβουλο πρωθυπουργού και Προέδρους της Δημοκρατίας Σαμαρά, Παπανδρέου, Καραμανλή, σε σειρά. Αν όμως αναγκαστούμε να ανατρέψουμε το Νεοταξικό σύστημα, Καραμανλή και Σημίτη τους περιμένουν ισόβια ή θάνατος για πρόκληση τεράστιας εθνικής καταστροφής. Νομίζει τώρα ο Καραμανλής και οι Νεοταξίτες πως θα βάλουν τον Πατούλη για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία που κατέστρεψε και υποδούλωσε την Ελλάδα.

Όχι μόνο τελείωσε η ευρωπαϊκή πορεία για την Ελλάδα αλλά τελείωσε και η ΕΕ. Κάποιοι είναι τελείως χοντροκέφαλοι και δεν μπορούν να το χωνέψουν. Ο Πατούλης φαίνεται να είναι η επιλογή Καραμανλή για τον επόμενο, μετά τον Μητσοτάκη. Επέπληξε μία δημοσιογράφο επειδή τόλμησε να πει ότι το εμβόλιο μπορεί να έχει παρενέργειες και να οδηγήσει στον θάνατο. Ο Πατούλης έχει ήδη κλείσει δωμάτιο στην φυλακή μαζί με Κικίλια, Βορίδη, Χρυσοχοΐδη και άλλους πολλούς. Εκτός αν δεχτούν ομαλή μετάβαση εξουσίας.  

Μαζί με παλιανθρώπους

Αντρέας

Scroll to Top