Μαζί με παλιανθρώπους

Μαζί με παλιανθρώπους

Για όλα από το ’74

Η Νέα Τάξη είναι μία συνωμοσία κατά του ελληνικού λαού αλλά και κατά της ανθρωπότητας. Μια απειροελάχιστη μειονότητα, μια σατανική ψευτολίτ θέλει να υποδουλώσει την ανθρωπότητα για να την καταπιέζει, να την εξαπατά και να την εκμεταλλεύεται. Όλοι οι Νεοταξίτες έχουν διαπράξει το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας, πέρα από πολλά άλλα βαριά εγκλήματα. Οι Νεοταξίτες είναι οι χειρότεροι παλιάνθρωποι. Τους αξίζουν τα χειρότερα γιατί έχουν κάνει τα χειρότερα.

Κατά την άποψη μου σκότωμα θέλουν γιατί η εσχάτη προδοσία πρέπει να τιμωρείται με θάνατο. Δεν την συμμερίζονται όμως όλοι οι μη Νεοταξίτες αυτή την άποψη. Ανέφερα προηγουμένως επαναφορά θανατικής ποινής. Εξακολουθούν να φεύγουν συνάνθρωποι μας από την ζωή δολοφονημένοι και αυτά τα τέρατα, οι Νεοταξίτες, συνεχίζουν το παραμύθι για γυναικοκτονίες. Όλες είναι ανθρωποκτονίες και δεν υπάρχουν γυναικοκτονίες, ανδροκτονίες, παιδοκτονίες, ομοφυλοφιλοκτονίες, ετεροφυλοφιλοκτονίες. Από τα θύματα των ανθρωποκτονιών κάποιες είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άντρες ή σπάνια παιδιά. Οι λόγοι της ανθρωποκτονιών είναι πολλοί και διάφοροι.

Πότε θα μειωθούν σημαντικά οι ανθρωποκτονίες; Η απάντηση είναι απλή και την ξέρουν όλοι. Όταν επανέλθει η θανατική ποινή. Τότε θα δούμε μία πολύ σημαντική μείωση στις ανθρωποκτονίες γενικά είτε είναι άντρες είτε είναι γυναίκες. Για μία ηλίθια δήθεν προοδευτικότητα θα συνεχίσουν να πεθαίνουν συνάνθρωποι μας. Αυτό δεν είναι πρόοδος όταν έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνονται οι δολοφονίες. Έχουμε καταντήσει να βλέπουμε ως πρόοδο όλα τα στραβά, την χρήση ναρκωτικών, τις σεξουαλικές διαστροφές, τις δολοφονίες. Να δώσω ένα παράδειγμα.

Κάποιος βιάζει και σκοτώνει παιδάκια, πολλά. Δεν πρέπει να πεθάνει; Δεν του αξίζει εκτέλεση; Μην σκέφτεστε ότι είναι παιδιά άλλων. Να σκέφτεστε ότι ένα από τα παιδιά μπορεί να είναι δικό σας. Τι σκατά πολιτισμός και προοδευτικότητα είναι να αφήνουν ένα τέτοιο τέρας να ζήσει; Αυτά είναι αρρωστημένα πράγματα και όσοι υποστηρίζουν ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχει θανατική ποινή είναι ψυχικά άρρωστοι άνθρωποι. Από εκεί και πέρα, σε ποιες περιπτώσεις θα επιβάλλεται είναι μία άλλη συζήτηση. Σίγουρα δεν πρέπει να επιβάλλεται για δολοφονίες εν βρασμώ ψυχής όπου ο άνθρωπος έχει χάσει τον έλεγχο του εαυτού του.

Η ομαλή μετάβαση εξουσίας με αμνηστία που προτείνουμε δεν είναι για το καλό αυτών των τεράτων των Νεοταξιτών αλλά για το καλό της χώρας. Η Νέα Τάξη καταρρέει παγκόσμια. Αυτοί οι ελεεινοί παλιάνθρωποι, έχουν τελειώσει. Τους δίνουμε μία ευκαιρία, για το καλό της χώρας και όχι το δικό τους, το επαναλαμβάνω. Όσοι έρθουν με το μέρος της Αντίστασης θα την γλυτώσουν και μπορεί να διατηρηθούν στην συνέχεια. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή με αυτούς τους παλιανθρώπους. Σίγουρα δεν μπορούμε να τους εμπιστευτούμε. Θα προσπαθήσουν να μας την φέρουν γιατί τέτοια είναι η φύση τους.

Κάποια στιγμή θα παρακαλάνε για συμφωνία ομαλής μετάβασης εξουσίας αλλά τότε ίσως είναι πολύ αργά πια για αυτούς. Το θέμα είναι να την δεχτούν εγκαίρως, σύντομα. Δεν είναι πολύ πιθανό αλλά ούτε και απίθανο. Έτσι το σχέδιο ανατροπής του εναπομείναντος Νεοταξικού συστήματος προχωράει. Ένα μέρος του έρχεται συνεχώς με το μέρος της Αντίστασης. Δηλαδή κάθε μέρα το τμήμα του πρώην Νεοταξικού συστήματος που ανήκει πλέον στην Αντίσταση αυξάνει.

Σε καθημερινή βάση η διαφορά είναι ελάχιστη όμως σε μηνιαία βάση είναι μικρή μεν αλλά υπολογίσιμη. «Φασούλι, το φασούλι, γεμίζει το σακούλι» δηλαδή λίγο - λίγο, η Αντίσταση θα πάρει ένα σημαντικό μέρος της Νέας Τάξης με το μέρος της.  Εκτός αυτού, ισχύει και εδώ το φαινόμενο της χιονοστιβάδας. Όσο περνάει ο καιρός, το μέρος της Νέας Τάξης που έρχεται στην Αντίσταση μεγαλώνει.

Όλοι οι πόλεμοι κάποτε τελειώνουν. Ακόμη και μη ομαλή ανατροπή του Νεοταξικού συστήματος να γίνει, στην συνέχεα θα κληθούμε να ζήσουμε μαζί με τους παλιανθρώπους Νεοταξίτες, σε αυτή την χώρα. Δεν θα εκτελεστούν και θα φυλακιστούν όλοι. Επίσης πολλοί από αυτούς που θα φυλακιστούν, κάποια στιγμή θα βγουν. Επομένως δεν είναι μόνο η ανωμαλία της ανατροπής του Νεοταξικού συστήματος που σκέφτεται η Αντίσταση αλλά και το μετά. Γι’ αυτό προτιμάει την συμφωνία για ομαλή μετάβαση εξουσίας.

Αν γίνει συμφωνία ομαλής μετάβασης εξουσίας, θα την γλυτώσουν. Όμως οι Νεοταξίτες είναι ξεροκέφαλοι και θα φάνε το κεφάλι τους. Αν δεν γίνει συμφωνία και ανατραπεί το Νεοταξικό σύστημα, θα την γλυτώσουν μόνο όσοι θα έχουν έρθει με την Αντίσταση. Μετά την ανατροπή, θα γίνονται δίκες για τουλάχιστον μία δεκαετία ίσως και περισσότερο, για όλα τα εγκλήματα τους από το '74, συμπεριλαμβανομένων των θανάτων ή βλαβών υγείας από τον εμβολιασμό. Για αυτό κρατήστε στοιχεία για τα δικαστήρια. Δεν θα παραγραφεί τίποτα.

Αντρέας

Scroll to Top