Θα τιμωρηθούν σκληρά

Θα τιμωρηθούν σκληρά

Συμμορία δολοφόνων

Για τον κάθε άνθρωπο, ο εαυτός του και οι δικοί του δεν είναι στατιστικά στοιχεία. Τα στατιστικά τα βλέπει η κυβέρνηση. Ο καθένας έχει δικαίωμα στην ζωή του και δεν μπορεί κανένας να τον αναγκάσει ή να τον παρασύρει να «αυτοκτονήσει» ή να επιφέρει μεγάλη ζημιά στην υγεία του από το εμβόλιο.

Δεν μπορεί κανείς να αναγκάσει έναν ασθενή να κάνει θεραπεία για καρκίνο, εγχείρηση καρδιάς, να πάρει ειδική φαρμακευτική αγωγή για το AIDS. Το ίδιο είναι με το εμβόλιο. Είναι κάτι σαν φάρμακο που δρα προληπτικά πριν την νόσηση αντί για θεραπευτικά μετά την νόσηση.

«Ναι αλλά ταυτόχρονα μειώνει την διασπορά του ιού στους υπόλοιπους» είναι ο αντίλογος των σιχαμερών Νεοταξιτών. Όσοι θέλουν να προστατευτούν, έχουν την δυνατότητα να εμβολιαστούν και να προστατευτούν. Αν δεν προστατεύει το εμβόλιο, τότε τι σκατά εμβόλιο είναι; Εμβόλιο μαϊμού που ο πραγματικός του σκοπός είναι κάτι άλλο όπως η έλεγχος της ανθρωπότητας ή η μείωση του πληθυσμού της γης;

Όλοι όσοι προπαγανδίζουν υπέρ του εμβολιασμού και όλοι όσοι με τα μέτρα κάνουν τον εμβολιασμό σχεδόν «αναγκαστικό», είναι ηθικοί αυτουργοί για τους θανάτους και τις σοβαρές βλάβες στην υγεία που προκλήθηκαν και θα προκληθούν από τον εμβολιασμό. Εμείς δίνουμε μία υπόσχεση στον Μητσοτάκη, στον Κικίλια, στον Χαρδαλιά και σε όλους τους προπαγανδιστές του εμβολιασμού.

Δεν έχετε καταλάβει ένα πράγμα. Σήμερα είσαστε αλλά αύριο δεν θα είσαστε. Δεν θα είσαστε για πάντα και το πιθανότερο είναι να μην είναι δικοί σας στην διακυβέρνηση διότι η Νέα Τάξη καταρρέει παγκόσμια. Όταν φύγει το Νεοταξικό καθεστώς, θα σας βρούμε όπου κι αν είσαστε σε αυτή την Γη και θα σας δικάσουμε ως ηθικούς αυτουργούς για τους θανάτους και τις βλάβες της υγείας που προκλήθηκαν από τον εμβολιασμό.

Το μόνο που θα σας σώσει είναι να πάτε στον Άρη. Όπου και να είσαστε σε αυτό τον πλανήτη, να είσαστε σίγουροι ότι θα δικαστείτε για αυτούς που δολοφονήσετε και βλάψατε σοβαρά την υγεία τους. Μπορεί ακόμα να καταδικαστείτε σε θάνατο γιατί είναι πιθανό να επανέλθει η θανατική ποινή για άκρως ειδεχθή εγκλήματα όπως το δικό σας.

Άρα δεν πρέπει να γίνεται ο εμβολιασμός; Εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο. Δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικός και δεν πρέπει να προπαγανδίζουν υπέρ του εμβολιασμού. Πρέπει να πουν την αλήθεια στους ανθρώπους και να αφήσουν το καθένα να πάρει τις ευθύνες του για την δική του την ζωή. Δεν μπορεί η ψευτοελίτ, οι Μεγάλοι Αδελφοί (Μητσοτάκης, Κικίλιας, Χαρδαλιάς κλπ) να παίζουν τον ρόλο του Θεού.

Πράγματι ο εμβολιασμός μειώνει την διασπορά του ιού και σε βάθος χρόνου βοηθάει στην εξάλειψη του. Επιπλέον πιθανώς να βοηθάει τον εμβολιασμένο να μην νοσήσει, αν και έχουμε περιπτώσεις εμβολιασμένων που νόσησαν. Όμως μπορεί να δημιουργήσει παρενέργειες, να βλάψει σημαντικά την υγεία κάποιων ανθρώπων και να τους οδηγήσει ακόμα και στον θάνατο.

Αυτοί μπορεί να μην κόλλαγαν ποτέ τον ιό ή να το πέρναγαν χωρίς παρενέργειες. Μπορεί να είχαν παρενέργειες αλλά να μην πέθαιναν ενώ με το εμβόλιο να πεθάνουν. Δεν το ξέρουμε, κανείς δεν το ξέρει, είναι άγνωστο. Άλλο να σε αναγκάζει να φοράς μάσκα που και για αυτό υπάρχουν πολλές λογικές αντιρρήσεις και άλλο να σε αναγκάζει να ρισκάρεις την ζωή σου και την υγεία σου.

Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις για την ζωή του μόνος του και να μην τους τις επιβάλει μία στυγνή Νεοταξική δικτατορία. Έχουμε δικτατορία! Πότε επιτέλους θα το συνειδητοποιήσετε και θα ξεσηκωθείτε να αποτινάξουμε από πάνω μας τον Νεοταξικό ζυγό; Θα έχουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα ως ηθικοί αυτουργοί δεκάδες ή εκατοντάδες  Νεοταξίτες. Το κακό με την Νέα Τάξη έχει παραγίνει.

Σκοτώνουν για το ΕΣΥ

Λάμπρος

Scroll to Top