Συμμορία δολοφόνων

Συμμορία δολοφόνων

Ο Έλληνας Γιόζεφ Μένγκελε, ο «άγγελος του θανάτου» Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε μέτρα που κάνουν ουσιαστικά αδύνατη την ζωή σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί (ή νοσήσει). Πιστεύω πως πολλοί είναι αυτοί που θα σπεύσουν να νοσήσουν, αν μπορέσουν, για να έχουν ζωή. Γιατί αλλιώς δεν θα έχουν ζωή με τα μέτρα που έρχονται, απλά θα αναπνέουν.

Να θυμίσω ποιος ήταν ο Γιόζεφ Μέγκελε. Ήταν ο πιο διαβόητος από τους Ναζί Γερμανούς. Έκανε πειράματα με κρατούμενους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ο Κικίλιας ως ένας νέος Μέγκελε, κάνει πειράματα με το εμβόλιο στους Έλληνες πολίτες. Δεν είναι μόνος του. Πίσω του βρίσκεται ο Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του.

Κάτι πολύ ύποπτο είναι πως για τους νοσήσαντες ισχύει ένα εξάμηνο. Δηλαδή τι σημαίνει αυτό; Πως κάθε έξι μήνες πρέπει να κάνει κάποιος που έχει νοσήσει τεστ αντισωμάτων ή μετά από έξι μήνες πρέπει να κάνει το εμβόλιο; Η στάση αυτή έρχεται να αυξήσει τις σοβαρές υποψίες πολλών λογικών και έξυπνων ανθρώπων πως κάτι άλλο σατανικό κρύβεται πίσω από τον εμβολιασμό.

Έχουν αναφερθεί διάφορες θεωρίες. Εγώ δεν μπορώ να είμαι βέβαιος πως κάτι από όλα αυτά ισχύει. Αυτό που καταλαβαίνω όμως από την στάση της κυβέρνησης είναι πως κάτι ύποπτο πραγματικά συμβαίνει και με τον ιό και τον εμβολιασμό. Ίσως τελικά ο σκοπός να είναι ο έλεγχος της ανθρωπότητας ή η σημαντική μείωση του πληθυσμού της γης.

Εδώ υπάρχει ένα πολύ σοβαρό θέμα, τεράστιο κατά την άποψη μου. Γνωρίζω ανθρώπους που είχαν παρενέργειες από τον εμβολιασμό και έπαθε βλάβη η υγεία τους. Έχω ακούσει για πολλούς πως πέθαναν λίγο μετά το εμβολιασμό. Δεν γνωρίζω προσωπικά κάποιον που πέθανε αλλά γνωρίζω προσωπικά ανθρώπους που είχαν παρενέργειες και έπαθε βλάβη η υγεία τους. Σύμφωνα με την άποψη ειδικού καθηγητού φαρμακολογίας, το ισχαιμικό επεισόδιο του Χαρδαλιά, μπορεί να οφείλεται στον εμβολιασμό.

Είναι ο καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κούβελας. Μάλιστα υπήρξε παρέμβαση εισαγγελέα. Δηλαδή ένας ειδικός επιστήμονας, απαγορεύεται να εκφράσει την επιστημονική του άποψη, αν δε συμφωνεί με αυτή του Νεοταξικού συστήματος. Όχι μόνο δεν επιτρέπεται να εκφράσει την επιστημονική του άποψη αλλά και επιπλέον διώκεται.Ο καθηγητής φαρμακολογίας τόλμησε να γράψει πως αυτό που έπαθε ο Χαρδαλιάς είναι μέσα στις παρενέργειες του εμβολιασμού.

Αυτό είναι η χειρότερη δικτατορία, πολύ χειρότερη από αυτή των συνταγματαρχών. Η Νέα Τάξη είναι μια καλυμμένη στυγνή δικτατορία. Αυτοί, οι Νεοταξίτες, υποστηρίζουν πως τα περιστατικά θανάτων από τον ιό είναι αναλογικά περισσότερα από τον εμβολιασμό. Πως το ξέρουν αυτό αφού ο ιός είναι καινούριος; Επιπλέον ποιος τους πιστεύει ότι λένε αλήθεια με τα τόσα ψέματα που μας έχουν φλομώσει; Ας υποθέσουμε ότι λένε αλήθεια.

Έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά να πεθάνει κανείς από τον ιό, από το να πεθάνει από το εμβόλιο. Αν πεθάνει από τον ιό, φταίει ο ιός και η πανδημία. Αν πεθάνει όμως από το εμβόλιο, φταίνε αυτοί που τον παρέσυραν ή τον ανάγκασαν να κάνει το εμβόλιο. Αν δεν τον έχει παρασύρει ούτε αναγκάσει κανείς, τότε φταίει ο ίδιος. Επειδή τους ψήφισε το 22% των ψηφοφόρων δεν πάει να πει ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Το 78% δεν τους υποστηρίζει. Δηλαδή τους υποστηρίζει το 1/5 και τα 4/5 δεν τους υποστηρίζουν.

Πάνω από το 40% δεν υποστηρίζει κανένα κόμμα και δεν ψήφισε. Είναι έτσι οι Νεοταξικοί εκλογικοί νόμοι και πήραν αυτοδυναμία με το 22% των ψήφων γιατί το δεύτερο κόμμα πήρε 17% των ψήφων. Και το 80% να τους είχε ψηφίσει, πάλι δεν θα μπορούσαν να σκοτώνουν ανενόχλητοι τον κοσμάκη. Αυτοί σε λίγο θα μπαίνουν με όπλα στα σπίτια μέσα και θα παίρνουν τους ανθρώπους, για εμβόλιο που για κάποιους θα ισοδυναμεί με εκτέλεση. 

Θα τιμωρηθούν σκληρά

Λάμπρος

Scroll to Top