Σκοτώνουν για το ΕΣΥ
Σκοτώνουν για το ΕΣΥ
Να δώσω ένα παράδειγμα. Κάποιος έχει πρόβλημα καρδιάς. Αν δεν κάνει εγχείρηση, έχει μήνες ζωής ή λίγα χρόνια. Αν κάνει εγχείρηση, υπάρχουν πιθανότητες να πεθάνει στην εγχείρηση. Μετά την εγχείρηση θα πρέπει να δουν πως αντιδρά ο οργανισμός. Αν επιβιώσει της εγχείρησης και έχει θετική αντίδραση ο οργανισμός, τότε θα ζήσει πολλά χρόνια.
Επειδή δεν είναι το επάγγελμα μου γιατρός, ελπίζω να μην έκανα κάποιο ιατρικό λάθος. Το ζητούμενο δεν είναι να εξηγήσω επιστημονικά μία περίπτωση ασθενούς με πρόβλημα καρδιάς αλλά να δώσω ένα παράδειγμα ώστε να γίνει αντιληπτή η περίπτωση του εμβολιασμού. Υπάρχουν δύο δρόμοι, ο δρόμος της εγχείρησης και ο δρόμος της μη εγχείρησης. Δεν είναι ξεκάθαρο πιο είναι το καλύτερο.
Αν δεν πεθάνει ο ασθενής κατά την διάρκεια της εγχείρησης και αν η αντίδραση του οργανισμού είναι θετική, η εναλλακτική της εγχείρησης είναι η καλύτερη. Αν όμως πεθάνει κατά την διάρκεια της εγχείρησης ή λίγο αργότερα λόγω αρνητικής αντίδρασης του οργανισμού, η λύση της μη εγχείρησης είναι καλύτερη. Ο ασθενής θα μπορούσε να ζήσει αρκετούς μήνες ακόμη ή λίγα χρόνια.
Παρόμοια είναι η περίπτωση του εμβολιασμού. Προς το παρόν ξεχνάω τις θεωρίες ότι κάτι κρύβεται πίσω από τον εμβολιασμό όπως ο έλεγχος της ανθρωπότητας ή η μείωση του πληθυσμού της γης. Αν κάνει κάποιος το εμβόλιο, μπορεί να έχει παρενέργειες που θα επιφέρουν βλάβη στην υγεία και ακόμη τον θάνατο. Από την άλλη δεν μπορούμε να ξέρουμε τι εξέλιξη θα είχε ο άνθρωπος αν δεν έκανε το εμβόλιο. Μπορεί να μην κόλλαγε ποτέ τον ιό, μπορεί να τον κόλλαγε και να το πέρναγε ελαφρά, μπορεί να είχε βαριά συμπτώματα, μπορεί να πέθανε. Δηλαδή στους δύο δρόμους ή στις δύο εναλλακτικές έχουμε διάφορες πιθανότητες.
Εμβολιασμός
1) Χωρίς παρενέργειες 2) με παρενέργειες που δεν προκαλούν βλάβη στην υγεία 3) με παρενέργειες που προκαλούν βλάβη στην υγεία 4) θάνατος
Μη εμβολιασμός
1) Μη νόσηση 2) ελαφρά νόσηση 3) νόσηση με βαριά συμπτώματα 4) θάνατος
Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποιος το εμβόλιο και να πεθάνει και αν δεν το έκανε να ζούσε. Είναι κάτι παρόμοιο με το παράδειγμα που ανέφερα, της εγχείρησης καρδιάς. Είναι άγνωστο που θα οδηγήσει η κάθε επιλογή. Όπως δεν μπορεί να αναγκάσει κανείς κάποιον να κάνει εγχείρηση καρδιάς, έτσι δεν μπορεί να τον αναγκάσει να κάνει το εμβόλιο. Είναι μία απόφαση που την παίρνει καθένας μόνος του, για τον εαυτό του, με τα ρίσκα που έχει η κάθε επιλογή.
Αν όμως κάποιοι παρασύρουν ή «αναγκάσουν» τους ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο, τότε αυτοί είναι υπεύθυνοι σε περίπτωση που ο εμβολιασμός έχει κακή τροπή. Μπορεί να είναι λίγες οι περιπτώσεις. Για αυτές τις λίγες περιπτώσεις, θα καθίσουν όλοι στο σκαμνί, από τον Μητσοτάκη μέχρι τον τελευταίο δημοσιογράφο - προπαγανδιστή. Και μία περίπτωση να είναι θα καθίσουν στο σκαμνί. Δεν θα αφορά μόνο τον θάνατο αλλά και την βλάβη στην υγεία.
Όλη η ιστορία είναι με τις ΜΕΘ και το ΕΣΥ. Όλα όσα λένε οι Νεοταξίτες είναι μπούρδες και παραμύθια. Εξαπατούν συστηματικά τους πολίτες αυτής της χώρας. Να εξηγήσω τι συμβαίνει με τις ΜΕΘ, με ένα παράδειγμα. Ένα ξενοδοχείο, σε ένα νησί ή σε ένα βουνό, έχει υπολογίσει πως κατά την διάρκεια της τουριστικής σεζόν περιμένει μέγιστο αριθμό διακοσίων πελατών. Για χάρη ευκολίας, ας υποθέσουμε πως όλα τα δωμάτια είναι για δύο άτομα. Επομένως χρειάζεται το ξενοδοχείο εκατό δωμάτια.
Υπάρχει μία μέρα τον χρόνο που γίνεται ένα γεγονός όπως ένα πανηγύρι, ένα αθλητικό ή καλλιτεχνικό δρώμενο και ο αριθμός των πελατών ανεβαίνει σε τετρακόσιους. Για να τους εξυπηρετήσει όλους, θα έπρεπε να έχει διακόσια δωμάτια. Όμως εκτός από την ημέρα εκείνη, τις υπόλοιπες μέρες τα μισά δωμάτια θα είναι άδεια. Επομένως είναι οικονομικά ασύμφορο να φτιάξει διακόσια δωμάτια, μόνο για να καλύπτουν τις ανάγκες μίας ημέρας. Παρομοίως οι ΜΕΘ και το ΕΣΥ έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν κανονικές συνθήκες. Η πανδημία δεν αποτελεί κανονικές συνθήκες.
Θα ήταν κατασπατάληση πόρων να σχεδιάζονταν οι ΜΕΘ και το ΕΣΥ έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες μιας πανδημίας που συμβαίνει μία φορά κάθε πολλές δεκαετίες. Από οικονομική και διαχειριστική άποψη είναι λογικό. Βέβαια αυτοί οι κλέφτες και οι λωποδύτες κατασπατάλησαν και κατάκλεψαν το δημόσιο χρήμα με πολλούς άλλους τρόπους. Εκεί βρήκαν να κάνουν συνετή διαχείριση;
Αυτό που δεν ξέρω είναι τι δυνατότητες και τι σχέδια υπάρχουν για έκτακτες περιπτώσεις όπως η πανδημία. Σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα, το πιθανότερο είναι να μην υπάρχουν σχέδια και πρόβλεψη. Οι Βρετανοί έστηναν τεράστιες σκηνές σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους για να φροντίσουν τους ασθενείς του covid - 19. Εκτός όμως από τις σκηνές χρειάζονται και άλλα όπως αναπνευστήρες, μηχανήματα, προσωπικό. Δεν ξέρω τι δυνατότητες έχει η κάθε χώρα για αυτά. Όλη η ιστορία λοιπόν είναι να μην καταρρεύσουν οι ΜΕΘ και το ΕΣΥ.
Για να μην καταρρεύσει το ΕΣΥ και οι ΜΕΘ, «αναγκάζουν» τους Έλληνες πολίτες να εμβολιαστούν και όχι για να προστατέψουν τους ανθρώπους. Οι εμβολιασμένοι είναι προστατευμένοι και οι ανεμβολίαστοι, αν θέλουν να προστατευτούν έχουν τρόπο. Κάποιοι θάνατοι ή κάποιες βλάβες υγείας που θα προκληθούν από τον εμβολιασμό, είναι για αυτούς τους κακούς δαίμονες τους Νεοταξίτες στατιστικά στοιχεία. Για τους ανθρώπους όμως που θα τα πάθουν και για τους δικούς τους δεν είναι στατιστικά στοιχεία. Ο ελληνικός λαός πρέπει να φροντίσει να τιμωρηθούν αυστηρότατα όλοι οι ηθικοί αυτουργοί, για όσους θανάτους ή βλάβες υγείας προκληθούν από τον εμβολιασμό.
Λάμπρος