Τους οδηγεί ο Χίτλερ

Τους οδηγεί ο Χίτλερ

Γράφτηκε ότι όλοι είναι υβριδικοί σοσιαλιστές, Νέα Δημοκρατία, ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕΡΑ25. Τα δύο πρώτα είναι προς τα δεξιά και τα δύο άλλα προς τα αριστερά. Αυτά σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου που το θεωρούν (σωστά ή λάθος) ως γνήσιο σοσιαλιστικό κόμμα. Η Ελληνική Λύση είναι μισο-σοσιαλιστές.

Υπάρχει ένας ακόμα καλύτερος τρόπος να το δούμε που κατά την γνώμη μου είναι σωστότερος. Να τους εξετάσουμε όλους με βάση τον Ναζισμό που είναι υβριδικός Σοσιαλισμός. Όλοι τους έχουν ως βάση τον Ναζισμό. Το οικονομικό μοντέλο των Ναζί είναι πολύ κοντά με αυτό των Σημιτικών και των Καραμανλικών. Δεν είναι καθόλου τυχαίο καθώς Καραμανλής και Σημίτης έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στην ευρωπαϊκή ναζιστική πορεία.

Ο Ναζισμός είναι εθνικοσοσιαλισμός. Πατέρας του εθνικισμού και του σοσιαλισμού είναι ο Ρουσσώ. Ο Ναζισμός στηρίζεται στην ιδεολογία του Ρουσσώ. Δεν προέκυψε μέσα σε λίγα χρόνια αλλά σε μία περίοδο τουλάχιστον δύο αιώνων. Υπήρχε μία ιδεολογία που θα την ονομάσουμε προΝαζισμό, ένα είδος σοσιαλισμού. Αυτή δεν ήταν δημιούργημα των Ναζί αλλά ευρωπαϊκών σοσιαλιστικών κύκλων. Δεν ήταν μόνο ιδεολογία αλλά και σχέδιο, σοσιαλιστικών ουτοπιών. Ονειρευόντουσαν ευρωπαϊκή και παγκόσμια ένωση.

Ο Ναζισμός είχε εθνικιστική διάσταση αλλά είχε επίσης ευρωπαϊκή και διεθνή. Ο Χίτλερ θα ένωνε την Ευρώπη και τον κόσμο με στρατιωτικά μέσα. Ήταν ο ίδιος σκοπός με την Σοσιαλιστική Ένωση, την ομάδα που είχαν δημιουργήσει στην διάρκεια της Κατοχής Καραμανλής, Μαύρος, Τσάτσος, Ζολώτας, Αγγελόπουλος, Γαρουφαλιάς. Ο σκοπός τους ήταν να βοηθήσουν τον Χίτλερ να κάνει την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ένωση.

«Δεν εντάσσεται στο ανεδαφικό και παραπλανητικό σχήμα Δεξιά - Κέντρο - Αριστερά … οι διαφορές μεταξύ των περισσότερων δημοκρατικών κομμάτων είναι ή τεχνητές ή ασήμαντες και υπαγορεύονται από την ανάγκη να διατηρήσουν την παρουσία τους στο πολιτικό στίβο… οι διαφορές όπου υπάρχουν περιορίζονται στην έκταση του κρατικού παρεμβατισμού». Αυτά έλεγε ο Καραμανλής τον Μάιο του 1979, στο Α’ Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Χαλκιδική. Λάθος έχει γραφεί πως εννοούσε «κι εγώ ΠΑΣΟΚΟΣ είμαι, άλλου τύπου όμως». Άλλο έλεγε. «Όλοι είμαστε Ναζί, στην βάση έχουμε το ναζιστικό μοντέλο αλλά που να τολμήσουμε να το πούμε».

Για όποιον έχει διαβάσει κανένα βιβλίο και κοιτάζει λίγο πιο προσεκτικά κάτω από την επιφάνεια, το τι γίνεται είναι καθαρό και ξάστερο. Όσοι δεν έχουν διαβάσει τίποτε άλλο από τα σχολικά βιβλία ή/και βλέπουν μόνο την επιφάνεια, πέφτουν θύματα των Μαζικών Μέσων Εξαπάτησης. Δεν πρόκειται ποτέ κανείς να μορφωθεί από τα ΜΜΕ, παρά μόνο να χειραγωγηθεί και να εξαπατηθεί. Η μόρφωση και η κριτική σκέψη είναι το όπλο απέναντι σε κάθε ειδών μεγαλοαπατεώνες, πολιτικούς και μιντιάρχες. 

Οι Ναζί πήραν τον προΝαζισμό από κάποια κέντρα όπου ανήκαν υψηλόβαθμοι Ναζί. Κάποια κέντρα τους υποστήριξαν μόνο αρχικά ενώ άλλα σε όλη την πορεία τους. Στον προΝαζισμό, οι Ναζί πρόσθεσαν και τις δικές τους πινελιές. Στο μεγαλύτερο μέρος τόσο η ιδεολογία όσο και το σχέδιο τους δόθηκε έτοιμο. Είναι η ιδεολογία και το σχέδιο της Νέας Τάξης που είναι πολύ παλιά, τουλάχιστον από την Γαλλική Επανάσταση.

Πιθανολογείται ότι είναι από τις Σταυροφορίες. Ακόμα και σήμερα, πολλοί Χριστιανοί πιστεύουν ότι ο σκοπός ήταν ιερός. Πέρα από το αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με τον σκοπό, ήταν μία γιγαντιαία κατακτητική στρατιωτική επιχείρηση στην οποία συμμετείχε όλη η Δυτική Ευρώπη. Οι Βυζαντινοί σε κάποιες Σταυροφορίες ήταν μαζί αλλά σε άλλες εναντίον. Όπως και οι Σταυροφόροι, έτσι και οι Ναζί οργάνωσαν μια γιγαντιαία στρατιωτική κατακτητική επιχείρηση. Τα ευρωπαϊκά κέντρα που δημιουργήθηκαν μετά τις Σταυροφορίες ήταν αυτά από τα οποία οι Ναζί πήραν τον προΝαζισμό.

Τελικό συμπέρασμα είναι το εξής. Όλοι όσοι υποστηρίζουν την ΕΕ και την Νέα Τάξη είναι Ναζί. Τώρα αν είναι προΝαζί, πρωτοΝαζί, μεσοΝαζί, μεταΝαζί ή νεοΝαζί θέλει εξέταση κατά περίπτωση. Να πάρουμε μία σαλάτα. Έχει μέσα ντομάτα, μαρούλι, πατάτα, κρεμμύδι, τυρί, κοτόπουλο. Ο ένας αντί για κοτόπουλο βάζει τόνο. Ο άλλος αντί για πατάτα βάζει ζυμαρικά. Στη βάση είναι η ίδια σαλάτα που διαφοροποιείται απλά λίγο. Ο Μητσοτάκης δεν είναι γιος του Μπάιντεν, είναι γιος του Χίτλερ. Όλοι οι Νεοταξίτες είναι πολιτικά παιδιά του Χίτλερ, ο Χίτλερ τους οδηγεί.

Για να αποκαλυφθούν οι λεπτομέρειες, πρέπει κάποιοι ιστορικοί να αφιερώσουν ένα σημαντικό μέρος της ζωής τους. Το θέμα είναι ότι οι κύκλοι που ήταν πίσω από τους Ναζί δεν θέλουν να αποκαλυφθεί σε καμία περίπτωση η αλήθεια. Το έχω κουκουλώσει το θέμα και έχουν παραποιήσει την αλήθεια έτσι όπως τους βολεύει. Οι κακοί Ναζί που έκαναν τις φρικαλεότητες ήταν δεξιοί και εμείς είμαστε οι καλοί σοσιαλιστές. Δεν θέλουν να βγει ότι αυτοί ήταν μαζί με τους Ναζί, τουλάχιστον αρχικά και πως ο Ναζισμός είναι στη βάση του σοσιαλισμός (όπως φανερώνει η λέξη εθνικοσοσιαλισμός) που στηρίζεται στην ιδεολογία του Ρουσσώ.

Άρης

Scroll to Top