Θα τους κάψει η στενομυαλιά

Θα τους κάψει η στενομυαλιά

Στην Ελλάδα, οι Νεοταξίτες, κατευθύνονται από τους Νεοταξίτες Γερμανίας και Γαλλίας. Σταδιακά, ο ρόλος της Γερμανίας μεγάλωσε και αυτή την στιγμή, η Γερμανία κυβερνάει την χώρα. Αυτά που συμβαίνουν είναι εξωφρενικά, αποτέλεσμα του σχεδίου ΝΤΠ - ΕΕ. Πολεμήσαμε στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο για να απελευθερωθούμε από τους Γερμανούς, όχι μόνο εμείς αλλά όλη η Ευρώπη και φθάσαμε λόγω του σχεδίου ΝΤΠ - ΕΕ να μας κυβερνούν οι Γερμανοί.

Πίσω από τον Μητσοτάκη είναι ο Σημίτης και η αδελφή του Θεοδώρα Μπακογιάννη, άνθρωποι των Γερμανών. Συμπληρωματικά είναι Βενιζέλος και Λοβέρδος του γαλλικού ΠΑΣΟΚ. Οι Γερμανοί Νεοταξίτες δίνουν εντολές σε Σημίτη και Μπακογιάννη και αυτοί δίνουν εντολές στον Μητσοτάκη. Όλα αυτά με τις ευλογίες της κυβέρνησης Μπάιντεν. Για να ξέρουν οι Έλληνες ομογενείς των ΗΠΑ, τι ψηφίζουν όταν ψηφίζουν Μπάιντεν. Την υποδούλωση της Ελλάδας στην Γερμανία!

Οι Γερμανοί Νεοταξίτες λένε στους Έλληνες Νεοταξίτες «πήδα κουνελάκι» και αυτοί πηδάνε. Δεν βλέπουν τίποτα, δεν ακούν τίποτα. Περιμένουν μόνο από την Γερμανία και λίγο από την Γαλλία να τους πουν τι θα κάνουν. Είναι σαν παιδάκια πέντε χρονών που κάνουν ό,τι τους λέει η μαμά τους. Αυτή την μεγάλη βλακεία και στενομυαλιά τους, οι Έλληνες Νεοταξίτες θα την πληρώσουν πολύ ακριβά.

Στην Γαλλία, οι ευρωσκεπτικιστές - αντιευρωπαϊστές συγκέντρωσαν το 55%. Συνέβη όμως το εξής παράδοξο, λόγω του εκλογικού συστήματος που έχουν και της αδυναμίας τους να συνεννοηθούν. Οι ευρωπαϊστές Νεοταξίτες έβγαλαν δικό τους Πρόεδρο, τον Μακρόν. Είναι σαν να λέμε στην Ελλάδα πως έκαναν κυβέρνηση με 135 βουλευτές και οι αντίπαλοι που είχαν 165 βουλευτές δεν κατόρθωσαν να συνεννοηθούν.

Τώρα Γερμανία και Γαλλία ελέγχονται από την ΝΤΠ και οι Έλληνες Νεοταξίτες υπακούν τυφλά. Χωρίς να ξέρουμε ακριβώς τι συμβαίνει σε κάθε χώρα της ΕΕ, εικάζουμε πως κάτι αντίστοιχο θα γίνεται στις άλλες πιο μικρές χώρες όπως στην Ελλάδα. Δεν είναι καθόλου ακραίο το σενάριο να πέσει ο Μακρόν στην Γαλλία. Δεν θα αποτελέσει έκπληξη.

Αν περάσει η Γαλλία στην Αντί-ΝΤΠ, τότε θα είναι ενάντια στην Γερμανία. Δηλαδή θα έχουμε Γερμανία να υποστηρίζει την ΝΤΠ ενώ Γαλλία και Ιταλία να υποστηρίζουν Αντί - ΝΤΠ. Η πλάστιγγα θα κλίνει κατά πολύ υπέρ της Αντί - ΝΤΠ. Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες θα περάσουν στον έλεγχο της Αντί - ΝΤΠ. Η Ρωσία είναι σαφώς με Αντί - ΝΤΠ.

Ο Σούνακ στην Βρετανία, κανονικά είναι επίσης Αντί - ΝΤΠ (Brexit = Αντί - ΝΤΠ), αν και όχι με μεγάλη βεβαιότητα. Οι πέντε ισχυρές ευρωπαϊκές χώρες είναι Ρωσία, Γερμανία, Γαλλία, Βρετανία, Ιταλία. Αν περάσει η Γαλλία στην Αντί - ΝΤΠ, γέρνει κατά πολύ η πλάστιγγα υπέρ της. Οι ΗΠΑ είναι μακριά και ο Μπάιντεν, αν και Νεοταξίτης, είναι μάλλον συζητήσιμος για μια εναλλακτική παγκοσμιοποίηση.

Οι Νεοταξίτες στην Ελλάδα, είναι τόσο βλάκες και στενόμυαλοι που δεν βλέπουν αυτό που έρχεται αλλά αρκούνται στις διαβεβαιώσεις της Γερμανίας κυρίως. Η στενομυαλιά θα τους κάψει. Θα μπουν όλοι στην φυλακή και θα κατασχεθεί όλη η περιουσία τους για τα πολλά και βαριά εγκλήματα που έχουν διαπράξει σε βάρος του ελληνικού λαού. Ενώ έχουν την ευκαιρία, να σώσουν το τομάρι τους, αν συνθηκολογήσουν με την Αντί - ΝΤΠ. Όπως εξηγήθηκε, η συνθηκολόγηση θα είναι ανά χώρα και μετά συνολικά. Αν συνθηκολογήσει επαρκής αριθμός χωρών, θα αγνοήσουν αυτές που δεν συμφωνούν.

Πιθανότατα δεν θα συνθηκολογήσει η Γερμανία καθώς η ΝΤΠ είναι πολύ πιο ισχυρή από την Αντί-ΝΤΠ. Αυτό βλέπουν οι βλάκες οι Νεοταξίτες εδώ και έχουν μια ηλίθια βεβαιότητα. Και η Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ συμφωνεί σε αυτό. Στην Γερμανία είναι πολύ δύσκολο να επικρατήσουν Αντινεοταξικές δυνάμεις. Για αυτό και η Ελληνική Αντίσταση δεν έχει φράξια με προσανατολισμό την Γερμανία, επειδή είναι μάταιο. Επαφές έχει βέβαια με Παραρτήματα της Διεθνούς Αντίστασης σε ΝΤΠ - ΕΕ σε διάφορες χώρες.

Ενώ δεν είναι ακραίο σενάριο να πέσει ο υπέρτατος Νεοταξίτης, ο φίλος του Μητσοτάκη, το τέρας ο Μακρόν, είναι πράγματι ακραίο να διαμοιραστούν τα κρατίδια της Γερμανίας σε γειτονικές χώρες. Τώρα έχει λίγες πιθανότητες. Αν όμως οι Νεοταξίτες εμμένουν στο βλακώδες και αποτυχημένο σχέδιο ΝΤΠ - ΕΕ, η Διεθνής Αντίσταση δεν θα διστάσει να φθάσει στα άκρα. Όταν τα πράγματα φθάσουν στα άκρα, θα είναι πλέον πολλές οι πιθανότητες να σταματήσει να υφίσταται η Γερμανία. Να δούμε τι θα κάνουν τότε οι Έλληνες Νεοταξίτες που κατευθύνονται από τους Γερμανούς Νεοταξίτες. 

Οι Γερμανοί Νεοταξίτες, θα πάρουν στον λαιμό τους τους Έλληνες Νεοταξίτες. Η Ελλάδα είναι μικρός παίκτης. Σε ελάχιστο βαθμό θα εξαρτηθεί η μερική παγκόσμια συνθηκολόγηση, μεταξύ ΝΤΠ και Αντί-ΝΤΠ, από το αν συνθηκολογήσουν οι Νεοταξίτες της Ελλάδας. Διότι ακόμη και την Γερμανία, μια πολύ πιο ισχυρή χώρα από την Ελλάδα, θα την αγνοήσουν, αν συγκεντρωθεί επαρκής αριθμός χωρών να συμφωνήσουν. Σε βάθος χρόνου διακυβεύεται ακόμη και η ύπαρξη της Γερμανίας.

Ακόμη και οι ΗΠΑ που είναι πολύ πιο ισχυρός παίκτης από την Γερμανία δεν είναι ο απόλυτος ρυθμιστής. Μπορεί ένα σχέδιο πολύ-πολικού κόσμου να προχωρήσει χωρίς την συμφωνία των ΗΠΑ σε πρώτη φάση και σε δεύτερη φάση, να περάσουν οι ΗΠΑ στον έλεγχο της Αντί - ΝΤΠ. Αν δεν γίνει το 2024, θα γίνει το 2028. Κανένας δεν υποστήριξε πως ο Αγώνας κατά της ΝΤΠ θα είναι σύντομος ή εύκολος.

Όπως το σχέδιο ΝΤΠ - ΕΕ, εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες, μπορεί να πάρει δεκαετίες, λίγες όχι πολλές, για την τελική επικράτηση της Αντί - ΝΤΠ επί της ΝΤΠ. Η Διεθνής Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ δεν θα αφήσει να πετύχει το σχέδιο ΝΤΠ, όσο καιρό και να πάρει, όσο δύσκολο και να είναι, όσο ακραίες καταστάσεις και να χρειαστούν. Το ιδανικό βέβαια είναι οι Νεοταξίτες να λογικευτούν. Αν φθάσουμε σε ακραίες καταστάσεις, τους περιμένουν πάρα πολύ δύσκολες ώρες. 

Στέργιος

Scroll to Top