Έχει κι αλλού πορτοκαλιές

Έχει κι αλλού πορτοκαλιές

Οι ΗΠΑ ή μάλλον ένα τμήμα του συστήματος στις ΗΠΑ δεν έχουν καταλάβει κάποια πράγματα. Στην Ελλάδα δυστυχώς υπάρχουν πολλοί χαζοί άνθρωποι. Ευτυχώς όμως δεν είναι όλοι χαζοί. Καταλαβαίνουν πολύ καλά πως η ευρωπαϊκή πορεία μαζί με την κακοδιαχείριση των ευρωπαϊστών προκάλεσαν την οικονομική καταστροφή της χώρας.

Η οικονομική καταστροφή της χώρας είναι οικονομική καταστροφή των πολιτών. Η οικονομική καταστροφή των πολιτών είναι καταστροφή της ζωής τους. Επομένως συνεπάγεται πως η ευρωπαϊκή πορεία μαζί με την διακυβέρνηση των ευρωπαϊστών οδήγησαν στις καταστροφή της ζωής ενός μεγάλου μέρους του πληθυσμού της χώρας. Οι συστημικοί είναι βολεμένοι.

Είναι αίσχος αυτό που προσπαθεί να κάνει το Bloomberg, να παρουσιάσει την απόλυτη καταστροφή της ελληνικής οικονομίας ως κάτι τελείως διαφορετικό, μια οικονομία με καλές προοπτικές. Για να το παίξουν τα Νεοταξικά κανάλια και να πάνε οι βλάκες να ψηφίσουν Μητσοτάκη. Ο Bloomberg είναι Αμερικανοεβραίος, με καταγωγή από Πολωνία, Λευκορωσία και Λιθουανία. Έχει διατελέσει Δήμαρχος Νέας Υόρκης και ήταν υποψήφιος το 2020, στις προκριματικές του Δημοκρατικού κόμματος, για Πρόεδρο.

Πολλοί λένε πως οι Μητσοτάκηδες είναι από τους κρυφο-Εβραίους της Κρήτης. Διαχρονικά, η στάση απέναντι στους Εβραίους άλλαζε, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Έτσι πολλοί Εβραίοι, για να «έχουν το κεφάλι τους ήσυχο», εξωτερικά ήταν Χριστιανοί και κρυφά εξακολουθούσαν να είναι Εβραίοι. Σε χώρες που η βασική θρησκεία ήταν ο Μουσουλμανισμός, εξωτερικά ήταν Μουσουλμάνοι.

Δηλαδή εκτός από τους φανερούς Εβραίους, υπάρχουν και οι κρυφοί Εβραίοι. Βέβαια δεν είναι μόνο η προστασία από διωγμούς που υπαγόρευε να κρύβουν την πραγματική τους θρησκεία. Θα γινόταν ποτέ ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός αν ήταν Εβραίος, ειδικά στην κεντροδεξιά; Παρόλο που πολλοί επιμένουν πως είναι Εβραίος, να δεχτώ πως δεν είναι. Είναι σίγουρα παντρεμένος με Εβραία και για τους Εβραίους, όποιος είναι παντρεμένος με Εβραία, θεωρείται δικός τους.

Παλαιότερα υπήρχαν δημοσιεύματα για τον πρώτο γάμο της Μαρέβας στις ΗΠΑ με έναν πολύ πλούσιο Αμερικανοεβραίο. Αν δεν κάνω λάθος ήταν στην Νέα Υόρκη, από όπου είναι ο Bloomberg. Η Μαρέβα, στον ίδιο κύκλο με τον Bloomberg βρισκόταν, των Eβραίων της Νέας Υόρκης. Είναι κακό να είναι κανείς Εβραίος; Εγώ δεν πιστεύω πως είναι κακό. Πιστεύω πως είναι πολύ κακό να κρύβει κανείς την αλήθεια. Αν δηλαδή ο Μητσοτάκης είναι Εβραίος και το κρύβει, είναι κακό.

Είναι κακό να έχουν εξαφανιστεί όλα τα δημοσιεύματα για τον προηγούμενο γάμο της Μαρέβας, γιατί και αυτό είναι απόκρυψη της αλήθειας. Είναι αηδιαστική η στήριξη που δίνουν στον Μητσοτάκη όλοι οι Εβραίοι. Δηλαδή ακόμη και να κάψει όλη την Ελλάδα, σαν ένας νέος Νέρωνας, τα Εβραϊκά ΜΜΕ θα το παρουσιάζουν ως κάτι πολύ θετικό για την χώρα που θα βάλει γερές βάσεις για ένα ευοίωνο μέλλον.

Οι Εβραίοι είναι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της ΝΤΠ. Ο Μητσοτάκης είναι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της ΝΤΠ. Η ΝΤΠ - ΕΕ μας καταστρέφει. Όποιος υποστηρίζει την ΝΤΠ ή ανθρώπους που υποστηρίζουν την ΝΤΠ - ΕΕ είναι εχθρός μας. Θα του γ@μ$σ# του κάθε Bloomberg ό,τι έχει και δεν έχει προκειμένου να μην τον αφήσω να με καταστρέψει.

Στις ΗΠΑ, ο Τραμπ ήταν από τους παγκόσμιους ηγέτες κατά της ΝΤΠ. Φαίνεται πως ένα μέρος του πολιτικού συστήματος στις ΗΠΑ, έχει βαλθεί να εξοντώσει πολιτικά τον Trump, ελπίζοντας πως με αυτό τον τρόπο θα σταματήσει την πολύ μεγάλη αντίδραση που υπάρχει εντός της χώρας για την ΝΤΠ. Ο Trump έκανε ανάρτηση πως αναμενόταν η σύλληψη του για μια υπόθεση παλιά, με μια πορνοστάρ, την Stormy Daniels.

Δεν είναι σίγουρο πως θα καταφέρουν το ένα ή το άλλο. Δηλαδή δεν είναι σίγουρο αν θα καταφέρουν να εξοντώσουν πολιτικά τον Trump. Ακόμη και να συμβεί δεν είναι σίγουρο αν θα σταματήσουν την αντίδραση σε ΝΤΠ. Μπορεί να βρεθεί άλλος εκφραστής της. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να απομακρύνουν τις ΗΠΑ από την Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ.

Εγώ χαζός δεν είμαι. Θα καταστραφεί η δική μου ζωή επειδή η Εβραίοι θέλουν να επιβάλουν Νέα Τάξη Πραγμάτων; Δεν είναι μόνο οι Εβραίοι αλλά στους Εβραίους όπως και στους ομοφυλόφιλους και σε άλλες κοινωνικές ομάδες, η υποστήριξη της ΝΤΠ είναι συντριπτική. Εμάς στην Ελλάδα μας ενδιαφέρει να στρώσει όσο γίνεται η κατεστραμμένη ζωή μας.

Όποιος με καταστρέφει είναι εχθρός μου, όχι γιατί είναι Εβραίος ή ομοφυλόφιλος αλλά επειδή υποστηρίζει αυτό που με καταστρέφει. Όποιος υποστηρίζει την παραμονή της Ελλάδας στην ΕΕ, είναι εχθρός μου. Οι ομογενείς στις ΗΠΑ πρέπει να καταλάβουν κάποια πράγματα. Αν το Δημοκρατικό κόμμα υποστηρίζει την παραμονή της Ελλάδας στην ΕΕ, είναι ανθέλληνες και όχι φιλέλληνες. Αν δεν κάνουν Ορθόδοξο λόμπι, θα «τρώνε την σκόνη των Εβραίων» στην αιωνιότητα. 

Δεν μας ενδιαφέρει η βάση της Σούδας ή της Αλεξανδρούπολης. Αν αυτό πηγαίνει πακέτο με λύση των οικονομικών προβλημάτων μας, να το δεχτούμε. Αλλά βάσεις χωρίς να λυθούν τα προβλήματα μας δεν μας ενδιαφέρουν. Όσο προσπαθούν να εξοντώσουν τον Trump, τόσο στρέφουν την ευρωπαϊκή Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ προς τον Putin . Έχει και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.

Πέρα από το ζήτημα της Ελλάδας, χρειάζεται να δοθεί μια γενικότερη λύση. Δεν είναι μόνο το πρόβλημα της Ελλάδας. Είναι και τα οικονομικά προβλήματα της Ιταλίας, της Ισπανίας. Είναι και η κατάσταση της Ουκρανίας που είναι εξαιτίας του Νεοταξικού σχεδίου που τοποθετεί την Ουκρανία στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ρωσία στην Ασιατική Ένωση. Το σχέδιο ΝΤΠ - ΕΕ δεν μπορεί να προχωρήσει. Πρέπει να γίνει συνθηκολόγηση σε μια εναλλακτική παγκοσμιοποίηση.

Βασίλης

Scroll to Top