Ψηφίστε Απελευθέρωση

Ψηφίστε Απελευθέρωση

Η Γερμανική εισβολή ξεκίνησε στις 6 Απριλίου 1941, με επίθεση σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Στις 20 Απριλίου, ο στρατηγός Τσολάκογλου συνθηκολόγησε αυτοβούλως, παρά την αντίρρηση της υπόλοιπης ηγεσίας. Μέχρι το τέλος Μαΐου είχαν καταλάβει όλη την χώρα. Η Κατοχή έφερε οικονομική κατάρρευση και μεγάλη πείνα. Από τον μεγάλο λιμό τον χειμώνα του '41 - '42, πάνω από τριακόσιες χιλιάδες άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Ήταν από τις μεγαλύτερες ανθρωπιστικές τραγωδίες του Β' Παγκόσμιου Πολέμου.

Οι εκτελέσεις αμάχων ήταν συνηθισμένη πρακτική για τους κατακτητές, σε περιοχές που συναντούσαν αντίσταση. Πάραυτα, η ελληνική Αντίσταση στους κατακτητές γιγαντώθηκε. Υπήρξε όμως ένα τμήμα του πληθυσμού που συνεργάστηκε με τους κατακτητές. Αυτοί, τα παιδιά τους, τα ανίψια τους, τα εγγόνια τους, πρωταγωνίστησαν στην συνέχεια στην ευρωπαϊκή πορεία.

Στην ΕΕ μας έβαλε ο Καραμανλής με τον Ράλλη. Στην Ευρωζώνη μας έβαλε ο Σημίτης. Ο Καραμανλής, ο πατέρας του Ράλλη, ο πατέρας του Σημίτη ήταν συνεργάτες των Ναζί. Φίλος του πατέρα του Σημίτη ήταν ο θείος της Μελίνας Μερκούρη που είχε το μόνο νόμιμο κόμμα της Κατοχής, το Εθνικοσοσιαλιστικό. Η Μερκούρη ήταν επίσης συνεργάτις των Ναζί όπως και πολλοί άλλοι.

Κατά την διάρκεια του τελευταίου έτους της Κατοχής, η Αντίσταση είχε κατορθώσει να απελευθερώσει ένα μεγάλο τμήμα της χώρας, κυρίως τα ορεινά τμήματα από τα Αλβανικά σύνορα μέχρι την Αθήνα. Στις 12 Οκτωβρίου 1944 αποχώρησαν οι Γερμανοί από την Αθήνα. Στις 20 Απριλίου του 1945, μπήκαν οι Σοβιετικοί στο Βερολίνο. Στις 8 Μαΐου 1945 τελείωσε επίσημα ο πόλεμος.

Τα ίδια προδοτικά κέντρα που συνεργάστηκαν με τους Ναζί, υπηρετούν το σχέδιο ΝΤΠ - ΕΕ. Η δύναμη των όπλων αντικαταστάθηκε με άλλες μεθοδεύσεις όπως έλεγχος ΜΜΕ, προπαγάνδα, εξαπάτηση, δημιουργία ψευτοελίτ, συσσώρευση πλούτου από την ψευτοελίτ κλπ. Έχουν περιγραφεί λεπτομερώς σε πολλά άλλα άρθρα. Η ευρωπαϊκή πορεία των προδοτικών κέντρων οδήγησε στην οικονομική καταστροφή της χώρας και στην εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Η χώρα βρίσκεται υπό Κατοχή, από την ΝΤΠ.

Όπως μια μέρα τελείωσε η Κατοχή από τους Γερμανούς, έτσι και μια μέρα θα τελειώσει η Κατοχή από την ΝΤΠ, την συνέχεια των Ναζί. Το σχέδιο της ΝΤΠ εξυφαίνεται για δεκαετίες και μπορεί για αιώνες. Χρειάζεται χρόνος στην Ελληνική και Διεθνή Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ ώστε να αντιμετωπίσει όλα τα σημεία ελέγχου του σχεδίου ΝΤΠ - ΕΕ. Χρειάζεται χρόνος για να αντιμετωπισθεί ο Νεοταξικός έλεγχος των ΜΜΕ. Αν αντιμετωπισθεί αυτό το σημείο, θα ξεκινήσει το τέλος της Κατοχής της ΝΤΠ.

Η ΝΤΠ έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο εταιρειών που υπηρετούν τα συμφέροντα της και τους σκοπούς της. Για να αντιπαρατεθεί σε αυτό η Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ, δημιουργεί ένα αντίπαλο δίκτυο από ανταγωνιστές των εταιρειών του δικτύου της ΝΤΠ. Ακόμη και αν κάποιοι δεν συμφωνούν με αυτή την μεθόδευση, είναι απαραίτητη. Όταν ο αντίπαλος παίζει βρώμικα, αναγκαζόμαστε να παίξουμε βρώμικα. Η δημιουργία αντίπαλου δικτύου εταιρειών από την Αντί - ΝΤΠ, θα φέρει τον έλεγχο μεγάλων καναλιών και γενικά μεγάλων ΜΜΕ από την ελληνική Αντίσταση. 

Όταν η Ελληνική Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ, έχει κάποια φιλικά προς αυτή ΜΜΕ, κανάλια, μεγάλες εφημερίδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς θα μπορέσει να ξεκινήσει η εκδίωξη της ΝΤΠ από την χώρα. Υπάρχουν ήδη άνθρωποι να βγουν μπροστά για τα τρία αντινεοταξικά κόμματα. Τα ψηφοδέλτια θα συμπληρωθούν από τα θύματα της ΝΤΠ - ΕΕ. Θα τους δοθεί η ευκαιρία να πολεμήσουν και να τιμωρήσουν πολύ σκληρά, αυτούς που κατέστρεψαν τις ζωές τους, το προδοτικό σύστημα ΝΤΠ - ΕΕ.

Δυστυχώς βρισκόμαστε ακόμη σε περίοδο Κατοχής της χώρας από την ΝΤΠ. Όμως η Αντίσταση έχει ήδη αρχίσει να απελευθερώνει περιοχές. Αυτό δεν έχει γεωγραφική έννοια. Η Αντίσταση έχει διεισδύσει σε διάφορους χώρους και συνεργάζεται με την Διεθνή Αντίσταση σε ΝΤΠ. Δυστυχώς, τουλάχιστον τα τρία κόμματα εξουσίας ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ συνεργάζονται με τους κατακτητές, την ΝΤΠ. Παίρνουν εντολές από την ΝΤΠ και υπηρετούν το σχέδιο της ΝΤΠ, σε βάρος των συμφερόντων του ελληνικού λαού.

Η Ελληνική Αντίσταση, σε συνεργασία με την Διεθνή Αντίσταση σε ΝΤΠ - ΕΕ, θα απελευθερώσει την χώρα από την ΝΤΠ. Προς Θεού μην στηρίζετε τους συνεργάτες των κατακτητών, τα κόμματα που έχουν προσκυνήσει την ΝΤΠ - ΕΕ. Σε προηγούμενο άρθρο, προτείναμε ψήφο σε μικρά κόμματα. Εννοείται πως αυτά τα κόμματα πρέπει να είναι αντινεοταξικά, ευρωσκεπτικιστικά ή αντιευρωπαϊκά. Πιστεύω πως σε όλους τους χώρους (κεντροαριστερά - κέντρο - κεντροδεξιά) υπάρχουν αντινεοταξικά κόμματα.

Δεν ξέρω όλα τα κόμματα που θα κατέβουν στις εκλογές ούτε έχω ψάξει τις θέσεις που έχουν στο ζήτημα της ΝΤΠ - ΕΕ. Πάντως είναι προτιμότερο ένα μικρό νεοταξικό κόμμα παρά ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ. Η τιμωρία, το καμπανάκι για τα τρία κόμματα που κυβέρνησαν και δεν υπηρετούν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού αλλά το σχέδιο της ΝΤΠ - ΕΕ, είναι να μπουν πολλά κόμματα στην Βουλή, πάνω από δέκα αν είναι δυνατόν.

Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο χρειάζεται επικοινωνιακή καμπάνια από τους πολίτες προς άλλους πολίτες. Θα γίνει κυρίως μέσω Ίντερνετ αλλά και με άλλους τρόπους όπως προσωπικές ή τηλεφωνικές συζητήσεις κλπ. Αν πέσει γραμμή και φθάσει σε μεγάλο ποσοστό των ψηφοφόρων, είναι εφικτή Βουλή με δέκα και παραπάνω κόμματα.

Στις δημοσκοπήσεις, τα μικρά κόμματα που τώρα βρίσκονται εκτός Βουλής κυμαίνονται στο 7 - 8 %. Στις εκλογές του 2019, έξι κόμματα μπήκαν στην Βουλή και δεκατέσσερα έμειναν εκτός Βουλής, συν τους Ανεξάρτητους υποψήφιους. Ας πούμε πως τα μικρά κόμματα που τώρα βρίσκονται εκτός Βουλής κατορθώνουν να πιάσουν 25%. Θα μειωθεί κατά πολύ το ποσοστό ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ.

Γρηγόριος

Scroll to Top