Ανταλλαγή πληθυσμών

Ανταλλαγή πληθυσμών

Πρέπει να απαλλαγούμε από τους προδότες νεοταξίτες με κάθε τρόπο γιατί είναι πάρα πολύ επικίνδυνοι για την εθνική ασφάλεια και την ευημερία. Είναι πράγματι μια ανοιχτή πληγή, ένας καρκίνος. Ο καλύτερος τρόπος είναι η εξορία. Εκτελέσεις και φυλακίσεις θα είναι μόνο για λίγους. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τους πληρώνουμε στις φυλακές. Αρχικά γράφτηκε να στείλουμε τους νεοταξίτες στην Αφρική επειδή είναι η πιο φτωχή ήπειρος. Σωστά διορθώθηκε ότι υπάρχουν φτωχές χώρες και σε άλλες ηπείρους.

Όμως το κριτήριο πρέπει να είναι διαφορετικό. Πρέπει να είναι οι χώρες από τις οποίες έχουμε ήδη μετανάστες στην Ελλάδα. Σχεδόν όλες είναι ούτως ή αλλιώς φτωχές. Πιστεύω ότι μπορούμε να φερθούμε έξυπνα ως προς αυτό το ζήτημα και να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι υπάρχουν ήδη μερικά εκατομμύρια ξένοι στην Ελλάδα.

Χρειάζονται κάποιες μετρήσεις και μαθηματικές πράξεις. Πρώτα να μετρήσουμε πόσα εκατομμύρια ξένοι υπάρχουν στην Ελλάδα και από ποιες χώρες έχουν προέλθει. Να συμπεριληφθούν και αυτοί που έχουν πάρει χαρτιά. Κατά μία εκτίμηση είναι πέντε με δέκα εκατομμύρια. Ας υποθέσουμε ότι αυτή τη στιγμή είναι εφτά εκατομμύρια ξένοι στην Ελλάδα και με τα νέα μέτρα θα μείνουν οι μισοί δηλαδή τρία με τέσσερα εκατομμύρια. Πόσους νεοταξίτες θα εκδιώξουμε από την Ελλάδα; Κανονικά δεν θα είναι περισσότεροι από τρία εκατομμύρια. Πιθανότατα το νούμερο θα είναι πολύ χαμηλότερο, ένα με δύο εκατομμύρια.  

Επομένως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Δεν χρειάζεται να πάμε σε χώρες της Αφρικής και να κάνουμε συμφωνίες για να δεχτούν τους Έλληνες νεοταξίτες. Θα πάμε σε αυτές που έχουν «στείλει»  αρκετούς μετανάστες στην Ελλάδα και θα τους «αναγκάσουμε» να πάρουν ισάριθμους Έλληνες νεοταξίτες. Θα είναι σαν ανταλλαγή πληθυσμών, μόνο που θα είναι αντίστροφη από την συνηθισμένη. Μας στέλνουν κάποιους κα τους στέλνουμε ισόποσο αριθμό Ελλήνων νεοταξιτών. Μόνο που οι δικοί τους ήρθαν πριν την συμφωνία. Ερχόμαστε εμείς εκ των υστέρων και κάνουμε συμφωνία για ανταλλαγή πληθυσμών.

Πολλές από τις χώρες, οι περισσότερες, είναι φτωχές χώρες. Θα πάνε εκεί και θα βοηθήσουν στην οικονομική τους ανάπτυξη. Αυτό είναι μια έξυπνη τακτική εκδίωξης νεοταξιτών. Αν πάνε σε χώρες από όπου έχουν προέλθει μετανάστες, θα βρουν ανθρώπους που θα γνωρίζουν και την γλώσσα και την κουλτούρα. Μπορεί να ανοίξουν και δουλειές με την Ελλάδα. Κάτι που μπορεί να έχει σημασία για λάτρεις της Ιστορίας. Αρκετές από αυτές τις χώρες ήταν στο κράτος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Συρία, Αίγυπτος, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Αρμενία κλπ.

Δεν χρειάζεται να έχουν μαζί τους λεφτά οι νεοταξίτες για να τους στείλουμε σε άλλες χώρες. Μπορεί να «αναγκάσουμε» τις άλλες χώρες να τους δεχτούν. Έτσι μπορούμε να κατάσχουμε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας τους πριν τους εκδιώξουμε. Λεφτά κλεμμένα από τον ελληνικό λαό είναι. Φαίνεται ότι έχουμε πολλούς Αλβανούς, Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς, Αφγανούς, Αιγύπτιους, Σύριους. Συμφωνούμε ότι όσοι χρειάζονται για δουλειές που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να κάνουν οι Έλληνες, θα μείνουν. Έτσι θα μείνουν αρκετοί ξένοι παρόλο που θα φύγει ένα μεγάλο ποσοστό. Μετά μπορούμε να πάμε πχ στο Πακιστάν και να τους πούμε.

«Έχουμε ένα εκατομμύριο (τυχαία εκτίμηση) Πακιστανούς μέσα στην Ελλάδα. Θα πάρετε και εσείς ένα εκατομμύριο Έλληνες νεοταξίτες αλλιώς θα σας στείλουμε τους Πακιστανούς πίσω».

Το ίδιο θα γίνει και με όλες τις χώρες που έχουν μετανάστες. Ξεκινάμε πρώτα από τις χώρες που έχουμε πολλούς μετανάστες και μετά κατεβαίνουμε στη λίστα. Όσοι πάνε στην Αλβανία θα έχουν προνομιακή μεταχείριση διότι είναι δίπλα. Αυτοί βέβαια είναι και επίφοβοι διότι και από εκεί μπορεί να συνεχίσουν να συνωμοτούν ενάντια στην Ελλάδα και στον Ελληνικό λαό. Με τις χώρες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως Βουλγαρία, Ρουμανία μπορεί να υπάρχει πρόβλημα. Οι εκδιωχθέντες νεοταξίτες θα μπορούν να έρχονται ανενόχλητα στην Ελλάδα όσο ακόμα βρισκόμαστε εντός ΕΕ. Αυτό βέβαια θα τελειώσει κάποια στιγμή, η συμμετοχή στην ΕΕ.

Είναι και από Ρωσία και πρώην Σοβιετικές χώρες πολλοί. Έχουμε αρκετούς Κινέζους και Φιλιππινέζους. Στη δεύτερη περίπτωση είναι περισσότερο γυναίκες. Επομένως είναι πολλές χώρες που μπορούμε να στείλουμε τους νεοταξίτες. Θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε το Ισραήλ. Να στείλουμε ισάριθμους νεοταξίτες με τους Εβραίους που ζουν στην Ελλάδα. Όμως το Ισραήλ είναι πιο πλούσια χώρα και ίσως κάνουμε χάρη στους νεοταξίτες.

Για να γίνουν αυτά πρέπει να ηττηθεί η Νέα Τάξη σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι εκτελέσεις, οι κατασχέσεις, οι εξορίες είναι μόνο εφικτές μετά την ήττα της Νέας Τάξης. Η μάχη θα δοθεί σε πολλά μέτωπα. Σε κάθε χώρα θα είναι ξεχωριστό μέτωπο. Παράλληλα πρέπει να υπάρχει συνεργασία και συντονισμός μεταξύ των αντινεοταξιτών. Οι Έλληνες από μόνοι τους δεν μπορούν να νικήσουν τους νεοταξίτες όπως δεν μπορούν να το κάνουν σε καμία χώρα. Αν δοθεί όμως η μάχη σε όλες τις χώρες και υπάρχει συντονισμός, είναι βέβαιο ότι αργά η γρήγορα οι νεοταξίτες θα ηττηθούν. Μετά θα εφαρμοστεί η λαϊκή βούληση και όχι η βούληση των νεοταξιτών.

Δέκα εκατομμύρια ξένοι

Θόδωρος

Scroll to Top