Δέκα εκατομμύρια ξένοι

Δέκα εκατομμύρια ξένοι

Δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση σχετικά με το άρθρο μου «Ανταλλαγή πληθυσμών» που πρέπει οπωσδήποτε να επανορθώσω. Δεν έγραψα ότι θέλω οι ξένοι να πάνε τρία με τέσσερα εκατομμύρια από μερικές εκατοντάδες χιλιάδες που είναι τώρα. Θεώρησα ότι το κοινό μυστικό είναι αρκετά διαδομένο. Τελικά το μυστικό δεν είναι τόσο κοινό. Φαίνεται ότι δεν το ξέρουν τόσοι πολλοί. Να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

  • Απογραφή 1991                10.258.364
  • Απογραφή 2001                10.964.020
  • Απογραφή 2011 1η            10.787.690
  • Απογραφή 2011 2η            10.815.197
  • Απογραφή 2011 3η            10.816.286
  • Eurostat 2011                     11.329.600

 

Δηλαδή σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, είχαμε μια πολύ μικρή αύξηση από το ’91 μέχρι το ’01 και την επόμενη δεκαετία μια μικρή μείωση. Η Eurostat υπολογίζει για το 2011, περισσότερο μισό εκατομμύριο σε σχέση με την ΕΛΣΤΑΤ αλλά και αυτοί είναι μακράν της πραγματικότητας. Κατά μία εκτίμηση ο πληθυσμός της Ελλάδας είναι οπωσδήποτε πάνω από δέκα πέντε εκατομμύρια και πιθανώς να αγγίζει ή και να ξεπερνά τα είκοσι εκατομμύρια. Δηλαδή υπάρχουν πέντε με δέκα εκατομμύρια ξένοι.  

Στις αρχές του ’90 άρχισαν να πλακώνουν οι ξένοι σύμφωνα με το σχέδιο της Νέας Τάξης. Είναι μιλιούνια και μας λένε ότι είναι λίγες εκατοντάδες χιλιάδες. Υπάρχει λόγος για αυτό. Αν βγουν και πουν ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας είναι είκοσι εκατομμύρια κι ο πιο χαζός θα σκεφτεί:

«Καλά εμείς ήμαστε δέκα εκατομμύρια. Πως γίναμε είκοσι εκατομμύρια σε τόσο μικρό διάστημα; Τα δέκα εκατομμύρια θα είναι οι ξένοι!»

Τι θα γίνει τότε; Αν δεν γίνει επανάσταση, θα πάρει η Χρυσή Αυγή πάνω από 50% στις εκλογές. Ούτε το ένα ούτε το άλλο θέλει η Νέα Τάξη. Ότι οι ξένοι είναι περίπου όσοι και οι Έλληνες μπορεί να το καταλάβει οποιοσδήποτε. Όπου και να κυκλοφορήσει, οι μισοί σχεδόν είναι ξένοι. Το βλέπει κανείς στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στον Βόλο, στην Λάρισα, στο Ηράκλειο, στις άλλες πόλεις, στις κωμοπόλεις, στα χωριά, στην ύπαιθρο. Άντε να μην είναι οι μισοί αλλά το ένα τρίτο. Πάντως σίγουρα οι ξένοι είναι πάνω από το ένα τρίτο.

Αν είναι ένα τρίτο, έχουμε δέκα πέντε εκατομμύρια σύνολο χοντρικά, από τα οποία τα πέντε εκατομμύρια είναι ξένοι. Αν οι μισοί είναι ξένοι, τότε έχουμε είκοσι εκατομμύρια περίπου χοντρικά, από τα οποία τα δέκα είναι ξένοι. Εγώ δεν έγραψα ποτέ ότι θέλω να είναι τρία με τέσσερα εκατομμύρια ξένοι στην Ελλάδα. Είπα ότι σύμφωνα με μια εκτίμηση είναι εφτά με οκτώ εκατομμύρια που είναι το μέσο ανάμεσα στα πέντε και στα δέκα εκατομμύρια. Στην συνέχεια υπέθεσα ότι θα φύγουν τουλάχιστον οι μισοί από αυτούς που είναι ήδη στην Ελλάδα και έτσι θα μείνουν τρία με τέσσερα εκατομμύρια.

Η παρεξήγηση δημιουργήθηκε γιατί πολλοί άνθρωποι έχουν την λανθασμένη εντύπωση ότι οι ξένοι στην Ελλάδα είναι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες. Νόμισαν ότι εγώ από μερικές εκατοντάδες χιλιάδες θέλω να πάνε τρία με τέσσερα εκατομμύρια. Δεν ισχύει ότι είναι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες. Είναι αρκετά εκατομμύρια, ίσως όσα και οι Έλληνες, σίγουρα πάντως τουλάχιστον πέντε.  

Τους παράνομους δεν τους μετράνε στην απογραφή. Ενδεχομένως να μην μετράνε και πολλούς ή όλους τους νόμιμους για να μην μπορέσουμε να καταλάβουμε με μια απλή αφαίρεση πόσα εκατομμύρια έχουν νομιμοποιήσει. Από το νούμερο που θα μας δώσουν αφαιρούμε το δέκα. Αν μας πουν δεκατέσσερα εκατομμύρια, τότε οι νεοταξίτες έχουν νομιμοποιήσει τέσσερα εκατομμύρια ξένους.

Αν δεν τους μετρήσουμε όλους, και τους νόμιμους και τους παράνομους, ποτέ δεν θα ξέρουμε με βεβαιότητα πόσοι ακριβώς ξένοι βρίσκονται στην Ελλάδα. Είναι δυνατό να τους μετρήσουμε αλλά δεν το θέλουν όλες οι νεοταξικές κυβερνήσεις. Εγώ αυτό υποστήριξα. Να τους μετρήσουμε για να διαπιστώσουμε ότι πράγματι η Νέα Τάξη έφερε πέντε με δέκα εκατομμύρια ξένους στην Ελλάδα.

Η Νέα Τάξη στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην δημιουργία μιας εικονικής πραγματικότητας. Όλα είναι ψέματα και μας έχουν να ζούμε μέσα σε ένα τεράστιο ψέμα. Οι δημοσκοπήσεις, οι απογραφές, οι απόψεις της κοινής γνώμης, τα θέματα προβληματισμού είναι ψεύτικα. Για να είμαι ακριβής υπάρχουν και αλήθειες μόνο όταν τους συμφέρει η αλήθεια. Δηλαδή η εικονική πραγματικότητα στην οποία μας έχουν να ζούμε έχει πολύ λίγο αλήθεια και περισσότερο ψέματα.

Σε αυτό συμβάλλουν πολύ τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Για αυτό όταν ηττηθεί η Νέα Τάξη και επικρατήσει η λαϊκή βούληση και όχι η νεοταξική βούληση, θα εκδιωχθούν όλοι στο Αφγανιστάν. Θα πάνε εκεί με μια βαλίτσα. Θα τους περιλάβουν οι Ταλιμπάν και θα τους τακτοποιήσουν. Όλοι σημαίνει μιντιάρχες, διευθυντές, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, δημοσκόποι, υπεύθυνοι απογραφής κλπ.

Θόδωρος

Scroll to Top