Αντιφάσεις και παγίδες ΝΤΠ

Αντιφάσεις και παγίδες ΝΤΠ

Επένδυση αντί κατανάλωση

Όσο υπάρχουν ερωτήσεις και αντιρρήσεις σχετικά με άρθρα που έγραψα θα πρέπει να τις απαντάω. Σε οικονομικά ζητήματα, θα αναλάβει να απαντήσει κάποιος άλλος αρθρογράφος που έχει περισσότερες γνώσεις οικονομικών. Οι αντιφάσεις των Νεοταξιτών είναι πάρα πολλές. Μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως είναι τελείως επιπόλαιοι ή απατεώνες.

Να δώσω άλλο ένα παράδειγμα. Το περιβάλλον είναι η Φύση. Ενώ δίνουν μεγάλη αξία στην Φύση, σχεδόν την δοξάζουν και την υμνούν, παραβλέπουν προβλέψεις της Φύσης. Η Φύση έχει προβλέψει να συνευρίσκονται ερωτικά άντρες με γυναίκες και όχι άντρες με άντρες και γυναίκες με γυναίκες. Αν η Φύση (ή ο Θεός) ήθελε να συνευρίσκονται ερωτικά άντρες με άντρες και γυναίκες με γυναίκες, θα μπορούσαν να τεκνοποιήσουν από αυτή την ερωτική συνεύρεση.

Οι αντιφάσεις των Νεοταξιτών είναι πάρα πολλές. Όποιος λίγο ασχοληθεί, τις βρίσκει. Πολλοί άνθρωποι τις αντιλαμβάνονται στο υποσυνείδητο, χωρίς να έχουν καταφέρει να τις εκφράσουν συνειδητά. Για αυτό τα τέρατα οι Νεοταξίτες έχουν στην κυριολεξία τρελάνει τον κόσμο με όλα τα αντιφατικά μηνύματα που προωθούν. Πρέπει κάποιοι να καθίσουν να ασχοληθούν και να αποκαλύψουν όλα τα αντιφατικά μηνύματα της ΝΤΠ – ΕΕ, για να βοηθήσουν πρωτίστως τον κόσμο.

Δεν μπορεί να δοξάζουν την Φύση και να προωθούν κάτι στο οποίο είναι ενάντια η Φύση, την ομοφυλοφιλία. Δεν μπορεί να είναι ομοφυλόφιλοι και να παριστάνουν τους συντηρητικούς. Δε μπορεί να κάνουν μεγάλη ζωή όπως ο Μητσοτάκης, με μεγάλα σπίτια, μεγάλα αυτοκίνητα, πολλά και ακριβά αγαθά και να παριστάνουν τους οικολόγους. Εμείς στην κεντροδεξιά δεν μπορούμε να δεχτούμε ομοφυλόφιλους διότι ο χώρος είναι συντηρητικός.

Αναφέρομαι στην γνήσια κεντροδεξιά και όχι στην κεντροδεξιά – μαϊμού που είναι η Νέα Δημοκρατία. Μπορούμε όμως να δεχτούμε ανθρώπους με λίγα ή πολλά παρά πάνω κιλά. Αυτοί δεν έχουν θέση στην κεντροαριστερά, διότι δεν είναι οικολογική συμπεριφορά, να καταναλώνουν περισσότερα από όσα τους χρειάζονται. Η οικολογία ανήκει στην κεντροαριστερά. Τώρα πως βρίσκονται τόσοι πολλοί χοντροί στην κεντροαριστερά είναι μια μεγάλη αντίφαση.

Πρόσφατη είδηση ήταν το ταξίδι του Τσίπρα στην Βραζιλία. Στις εκλογές, επιλογή της Νέας Τάξης Πραγμάτων ήταν ο αριστερός σοσιαλιστής Λούλα διότι η ΝΤΠ είναι υβριδικός (ή συγκρητιστικός) σοσιαλισμός. Ο Τσίπρας ήταν προσκεκλημένος του Λούλα στην τελετή ορκωμοσίας. Ο πρώην μεταλλουργός δεν έχει απαλλαγεί από τις κατηγορίες εναντίον του αλλά κατόρθωσε να γίνει πρόεδρος. Βρίσκεται στα αριστερά της σοσιαλδημοκρατίας όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ, στον ίδιο πολιτικό χώρο. Δεν είναι παράξενο που κάλεσε τον Τσίπρα.

Αλλού είναι το παράξενο. Η Νέα Δημοκρατία υποστήριξε τον αριστερό σοσιαλιστή Λούλα, στην εκλογική αναμέτρηση απέναντι στον κεντροδεξιό Μπολσονάρο ενώ τα κεντροδεξιά κόμματα σε ΗΠΑ, Γαλλία, Ιταλία κλπ υποστήριζαν τον Μπολσονάρο. Τα Νεοταξικά ΜΜΕ αποκαλούν τον Μπολσονάρο ακροδεξιό. Όποιος είναι γνήσιος κεντροδεξιός και επομένως ενάντια στη ΝΤΠ, βαφτίζεται ακροδεξιός.

Είναι παράξενο πως η ΝΔ υποστήριζε Λούλα, αν δεχτούμε πως η ΝΔ είναι κεντροδεξιό κόμμα. Η θεία Σοφία (Βούλτεψη), δήλωσε με περηφάνια σε κάποιο κανάλι κάτι που ήταν γνωστό πως η Νέα Δημοκρατία υποστήριζε τον Λούλα. Είναι κόρη του αξιωματικού του ΕΛΑΣ Ακέλα που είχε περάσει από την Μακρόνησο. Ο Γιάννης Βούλτεψης, μαζί με τον μεγαλο-υπουργό του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Ρωμαίο ξεσκέπασαν την υπόθεση Λαμπράκη. Ήταν στενότατος συνεργάτης του Βενιζελόσπορου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.  

Είναι κακό να είναι κανείς σοσιαλιστής; Διαφωνώ πολιτικά μαζί τους αλλά δεν λέω πως είναι κακό. Είναι πολύ μεγάλο κακό, σοσιαλιστές να παριστάνουν τους κεντροδεξιούς και να εξαπατούν τους ψηφοφόρους, παρασύροντας τους στον δρόμο του σοσιαλισμού. Πότε επιτέλους θα καταλάβετε όλοι εσείς που ψηφίζετε Νέα Δημοκρατία τι είναι στην πραγματικότητα;

Είναι μια σοσιαλιστική παγίδα με σκοπό να παρασύρει τους ψηφοφόρους στον δρόμο του σοσιαλισμού, της Ευρωπαϊκής Σοσιαλιστικής Ένωσης, της ομοφυλοφιλίας και της οικολογίας. Δεν φταίει η κεντροδεξιά. Φταίνε όλοι αυτοί που κατόρθωσαν με δολοπλοκίες, μηχανορραφίες, λαμογιές να ηγούνται στην κεντροδεξιά, χωρίς να ανήκουν καν στον χώρο. Το πρόβλημα είναι στην ηγεσία, όχι στην κεντροδεξιά.

Ένα από τα μεγαλύτερα κακά που συνέβησαν στην χώρα ήταν οι Καραμανλήδες και οι Μητσοτάκηδες. Αν στην θέση τους ήταν διαφορετικοί, η Ελλάδα τώρα θα ευημερούσε αντί να βρίσκεται σε αυτά τα χάλια. Αυτοί πρέπει να φύγουν και να διαλυθούν τα συστήματα Καραμανλικών και Μητσοτακικών που έχουν φτιάξει. Όσοι από τους Καραμανλικούς και Μητσοτακικούς έχουν σωστές, γνήσιες κεντροδεξιές αντιλήψεις, θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν από την νέα ηγεσία της κεντροδεξιάς.

Στράτος

Scroll to Top