Αντιστασιακές ομάδες

Αντιστασιακές ομάδες

H συνωμοσία ΕΕ - ΝΤΠ είναι όπως ένα παγόβουνο. Αυτό που φαίνεται είναι μόνο η κορυφή. Είναι πολύ περισσότερα από αυτά που παρουσιάζουν, υπάρχει μεγάλη κρυφή ατζέντα. Η ΝΤΠ είναι η προέκταση της ΕΕ παγκόσμια. Με βάση το μοντέλο της ΕΕ, η ΝΤΠ δημιουργεί Ασιατική, Αφρικανική και Αμερικανική Ένωση και τις βάζει κάτω από μία Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Νεοταξική Δικτατορία.

Μια ψευτοελίτ θα συγκεντρώσει όλον τον πλούτο και θα καταπιέζει, εκμεταλλεύεται, εξαπατά την ανθρωπότητα. Αυτοί που επιχειρούν την ΝΤΠ είναι μία παγκόσμια κλίκα. Παρομοίως αναπτύσσεται μια μεγαλύτερη συνωμοσία μεταξύ αυτών που είναι ενάντια στο σχέδιο ΕΕ - ΝΤΠ. Δημιουργείται μια αντίπαλη παγκόσμια κλίκα από όλους όσους είναι ενάντια σε ΕΕ - ΝΤΠ.

Οι Νεοταξίτες είναι ακόμα λίγο μπροστά επειδή ξεκίνησαν πολύ πιο πριν. Τώρα καταλαβαίνουν πλέον οι περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που πραγματικά το πηγαίνουν και τι κρύβεται πίσω από τα ωραία λόγια. Έτσι η αντίπαλη παγκόσμια κλίκα, σύντομα θα γίνει πολύ πιο ισχυρή από την κλίκα της ΕΕ - ΝΤΠ και στο τέλος θα υπερισχύσει. Η ελληνική Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ δεν είναι μόνη της.

Όπως και με τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι, υπάρχουν Παρτιζάνοι δηλαδή Αντιστάσεις σε πολλές ευρωπαϊκές αλλά και άλλες χώρες που βρίσκονται σε επικοινωνία μεταξύ τους. Σε πολλές χώρες υπάρχουν Μαχητές της Ελευθερίας ενάντια στην τυραννία που ετοιμάζει η ΝΤΠ = ΕΕ. Προσπαθούν να προλάβουν την επιβολή της Παγκόσμιας Δικτατορίας γιατί μετά η Αντίσταση θα είναι πιο δύσκολη. Αυτοί είναι έτοιμοι να πολεμήσουν ενάντια στους Νεοταξίτες και σε άλλες χώρες εκτός από την δική τους.

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών σε όλον τον κόσμο είναι ενάντια στην Νέα Τάξη. Οι μόνοι που την υποστηρίζουν είναι η ψευτοελίτ που έχει κατορθώσει να ελέγχει τα ΜΜΕ και τον πολιτικό χώρο σε πολλές χώρες όπως η Ελλάδα. Επομένως η Νεοταξική Δικτατορία είναι καταδικασμένη να έχει άδοξο τέλος είτε έτσι είτε αλλιώς. Αν όμως προλάβουν να εγκαθιδρύσουν την Παγκόσμια Νεοταξική Δικτατορία, τότε περιμένουν την ανθρωπότητα δύσκολα χρόνια ή δεκαετίες μέχρι να ανατραπεί η Νεοταξική Δικτατορία.

Άλλος ένας λόγος που καθυστερεί η Ανατροπή του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ είναι πως πρέπει να έχει επίσης ανατραπεί ή αποδυναμωθεί σε άλλες χώρες ώστε να μην προσπαθήσουν να ανακατευτούν. Αν έχουν τα δικά τους σοβαρά προβλήματα οι Νεοταξίτες στις χώρες τους, δεν θα ασχοληθούν με τα προβλήματα των Ελλήνων Νεοταξιτών. Όλοι οι ευρώδουλοι Νεοταξίτες θα προσπαθούν να σώσουν το τομάρι τους.  

Η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ είναι μυστική οργάνωση και επομένως άγνωστη στο ευρύ κοινό. Η Αντίσταση δεν έχει από επιλογή της δικό της site γιατί θα διευκόλυνε το έργο του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ στην αντιμετώπιση της. Πληροφορίες και οδηγίες πριν, κατά την διάρκεια και μετά (τις πρώτες ώρες) την Ανατροπή του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ θα δοθούν από κάποιο website (ιστότοπο) του εξωτερικού που θα τον μάθει μέσα σε λίγες ώρες όλη η Ελλάδα.

Το «Πραγματικά» δεν είναι το site της Αντίστασης. Είναι ένα από τα site ή τους λογαριασμούς social media που χρησιμοποιεί η Αντίσταση για να δημοσιεύει κάποια πράγματα. Οι δημοσιεύσεις εδώ είναι ΚΑΙ της Αντίστασης ανάμεσα σε άλλες και ΟΧΙ ΜΟΝΟ της Αντίστασης. Οι περισσότερες δημοσιεύσεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ της Αντίστασης. Το «Πραγματικά» επελέγη επειδή είναι αντισυστημικό και δεν έχει περιορισμούς.  

Η Αντίσταση δημοσιεύει ώστε να α) ενημερώσει το κοινό για την κρυφή ατζέντα ΕΕ - ΝΤΠ β) κάνει γνωστή την παρουσία της γ) δώσει περιορισμένες πληροφορίες για όσα επιχειρεί  δ) ζητήσει από τους πολίτες να ενταχθούν στις τάξεις της Αντίστασης. Για ευνόητους λόγους, το «Πραγματικά» δεν είναι σε θέση να κατευθύνει όσους θέλουν να μπουν στην Αντίσταση. Τι πρέπει να κάνει λοιπόν κάποιος που θέλει να μπει στην Αντίσταση;

Είναι πολύ πιθανό στο περιβάλλον καθενός/μιάς να υπάρχουν άνθρωποι που είναι ήδη στην Αντίσταση. Θα πρέπει διακριτικά και προσεκτικά να βολιδοσκοπήσει ανθρώπους του περιβάλλοντος του/της ώστε να βρει αυτούς που είναι ήδη στην Αντίσταση. Επειδή όμως η Αντίσταση δεν έχει ακόμη μαζικότητα, δεν αποκλείεται να μην υπάρχει κανείς Αντιστασιακός στο περιβάλλον κάποιου/ας (που ενδιαφέρεται να συνταχθεί με την Αντίσταση). Σε αυτή τη περίπτωση πρέπει να δημιουργήσει μια Αντιστασιακή ομάδα μαζί με άτομα του περιβάλλοντος του/της, να ξεκινήσουν Αντιστασιακή δράση και παράλληλα να ψάχνουν άκρες για την Αντίσταση. ΣΙΓΟΥΡΑ μέσα σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα θα ενωθούν με την Αντίσταση.

Όχι στο παρά 1′

Αναστάσιος

Scroll to Top