Αντισώματα και ανοσοποιητικό

Αντισώματα και ανοσοποιητικό

Εγώ δεν είμαι γιατρός αλλά όλη αυτή η ιστορία με τον covid και το εμβόλιο με έχει μπερδέψει πάρα πολύ. Για αυτό τι έκανα; Κάτι πολύ απλό που μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε και το συνιστώ σε όλους. Ρώτησα κάποιους γιατρούς που τους έχω εμπιστοσύνη. Δεν είναι από αυτούς που υπηρετούν το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ και συμμετέχουν στην προπαγάνδα του αλλά από την άλλη κατηγορία που υπηρετούν την ιατρική επιστήμη και τον άνθρωπο. Αυτούς δεν θα τους δείτε ποτέ στα καθεστωτικά κανάλια γιατί δεν βολεύει το Καθεστώς αυτά που έχουν να πουν.

Ενδεχομένως να μην τα εκφράσω πολύ σωστά από ιατρικής άποψης, όσον αφορά την ορολογία αλλά το νόημα είναι σωστό, σύμφωνα με αυτά που μου μετέφεραν γιατροί που υπηρετούν την επιστήμη και τον άνθρωπο αντί για το σύστημα. Όποιος κάνει εμβόλιο δεν σημαίνει πως είναι προφυλαγμένος. Ο δείκτης που μετράει πόσο προφυλαγμένος είναι κανείς φαίνεται στο τεστ αντισωμάτων. Μπορεί κανείς να κάνει εμβόλιο και να μην αποκτήσει καθόλου ή χαμηλά αντισώματα για κάποιους λόγους. Με την νόσηση αποκτά κανείς πολύ ψηλότερα αντισώματα, ως μέσο όρο που σημαίνει πως οι νοσήσαντες είναι πιο προφυλαγμένοι από τους εμβολιασμένους. Όμως να προσέξουμε, λέω μέσο όρο.

Μπορεί κάποιοι νοσήσαντες, ειδικά αν έχει περάσει αρκετός καιρός μετά την νόσηση, να έχουν πιο χαμηλά αντισώματα από κάποιους εμβολιασμένους που έχουν για Χ λόγους δημιουργήσει μεγάλο αριθμό αντισωμάτων. Το ίδιο το σύστημα παραδέχεται ότι στις ΜΕΘ περισσότεροι από το 1/3 είναι εμβολιασμένοι. Στις ΜΕΘ δεν είναι αυτοί που απλά αρρωσταίνουν αλλά αυτοί που αρρωσταίνουν πολύ βαριά. Δεν έχει αναφερθεί κανένα ποσοστό νοσήσαντων στις ΜΕΘ. Είναι σχεδόν μηδενικό. Αυτό, πέρα από τα ευρήματα της ιατρικής επιστήμης, αποδεικνύει πως οι νοσήσαντες έχουν όχι απλώς μεγαλύτερη ανοσία αλλά σχεδόν ή και ακριβώς απόλυτη ανοσία.

Τώρα πάμε σε κάτι άλλο που δεν είναι πλέον η άποψη των γιατρών που ρώτησα (δεν ξέρω αν συμφωνούν ή διαφωνούν) αλλά η δική μου άποψη και πολλών άλλων ανθρώπων. Υπάρχει ένα ποσοστό ανθρώπων που είναι κατά των εμβολίων όπως και ένα άλλο που είναι κατά των φαρμάκων. Κάποιοι είναι και κατά των εμβολίων και κατά των φαρμάκων. Αυτό το ΚΑΤΑ χρειάζεται επίσης περαιτέρω διευκρίνηση. Ένα ελάχιστο ποσοστό δεν παίρνει ποτέ φάρμακα ή/και δεν κάνει ποτέ εμβόλιο. Όμως είναι και ένα σημαντικό ποσοστό που δεν κάνει με ευκολία εμβόλια και δεν παίρνει με ευκολία φάρμακα.

Υπάρχει η πολύ σοβαρή άποψη πως με αυτό τον τρόπο δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, αν αφήσει κανείς τον οργανισμό του χωρίς βοήθεια εμβολίων και φαρμάκων να αντιμετωπίσει τους ιούς. Κάποιοι αμέσως μόλις αρρωστήσουν με γρίπη, «πλακώνονται» κατ’ ευθείαν στην αντιβίωση. Άλλοι αποφεύγουν την αντιβίωση και ίσως παίρνουν μόνο ασπιρίνες και βιταμίνες. Όταν όμως η γρίπη δεν περνάει εύκολα, θα πάρουν αντιβίωση. Πρώτα όμως θα αφήσουν τον οργανισμό τους να το «παλέψει» χωρίς φάρμακα. Όποιος «παλεύει» γίνεται πιο δυνατός. Αυτό ισχύει και για τον οργανισμό.

Αντίστοιχη νοοτροπία υπάρχει και για το εμβόλιο. Αυτοί που θα αφήσουν τον οργανισμό τους να «παλέψει» μόνος του τους ιούς, εκτός από πιο ισχυρή ανοσία, θα αποκτήσουν πιο δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα. Εδώ πρέπει να γίνει ένας διαχωρισμός. Έχουμε ιούς που οδηγούν με σχετικά μεγάλη πιθανότητα στον θάνατο. Εκεί πρέπει να κάνει κάποιος το εμβόλιο, εκτός κι αν θέλει να ρισκάρει την ζωή του. Η περίπτωση του covid όμως οδηγεί σε πολύ μικρά ποσοστά σε θάνατο.

Αν λοιπόν κανείς δεν είναι σε επίφοβες κατηγορίες, ηλικιωμένων ή με υποκείμενα νοσήματα και έχει ελάχιστες πιθανότητες να καταλήξει η νόσηση σε θάνατο, ίσως είναι καλύτερη επιλογή ή νόσηση από τον εμβολιασμό. Γιατί είναι σίγουρα μεγαλύτερη και ίσως σχεδόν απόλυτη ανοσία που δημιουργεί απέναντι στον συγκεκριμένο ιό και επιπλέον γενικότερα ισχυροποιείται το ανοσοποιητικό συστήματα, όσων δεν καταφεύγουν με μεγάλη ευκολία σε φάρμακα και εμβόλια.

Επανέρχομαι στα αντισώματα. Αυτός είναι ο δείκτης του πόσο προφυλαγμένος είναι κανείς απέναντι στον ιό. Για να είμαι ακριβής πέρα από τα αντισώματα υπάρχει και η κυτταρική μνήμη που αναπτύσσεται και στους εμβολιασμένους αλλά καλύτερα στους νοσήσαντες. Το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ είχε το πιστοποιητικό νόσησης να διαρκεί ένα εξάμηνο και τώρα θέλουν να το κάνουν τρίμηνο. Η σωστή η τακτική είναι τεστ αντισωμάτων και για τους νοσήσαντες και για τους εμβολιασμένους.

Και μάλιστα το τεστ αντισωμάτων θα έπρεπε να είναι δωρεάν γιατί αυτό δείχνει πόση ανοσία έχει καθένας. Τι νόημα έχει το τεστ αντισωμάτων σε ένα εμβολιασμένο; Τι άλλο μπορεί να κάνει πέρα από το εμβόλιο; Ίσως δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο (οι γιατροί θα το απαντήσουν) αλλά αν γνωρίζει πως το εμβόλιο δεν τον «έπιασε» και τα αντισώματα είναι χαμηλά ή μηδενικά, θα φροντίσει να προφυλάσσεται περισσότερο.

Προετοιμάζουν για δικτατορία;

 

Βασίλης

Scroll to Top