Προετοιμάζουν για δικτατορία;

Προετοιμάζουν για δικτατορία;

Αντισώματα και ανοσοποιητικό

Οι Καθεστωτικοί δεν ακολουθούν την σωστή διαδικασία, την απόδειξη της ανοσίας με τεστ αντισωμάτων και για τους νοσήσαντες και για τους εμβολιασμένους. Επίσης δεν τα εξηγούν σωστά στους ανθρώπους να τα καταλάβουν. Αυτά τα δύο δεδομένα, δημιουργούν πάρα πολλές υποψίες για την πανδημία και τον εμβολιασμό και τι μπορεί να κρύβεται από πίσω.

Πάρα πολλά ακούγονται και δεν μπορώ να ξέρω τι είναι σωστό ή λάθος. Σίγουρα όμως καταλαβαίνω και ελπίζω πως θα το αντιληφθούν σχετικά εύκολα και όλοι οι αναγνώστες πως η στάση του συστήματος είναι πολύ μα πολύ ύποπτη. Μόνο για αυτό, εγώ προσωπικά πιστεύω πως ΙΣΩΣ κάτι άλλο κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία αλλά δεν ξέρω τι. 

Έχουν φάει αυτοί οι δήθεν επιστήμονες, οι υπηρέτες και οι προπαγανδιστές του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ εκατοντάδες ή χιλιάδες ώρες να μιλάνε στα κανάλια. Για να εξηγήσουν στον κόσμο τι πραγματικά συμβαίνει και να πουν την αλήθεια, θα χρειαζόταν μία ώρα, άντε το πολύ δύο. Και δεν εννοώ μόνο για τα ζητήματα που ανέφερα αλλά όλα τα θέματα γύρω από την πανδημία, για τις μάσκες, για τα μέτρα κλπ.

Όμως δεν το έχουν κάνει επίτηδες και έχουν τον κόσμο τρελαμένο, σε απόλυτη σύγχυση, να μην ξέρει τι του γίνεται. Γιατί η αλήθεια δεν εξυπηρετεί το Καθεστώς και νομίζουν πως έχουν δικαίωμα να κοροϊδεύουν τον κόσμο. Αυτό θα το κρίνουν οι πολίτες, αν δηλαδή καθεστωτικοί πολιτικοί και τα καθεστωτικά ΜΜΕ έχουν δικαίωμα να εξαπατούν τους πολίτες της χώρας επειδή έτσι τους βολεύει.

Δεν εννοώ πως η αλήθεια είναι πως δεν πρέπει να κάνει κανείς εμβόλιο ή να μην φοράει μάσκα. Όμως η αλήθεια είναι πως το εμβόλιο όπως και η μάσκα δεν προσφέρουν αρκετή προστασία. Επίσης η αλήθεια είναι πως η φυσική ανοσία που αποκτά κανείς με την νόσηση είναι πολύ ανώτερη από την τεχνητή ανοσία που αποκτά με τον εμβολιασμό.

Επιπλέον η αλήθεια είναι σύμφωνα με έρευνες στις ΗΠΑ (γιατί στην Ελλάδα δεν γίνονται τέτοιες έρευνες) πως οι πιθανότητες να πεθάνει κανείς από τροχαίο ή έμφραγμα είναι μεγαλύτερες από τις πιθανότητες να πεθάνει από covid 19. Επίσης η αλήθεια είναι πως κάποια εμβόλια, ίσως σε μικρό ποσοστό έχουν παρενέργειες.

Αυτά και πολλά άλλα έχουν εξηγηθεί σε προηγούμενα άρθρα. Κάτι που θα πρέπει να αποφασίσει ο ελληνικός λαός είναι αν θέλει να τον κοροϊδεύουν οι διάφοροι επιτήδειοι ή ΑΠΑΙΤΕΙ να του λένε την αλήθεια και να αποφασίζει όπως κρίνει. Και αυτό δεν αφορά μόνο τον covid αλλά όλα τα θέματα. Θεωρώ πως οι περισσότεροι θα απαιτήσουν να τους λένε την αλήθεια.

Όμως πολλοί από αυτούς που θέλουν και απαιτούν να τους λένε την αλήθεια, πάνε και ψηφίζουν και πιστεύουν στα κανάλια και στα ΜΜΕ αυτούς που τους κοροϊδεύουν. Έτσι θα συνεχίσουν να τους κοροϊδεύουν για πάντα και θα τους έχουν σε σύγχυση και «τρελαμένους» μη ξέροντας τι τους γίνεται. Ενώ αν είχε βγει κάποιος και μέσα σε μία δύο ώρες είχε πει όλη την αλήθεια στους ανθρώπους, θα είχαν ηρεμήσει τουλάχιστον και θα αντιμετώπιζαν πιο ψύχραιμα την πανδημία.

Επίσης πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή σε κάτι που είπε ο κατ’ εξοχήν συστημικός γερμανόφιλος Πικραμένος, «θα προτιμούσα να σώσω μια ανθρώπινη ζωή παρά να πω ότι υπήρξα δημοκράτης». Αυτό το έκρυψαν βέβαια τα ΜΜΕ. Δηλαδή αυτό που έχει γραφτεί κατά κόρον σε αυτό εδώ τον ιστότοπο αλλά και αλλού στο Ίντερνετ το επιβεβαιώνει και το ίδιο το Καθεστώς των Νεοχιτλερικών.

Με πρόσχημα την πανδημία έχουν κάνει κατάχρηση εξουσίας, έχουν στερήσει πολλές ελευθερίες ώστε να προετοιμάζουν τους ανθρώπους σιγά σιγά για συνθήκες δικτατορίας. Υπάρχει και αυτή η άποψη δηλαδή πως ο σκοπός της πανδημίας ήταν για να «εισάγουν» σιγά σιγά τις συνθήκες Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας δικτατορίας που ετοιμάζουν

Μία ψευτολίτ ελεεινών παλιανθρώπων που δεν έχουν κανένα απολύτως ηθικό φραγμό θα εκμεταλλεύεται, θα κλέβει, θα καταπιέζει, θα εξαπατά, θα καταστρέφει, θα ελέγχει την ανθρωπότητα και θα συγκεντρώσει όλο τον πλούτο και την δύναμη. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος πως συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλά το βλέπω πιθανό και όλα τα σημάδια είναι πολύ ανησυχητικά.

Βασίλης

Scroll to Top