Απελευθερωτικός αγώνας

Απελευθερωτικός Αγώνας

AUDIO

Αν μητσοτακικοί και σημιτικοί συνεχίσουν στο ίδιο μονοπάτι, θα έχουμε το δύσκολο σενάριο, ανατροπή της κυβέρνησης με κάποιο τρόπο. Όλα θα γίνουν δύσκολα για όλους αλλά για αυτούς στο τέλος θα είναι εξαιρετικά δύσκολα, δυσκολότερα δεν γίνεται. Τους περιμένει φωτιά και τσεκούρι δηλαδή κατάσχεση όλης της περιουσίας τους και καταδίκη σε ισόβια ή θάνατο. Όταν βρεθούν μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα, θα είναι πολύ αργά πλέον για να αλλάξουν στάση. Αυτό πρέπει να το κάνουν τώρα.

Ο απελευθερωτικός αγώνας δεν μπορεί να έχει ιδεολογικό πρόσημο. Πρέπει να περιλαμβάνει από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά. Διαφορές υπάρχουν σημαντικές αλλά πρέπει να τις βάλουμε στην άκρη προσωρινά και να μας ενώσει ο κοινός σκοπός της απελευθέρωσης. Υπέρ της απελευθέρωσης από τον ζυγό της EU (Evil Union) είναι ένα μεγάλο κομμάτι της αριστεράς.

Αρκετά αριστερά κόμματα και οργανώσεις στην Ελλάδα είναι κατά της ΕΕ και αυτής της παγκοσμιοποίησης αλλά δεν συμπαθούν τις ΗΠΑ. Πρέπει να το καταλάβουν. Αλλιώς δεν γινόταν η έξοδος. Στους απελευθερωτικούς αγώνες είχαμε εξωτερική βοήθεια. Ανεξαρτησία δίχως εξωτερική βοήθεια δύσκολα θα την κατορθώναμε. Σε κάθε περίπτωση θα κερδίσουμε την ανεξαρτησία μας. Δεν θα έχουμε ένα ΔΙΑΟΛΟ πάνω από το κεφάλι μας να μας διατάζει. Δεν θα βγούμε από την ΕΕ για να μπούμε σε μια παρόμοια.

Το καλό είναι τεράστιο,  η επίτευξη της ανεξαρτησίας. Το κακό πολύ μικρό. Εμείς δεν το βλέπουμε κακό, αυτοί μπορεί να το βλέπουν. Μπορεί να φοριούνται περισσότερα αμερικανικά jean, να κυκλοφορούν περισσότερα αμερικανικά αυτοκίνητα, να υπάρχουν περισσότερα αμερικανικά ψυγεία ή τηλεοράσεις στα σπίτια και να έρχονται περισσότεροι αμερικάνοι τουρίστες το καλοκαίρι. Κάτι αντίστοιχο όμως θα παρατηρείται και στις ΗΠΑ με τα ελληνικά προϊόντα. Αυτό δεν θα συμβαίνει μόνο με τις ΗΠΑ αλλά και όλες τις χώρες του νέου οικονομικού μπλοκ. Σε όλα τα πράγματα υπάρχουν συν και πλην και κανείς πρέπει να τα ζυγίζει.

Από την άλλη υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι περιφερόμενων ψηφοφόρων που θεωρούνται του πατριωτικού χώρου. Αυτοί όλοι είναι εξαγριωμένοι με την κατάντια της χώρας, την υποδούλωση και την εξαθλίωση. Θα υποστηρίξουν την εναλλακτική παγκοσμιοποίηση και την συμμετοχή στο νέο οικονομικό μπλοκ. Δεν θαυμάζουν τον κομμουνισμό. Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν τους έχουν δει ποτέ. Δεν είναι απαραίτητα όλοι δεξιοί, αν και το μεγαλύτερο μέρος βρίσκεται στην κεντροδεξιά. Κάποιοι είναι του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ. Άλλοι ψήφιζαν ΧΑ χωρίς να είναι φασίστες, μόνο λόγω πατριωτισμού. Τώρα κάποιοι ψηφίζουν Ελληνική Λύση. Άλλοι είχαν πάει με τους ΑΝΕΛ και τώρα ο Καμένος είναι κόκκινο πανί. Πολλοί απέχουν.

Ήταν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών και αρκετοί ψήφισαν ΝΔ γιατί κατόρθωσαν και τους εξαπάτησαν. Έχουν μπερδέψει τον κόσμο. Για να καταλάβει αν κανείς είναι υπέρ μιας συμφωνίας χρειάζεται μόνο να απαντήσει σε μια ερώτηση. Προτιμάω να λέγονται Μακεδονία και να έχουμε κακές σχέσεις ή να λέγονται Βόρεια Μακεδονία και να έχουμε καλές σχέσεις;

Τώρα όμως του γυρίζει και αυτό μπούμερανγκ του Μητσοτάκη γιατί η συμφωνία των Πρεσπών βοηθάει στην ανασύσταση της Βυζαντινής αυτοκρατορίας ως τμήμα ή υπό – μπλοκ του νέου οικονομικού μπλοκ. Για αυτό εμείς είχαμε ταχθεί υπέρ μιας συμφωνίας. Αποδεικνύεται ότι αυτή η στάση ήταν πιο πατριωτική από της ΝΔ.

Αν τελικά η ΝΔ ταχθεί υπέρ της υποδούλωσης στην ΕΕ ενώ υπάρχει η εναλλακτική της ανεξαρτησίας του νέου οικονομικού μπλοκ, θα χάσει οριστικά και αμετάκλητα τον πατριωτικό χώρο και την πρώτη θέση στην κεντροδεξιά. Επίσης θα εξαφανιστούν όλα τα δήθεν πατριωτικά κόμματα που θα υποστηρίξουν την παραμονή στην ΕΕ δηλαδή την υποδούλωση.

Ο πατριωτικός χώρος έχει καλές σχέσεις και επαφές με τον στρατό. Ο στρατός είναι σε γενικές γραμμές αμερικανόφιλος λόγω ΝΑΤΟ. Δεν θα επιτρέψει στους Πραιτωριανούς του ευρώδουλου Χρυσοχοevil να σφαγιάσουν τον ελληνικό λαό στον απελευθερωτικό του αγώνα. Αν χρειαστεί θα φέρουμε ακόμα και τον Μάβερικ, να πετάξει με Τόμκατ πάνω από τους Πραιτωριανούς, για να συμπαρασταθεί στον απελευθερωτικό αγώνα του ελληνικού λαού. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι η φρουρά των Πραιτωριανών διαλύθηκε το 312 μ.Χ. από τον Μέγα Κωνσταντίνο. Μήπως θα συμβεί το ίδιο με τους σύγχρονους Πραιτωριανούς;

Scroll to Top