Αποφυγή κακών

Αποφυγή κακών

ΕκτέλεσηΔεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα έρθει το τέλος της Νέας Δημοκρατίας. Το θέμα είναι πως θα έρθει και πότε θα έρθει. Σε προηγούμενο άρθρο αναφέρθηκαν δύο εναλλακτικές. Η μία είναι να αντικαταστήσει την Νέα Δημοκρατία ένα άλλο σχήμα ως το πρώτο κόμμα της κεντροδεξιάς. Αυτό το βλέπω να γίνεται. Μια άλλη περίπτωση ήταν να αλλάξει η Νέα Δημοκρατία ονομασία, ηγεσία και κατεύθυνση. Αυτό είναι κατά την γνώμη μου μια πολύ επιπόλαιη άποψη.

Με μία πρώτη σκέψη ακούγεται ως ένα ενδεχόμενο αλλά μετά από καλύτερη εξέταση, κάτι τέτοιο είναι ουσιαστικά ανεφάρμοστο. Ο Σημίτης μαζί με τον Καραμανλή πρόδωσαν την Ελλάδα και τους Έλληνες κατ’ εντολή της Νέας Τάξης. Ο Μητσοτάκης είναι ο συνεχιστής της προδοσίας. Όσοι μεσολάβησαν δηλαδή ΓΑΠ, Σαμαράς και Τσίπρας ήταν μισοί προδότες. Το λέω αυτό διότι στην κατάσταση που έφτασαν τα πράγματα ο Σημίτης και ο Καραμανλής, δεν είχαν πολλά περιθώρια κινήσεων. Και αυτοί βέβαια ακολούθησαν τις εντολές της Νέας Τάξης.

Μπορεί ο Καραμανλής να έκανε ότι του έλεγε η Νέα Τάξη απρόθυμα ενώ ο Σημίτης να το έκανε με μεγάλη προθυμία. Πρώτον δεν μπορούμε να ξέρουμε πως αισθανόταν μέσα του ο καθένας όταν πρόδινε την χώρα και τους Έλληνες. Και να μας πουν δεν ξέρουμε αν λένε την αλήθεια. Δεύτερον, ακόμα και να το έκανε ο Καραμανλής απρόθυμα, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Και οι δύο οδήγησαν την χώρα στην υποδούλωση και στην καταστροφή βάσει του σχεδίου της Νέας Τάξης, δια μέσου του Γερμανογαλλικού άξονα.

Η Νέα Τάξη τοποθετεί εγχώριους προδότες για να υπερασπίσουν τα συμφέροντα της, σε βάρος των συμφερόντων των πολιτών. Για την προδοσία τους, τους ανταμείβει με αξιώματα και πλούτο. Οι Έλληνες νεοταξίτες προδότες πλούτισαν υπερβολικά με εντολές της Νέας Τάξης, σε βάρος της Ελλάδας. Από το δημόσιο χρέος, ένα μεγάλο μέρος είναι τα κλεμμένα. Η μεγαλύτερη κλοπή ήταν αυτή του Χρηματιστηρίου. Είναι γνωστό ποιοι τα έφαγαν και στο Χρηματιστήριο αλλά και με όλους τους άλλους τρόπους. Είναι η νεοταξική, προδοτική, συνωμοτική ψευτοελίτ που εφάρμοζε το σχέδιο της Νέας Τάξης σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Είναι το αντίστοιχο της κυβέρνησης Τσολάκογλου. Ο Καμένος είχε δίκιο ως προς αυτό. Όμως κυβερνήσεις Τσολάκογλου υπήρχαν τουλάχιστον από τότε που ανέλαβε ο Σημίτης. Και ο ίδιος ο Καμένος ήταν ως υφυπουργός μέλος μιας νεοταξικής κυβέρνησης Τσολάκογλου. Επιπλέον ο ρόλος του είναι ύποπτος. Το τραινάκι που δεν έπρεπε να εκτροχιαστεί μήπως ήταν η έξοδος από την ΕΕ; Τότε και αυτός νεοταξίτης είναι, άλλου είδους.  

Αυτά βέβαια είναι χιλιοειπωμένα και από άλλους αλλά έπρεπε να τα υπενθυμίσω γιατί κολλάνε στο σενάριο να αλλάξει η Νέα Δημοκρατία ηγεσία, κατεύθυνση και ονομασία. Πως θα αλλάξει ηγεσία; Υπάρχει έστω και ένας από αυτούς (Νεοδημοκράτες) που να έχει εκφραστεί ενάντια στην Νέα Τάξη και την ΕΕ; Νέα Τάξη και ΕΕ είναι το ίδιο και το αυτό. Η ΕΕ είναι ένα μέρος της Νέας Τάξης. Πως να τολμήσει να πει κανείς τίποτα όταν ο ιδρυτής και συνεργάτης των Ναζί (βάσει έκθεσης της CIA) ήταν αυτός που έβαλε την χώρα στην ΕΕ;

Δεν υπάρχει κανένας μέσα στο κόμμα που να έχει εκφραστεί ενάντια στην ΕΕ και κατ΄επέκταση την Νέα Τάξη. Κι αυτοί που υπήρχαν έχουν φύγει εκτός. Πέρα από αυτό οι προδότες δεν θα πληρώσουν για τα εγκλήματα τους; Τα κλεμμένα δεν θα επιστραφούν στον ελληνικό λαό; Όταν η αστυνομία βρίσκει κλοπιμαία τα επιστρέφει στους κατόχους τους. Αυτά που περιήλθαν στα χέρια των νεοταξιτών είναι περιουσία του ελληνικού λαού και πρέπει να επιστραφούν στους νόμιμους κατόχους τους. Αν η Νέα Δημοκρατία απλά αλλάξει ονομασία, ηγεσία και κατεύθυνση, θα τιμωρηθούν παραδειγματικά οι προδότες της Νέας Τάξης; Θα επιστραφούν τα κλοπιμαία στον ελληνικό λαό;

Ένα σενάριο μόνο βλέπω, της συμφωνίας. Κάποιες φορές, η Αρχές έρχονται σε συμφωνία με εγκληματίες. Για να δώσουν πληροφορίες πέφτουν στα μαλακά. Αν οι νεοταξίτες εγκληματίες παραδώσουν άμεσα την εξουσία και ένα μεγάλο μέρος από τα κλεμμένα, μπορούν να πέσουν στα μαλακά και να γλυτώσουν τα ισόβια ή τις εκτελέσεις και ολοσχερή κατάσχεση της περιουσίας τους. Αυτή τη στιγμή μπορεί να φαίνονται σχεδόν αδύνατα (ισόβια, εκτελέσεις, κατασχέσεις) γιατί η Νέα Τάξη έχει την εξουσία. Αν όμως την χάσει, θα αποδειχθούν όλα τα φρικτά εγκλήματα τους που είναι γνωστά και θα επακολουθήσουν πολλά δεινά για τους προδότες, συνωμότες, εγκληματίες, αλήτες, νεοταξίτες.

Θάνος

Scroll to Top