Αυτονομία και ομοιογένεια

Αυτονομία και ομοιογένεια

Οι ακόλαστοι αμοραλιστές, ας ετοιμάζονται γιατί σε λίγο καιρό θα είναι κάτοικοι Αφρικής. Όπως φαίνεται ο Τραμπ θα τους κάνει την χάρη. Θα φτιάξει μια χώρα για να κάνουν τα πειράματα τους και να φτιάξουν τον Νέο Κόσμο που ονειρεύονται. Αν το αποτέλεσμα είναι καλό, κάτι πάρα πολύ αμφίβολο, τότε το μοντέλο θα μεταφερθεί και αλλού.

Υπάρχουν μεγάλες περιοχές της Αφρικής που ελέγχονται από ένοπλες συμμορίες. Εκεί θα τραβήξει ο Τραμπ τις γραμμές των συνόρων της νέας χώρας των ακόλαστων αμοραλιστών. Θα στείλει τον Αμερικανικό στρατό μαζί με άλλους σύμμαχους στρατούς κι ας τολμήσει μετά να μιλήσει κανένας. Ίσως βάλει τον Μπάιντεν να κάνει την βρωμοδουλειά και να προετοιμάσει την κατάσταση. Μετά θα πει ο Τραμπ στους ακόλαστους αμοραλιστές «πηγαίνετε εκεί και φτιάξετε την χαμένη Εδέμ που ονειρεύεστε».

Αυτοί τώρα ζουν παρασιτικά σε βάρος μας, με ενέργειες που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν κάνουν λόγω ηθικών φραγμών. Αυτοί όλοι δεν έχουν ηθικούς φραγμούς και έτσι επιβιώνουν παρασιτικά. Μετά θα είναι παράσιτα ο ένας στον άλλο. Στην αφρικανική νέα χώρα, θα πάνε ακόλαστοι αμοραλιστές από όλο τον κόσμο αλλά κυρίως από Ευρώπη και ΗΠΑ. Θα πάνε και πολλές χιλιάδες Έλληνες για να κάνουν τα πειράματα τους, με δικό τους ρίσκο και όχι σε βάρος μας.

Οι σατανάδες της Νέας Τάξης έχουν φέρει όλο τον κόσμο άνω κάτω για να κάνουν τον Νέο Κόσμο που μόνο αυτοί ονειρεύονται και κανένας άλλος. Επιβάλλουν μαζικές μετακινήσεις πληθυσμών ώστε να υπάρξει ομοιογένεια σε όλο τον κόσμο. Πέρα από την ανωμαλία και τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει, θα είναι και πολύ βαρετό. Θα χαθούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των διαφόρων λαών που τους κάνουν ξεχωριστούς και τον κόσμο πολύ πιο ενδιαφέροντα. Μετά θα είναι πολύ βαρετά, παντού το ίδιο.

Προσπαθούν να επιβάλλουν ένα συγκεντρωτικό μοντέλο όπου η μισητή και αποτυχημένη γραφειοκρατία της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιβάλλει ντιρεκτίβες, χωρίς να έχουν ιδέα για τις ιδιαιτερότητες των χωρών. Θα δημιουργήσουν Ασιατική, Αφρικανική και Αμερικανική Ένωση στα πρότυπα της Ευρωπαϊκής και θα τις βάλουν κάτω από μία Παγκόσμια νεοταξική Δικτατορία. Αυτά βέβαια, αν τους περάσει που μάλλον δεν θα τους περάσει.

Ο Τραμπ δέχεται εισηγήσεις για κάποια εναλλακτική παγκοσμιοποίηση όπου τονίζεται η αυτονομία. Επιπλέον η ομοιογένεια είναι διαφορετικής μορφής. Συνήθως χώρες που γειτνιάζουν έχουν σχετική ομοιογένεια. Ένα παράδειγμα δικό μας είναι οι χώρες των Βαλκανίων. Έτσι προτείνεται η δημιουργία γκρουπ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ χωρών για οικονομική συνεργασία, ανά περιοχές της υφηλίου και όχι ανά ηπείρους.

Υπάρχουν εξαιρέσεις στην ομοιογένεια της γεωγραφικής γειτνίασης. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία. Οι σατανάδες της Νέας Τάξης τις έχουν γκρουπάρει στην Ασιατική Ένωση, κάτω από την Κϊνα ενώ δεν κολλάνε. Στις εισηγήσεις που δέχεται ο Τραμπ είναι μαζί με τις άλλες αγγλόφωνες χώρες (ΗΠΑ, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο) με τις οποίες έχουν πολύ μεγαλύτερη συνάφεια.

Πιθανότατα με αυτό το γκρουπ θα είναι και η Ελλάδα καθώς σε αυτές τις χώρες υπάρχει μεγάλος αριθμός ομογενών. Επιπλέον στα γκρουπ οι χώρες θα επιλέγουν πόσο στενές ή χαλαρές σχέσεις θέλουν. Σε αυτό το γκρουπ οι σχέσεις θα είναι χαλαρές, στο Βρετανικό μοντέλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ακόμα χαλαρότερες. Μπορεί να είναι μέσα και άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου.

«Και γιατί δεν μας το λέει όλα αυτά η Αμερικανική πρεσβεία;» ρωτάνε κάποιοι. Η Αμερικανική πρεσβεία δεν είναι Γραφείο Τύπου του Τραμπ στην Ελλάδα αλλά εκπροσωπεί την Αμερικανική κυβέρνηση. Τώρα υποτίθεται ότι είναι Πρόεδρος ο Μπάιντεν. Κατά πόσο έχει τον πλήρη έλεγχο είναι ένα ερώτημα. Όταν λέμε Τραμπ, εννοούμε το τμήμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος που είναι στην γραμμή Τραμπ. Αυτό είναι το πατριωτικό κομμάτι των Ρεπουμπλικάνων. Υπάρχει και το διεθνιστικό που στη βάση δηλαδή στους ψηφοφόρους είναι σχεδόν ανύπαρκτο αλλά στην ηγεσία κυριαρχούσε, μέχρι την έλευση του Τραμπ.    

Τώρα αυτά που γράφουμε είναι κάπως «χαλασμένο τηλέφωνο». Ο Τραμπ και άλλοι στον κόσμο που συμφωνούν μαζί του ετοιμάζουν μια παγκόσμια κλίκα απέναντι στην Νέα Τάξη. Ετοιμάζεται οργάνωση και κόμμα (εκτός αν το γυρίσει η ΝΔ) στην Ελλάδα που θα έχει στενές σχέσεις με τους Ρεπουμπλικάνους του Τραμπ. Έτσι τα νέα θα είναι κάπως πιο έγκυρα και επίσημα.  

Γιατί τότε δεν τα λένε τα Μαζικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης; Γιατί είναι ακόλαστοι αμοραλιστές που είναι εναντίον του Τραμπ. Μισούν τον Τραμπ επειδή έκανε ένα μεγάλο «αμάρτημα», αυτό που ήθελαν οι ψηφοφόροι. Πρόκειται να τους στείλει όλους (τους ακόλαστους αμοραλιστές) στην Αφρική στην νέα χώρα που θα τους φτιάξει, για να κάνουν παρτούζες και ναρκωτικούρες όλη μέρα. Εκτός αυτού, τέτοια δεν προαναγγέλονται. Πάντως ο Τραμπ δεν έχει καταλήξει οριστικά σε τίποτα. Απλά δέχεται διάφορες εισηγήσεις.

Αντώνης

Scroll to Top