Δαιμονικό σκεπτικό

Δαιμονικό σκεπτικό

Οι Δαίμονες της Κόλασης

«Δεν αυξήθηκε η παραγωγή σε κάποιους τομείς από την συμμετοχή στην ΕΕ; Μην ξεχνάμε πως υπάρχει και η θεωρία του συγκριτικού πλεονεκτήματος». Αυτό είχαν να μου απαντήσουν κάποιοι, πιθανώς ευρώδουλοι Νεοταξίτες. Πρέπει να καταλάβετε ένα πράγμα. Οι ευρώδουλοι Νεοταξίτες ανήκουν σε διάφορες κατηγορίες. Μία κατηγορία είναι άσχετοι και βλάκες που δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται.

Μια άλλη κατηγορία είναι συνειδητά προδότες που ξέρουν ακριβώς τι γίνεται. Και μία άλλη κατηγορία είναι και τα δύο δηλαδή και άσχετοι και βλάκες και προδότες. Δηλαδή δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται αλλά δεν έχει σημασία. Oύτως η αλλιώς υποστηρίζουν φανατικά τις απόψεις ΕΕ - ΝΤΠ γιατί «τρώνε καλά». Πως «τρώνε καλά;»

H EE και οι Έλληνες ευρώδουλοι Νεοταξίτες είναι οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος. Οι ευρώδουλοι Νεοταξίτες είναι οι άνθρωποι της ΕΕ στην Ελλάδα όπως ήταν για τους Ναζί η κυβέρνηση Τσολάκογλου. Τους βάζουν οι σύγχρονοι κατακτητές (Γαλλία - Γερμανία - ΕΕ) σε όλες τις καλές θέσεις να «τρώνε καλά» για να υποστηρίζουν φανατικά την ΕΕ - ΝΤΠ, ανεξάρτητα αν καταλαβαίνουν τι γίνεται ή όχι. Είναι η ψευτοελίτ που θα κυβερνήσει τον κόσμο, αν επικρατήσει η Νέα Τάξη, όπως θα έκαναν οι Ναζί αν επικρατούσε ο Άξονας.

Πίσω στην ερώτηση - αντίρρηση. Δεν ήθελα να μπερδέψω τον κόσμο και να το γυρίσω σε μάθημα οικονομικών. Προσπάθησα να τα εξηγήσω όσο πιο απλά γίνεται και θα συνεχίσω. Έχουμε μία εταιρεία που παράγει 100 από κάτι, τόνους μανταλάκια τον χρόνο. Αυτή είναι όπως η Ελλάδα. Τα μανταλάκια είναι σε διάφορα χρώματα, σχήματα, μεγέθη και υλικά κατασκευής. Αυτά είναι οι διάφοροι τομείς προϊόντων και υπηρεσιών που παράγει η Ελλάδα.

Ας πούμε για χάρη ευκολίας πως είναι δέκα είδη από μανταλάκια. Σε τέσσερα είδη μειώνεται η παραγωγή λόγω ζήτησης, 10 τόνους στο καθένα δηλαδή 40 συνολικά. Σε τρία είδη αυξάνεται η παραγωγή λόγω ζήτησης, 5 τόνους στο καθένα δηλαδή 15 τόνους συνολικά. Τα υπόλοιπα τρία είδη δεν έχουμε μεταβολή παραγωγής. Το καθαρό αποτέλεσμα της αύξησης παραγωγής σε κάποια είδη και της μείωσης σε άλλα είναι -25 τόνοι (15 - 40).

Επομένως ναι μεν υπήρξε αύξηση παραγωγής προϊόντων και υπηρεσιών σε κάποιους τομείς από την συμμετοχή στην ΕΕ αλλά η μείωση σε άλλους ήταν πολύ μεγαλύτερη ώστε το καθαρό αποτέλεσμα να είναι σημαντικά αρνητικό δηλαδή η Ελλάδα, σε βάθος χρόνου, φτώχυνε σημαντικά από την συμμετοχή σε ΕΕ και Ευρωζώνη. Οι θεωρίες είναι μπούρδες, τουλάχιστον αρκετές. Σε θεωρητικό επίπεδο μπορεί κανείς να βγάλει ό,τι θεωρία θέλει και να υποστηρίζει το οτιδήποτε.

Το θέμα είναι στην πράξη τι συμβαίνει, στις συγκεκριμένες συνθήκες που επικρατούν σε κάποιο χρόνο και τόπο δηλαδή σε μία χρονική περίοδο και κάποια χώρα. Η θεωρία του συγκριτικού πλεονεκτήματος του Ντέιβιντ Ρικάρτνο υποστηρίζει πως όλες οι χώρες μπορούν να ωφεληθούν με την απελευθέρωση του διεθνούς εμπορίου. Κάθε μία θα επικεντρώνεται σε ό,τι κάνει καλύτερα, όχι σε σχέση με τις άλλες αλλά με το τι παράγει η ίδια. Αυτή η θεωρία, στην Ελλάδα, την εποχή της καταστροφικής ευρωπαϊκής πορείας δεν ισχύει.  

Αυτά τα ήξεραν πολύ καλά, οι ευρώδουλοι Νεοταξίτες που καταλαβαίνουν τι γίνεται. Όμως είχαν ένα σχέδιο που δεν ήταν δικό τους αλλά των κακών δαιμόνων που τους κατευθύνουν. Με τυράκι την οικονομική σύγκλιση θα μας έβαζαν στην ποντικοπαγίδα της ευρωπαϊκής πορείας. Κάποια στιγμή θα φαινόταν η γύμνια της ελληνικής οικονομίας και η καταστροφή που προκάλεσε η συμμετοχή σε ΕΕ και Ευρωζώνη.

Όμως εν τω μεταξύ, στο διάστημα των δεκαετιών που θα κυβερνούσαν, οι ευρώδουλοι Νεοταξίτες θα φρόντιζαν να αποκτήσουν οικονομική δύναμη από κυρίως ανήθικους, παράνομους και εγκληματικούς τρόπους. Από την οικονομική δύναμη προέρχεται και η μιντιακή. Έτσι θα μπορούσαν να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους πολίτες παρουσιάζοντας το άσπρο ως μαύρο και την καταστροφή ως κάτι το θετικό.   

Ελέγχουν τα ΜΜΕ και αποκλείουν όλους τους μη ευρώδουλους Νεοταξίτες που έχουν και διατυπώνουν διαφορετικές απόψεις από αυτούς. Έτσι ενώ έχουν καταστρέψει την ελληνική οικονομία και δεν υπάρχει καμία ελπίδα πραγματικής ανάκαμψης όσο βρισκόμαστε σε ΕΕ - Ευρωζώνη, οι ευρώδουλοι Νεοταξίτες εξακολουθούν να κρατιούνται στην εξουσία και μέσω των ΜΜΕ να εξαπατούν συστηματικά τους Έλληνες πολίτες. Πρέπει να καταλάβετε πως είμαστε αντιμέτωποι με τους Δαίμονες της Κόλασης και τον Άρχοντα του Σκότους.

Οι καλοί άνθρωποι ή τουλάχιστον οι κάπως έξυπνοι από αυτούς, μπορούν να καταστρώσουν τέτοια σατανικά σχέδια και να τα εφαρμόσουν. Όμως δεν το κάνουν γιατί είναι καλοί άνθρωποι και όχι γιατί δεν έχουν τις δυνατότητες. Το μυαλό τους δουλεύει σωστά και όχι ανάποδα, για το πως θα πάει μπροστά η χώρα. Οι ευρώδουλοι Νεοταξίτες είναι οι χειρότεροι παλιάνθρωποι που το μυαλό τους δουλεύει ανάποδα. Σκέφτονται σατανικά πως θα κλέψουν, πως θα κοροϊδέψουν, πως θα εξαπατήσουν, πως θα συνωμοτήσουν ενάντια στον ελληνικό λαό ώστε να τον ελέγχουν, να τον εκμεταλλεύονται και να τον καταπιέζουν.

Στάθης

Scroll to Top