Οι Δαίμονες της Κόλασης

Οι Δαίμονες της Κόλασης

Προσχεδιασμένη καταστροφή

Δυστυχώς η προδοσία δεν είναι πρόσφατη αλλά τουλάχιστον από το ’40 και πιθανώς νωρίτερα. Την περίοδο της Κατοχής υπήρχε μία προδοτική ομάδα με την ονομασία «Σοσιαλιστική Ένωση». Μεταξύ άλλων προδοτών συμμετείχαν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Κωνσταντίνος Τσάτσος, ο Γεώργιος Μαύρος, ο Πέτρος Γαρουφαλιάς, ο Άγγελος Αγγελόπουλος και ο Ξενοφών Ζολώτας. Όλοι τους ήταν προδότες, γερμανόφιλοι και σοσιαλιστές.

Αγωνιζόντουσαν για την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Σοσιαλιστική Δικτατορία υπό τον Χίτλερ. Οι Ναζί δεν ήταν ακροδεξιοί. Η ιδεολογία τους είναι υβριδική (συγκρητισμός). Είχε ως βάση τον σοσιαλισμό όπως τονίζεται ξεκάθαρα στην ονομασία του Ναζιστικού κόμματος (Εθνικό Σοσιαλιστικό Κόμμα Γερμανών Εργατών). Στον σοσιαλισμό ενσωματώνει στοιχεία ακροδεξιάς. Ο ναζισμός δεν είναι ακροδεξιά αλλά υβριδικός σοσιαλισμός με ακροδεξιά στοιχεία.

Εκτός από την συμμετοχή του στην προδοτική ομάδα Σοσιαλιστική Ένωση, το γεγονός πως ο «Εθνάρχης» (όπως ο Τσαλδάρης) ήταν συνεργάτης των Ναζί προκύπτει από τις δίκες των Ναζί στο Ισραήλ και έκθεση της CIA. Είναι γνωστές οι οικογένειες που συνεργάστηκαν με τους Ναζί, Καραμανλήδες, Σημίτηδες, Ράλληδες, Μερκούρηδες, Μεϊμαράκηδες κλπ. Το οικονομικό μοντέλο των Νεοταξιτών (ΕΕ) είναι παρεμφερές με των Ναζί, του Σημίτη και της Νέας Δημοκρατίας.

Κατ’ εξοχή κόμμα δωσιλόγων είναι η Νέα Δημοκρατία, με πρώτο τον ιδρυτή της Εθνοπροδότη Κωνσταντίνο Καραμανλή. Ο εμφύλιος που ακολούθησε την Κατοχή, έφερε όλους τους προδότες στο αντικομμουνιστικό στρατόπεδο των νικητών. Η Νέα Δημοκρατία παριστάνει το κεντροδεξιό, πατριωτικό, Χριστιανικό κόμμα. Είναι όμως υβριδικό σοσιαλιστικό, δωσιλογικό και Σατανικό.

Οι σοσιαλιστές για να πετύχουν Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ολιγαρχική Δικτατορία χρησιμοποίησαν Δούρειους Ίππους στην αντίθετη παράταξη όπως ο Καραμανλής. Δηλαδή ενώ στην βάση τους είναι σοσιαλιστές και υπηρετούν βασικές σοσιαλιστικές ιδέες όπως η Ευρωπαϊκή (και Παγκόσμια) Σοσιαλιστική Ένωση, ενσωματώνουν στοιχεία δεξιάς όπως οι Ναζί και παριστάνουν τους κεντροδεξιούς ενώ είναι υβριδικοί σοσιαλιστές. Εδώ ερχόμαστε στο μεταφυσικό που αντίθετα με το τεχνοοικονομικά δεν αποδεικνύεται.

Η εξαπάτηση είναι η φύση του Διαβόλου. Συνεχώς προσπαθεί να παραπλανήσει τους ανθρώπους. Τι κοινό έχουν οι Δαίμονες της Κόλασης, η ΕΕ - ΝΤΠ και οι Ναζί; Το ίδια κέντρα που ήταν πίσω από τον Χίτλερ είναι και πίσω από την ΕΕ - ΝΤΠ. Το σχέδιο ΕΕ - ΝΤΠ είναι μία παραλλαγή του σχεδίου των Ναζί. Όμως ποιοι παρακινούν και καθοδηγούν αυτά τα κέντρα;

Οι εβδομήντα δύο Δαίμονες της Κόλασης με επικεφαλής τον ίδιο τον Άρχοντα του Σκότους, τον Σατανά. Η ΕΕ είναι ένα σατανικό οικοδόμημα και οι Βρυξέλλες το άντρο του Σατανά. Όπως και του Χίτλερ, ο σκοπός της ΕΕ - ΝΤΠ δεν είναι μόνο πολιτικός δηλαδή η Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ολιγαρχική Δικτατορία. Είναι και μεταφυσικός, η Παγκόσμια κυριαρχία του Σατανά. Ο νέος κόσμος που ονειρευόντουσαν οι Ναζί και ονειρεύονται οι ευρώδουλοι Νεοταξίτες είναι η βασιλεία του Σατανά.

Γιατί την λέμε Ολιγαρχική; Οι Χιτλερικοί είχαν δημιουργήσει μια ψευτοελίτ αποτελούμενοι από τους ίδιους τους Ναζί και τους συνεργάτες τους σε διάφορες χώρες όπως η κυβέρνηση Τσολάκογλου στην Ελλάδα και η προδοτική κυβέρνηση του Βισύ στην Γαλλία. Αυτή η ψευτοελίτ Ναζί και συνεργατών τους θα ήταν η Ολιγαρχία που θα κυβερνούσε την Ευρώπη και τον κόσμο, αν επικρατούσε ο Άξονας.

Παρομοίως οι Νεοταξίτες έχουν δημιουργήσει μια ψευτοελίτ και έχουν πρόθεση να είναι αυτοί η Ολιγαρχία που θα κυβερνήσει τον κόσμο στην Παγκόσμια Σοσιαλιστική Ολιγαρχική Νεοταξική Δικτατορία. Οι Ναζί, στο δικό τους συγχυσμένο και αρρωστημένο μυαλό ήταν ελίτ. Στην πραγματικότητα ήταν τα χειρότερα καθάρματα που υπήρχαν.

Το ίδιο συμβαίνει με τους ευρώδουλους Νεοταξίτες. Είναι οι χειρότεροι παλιάνθρωποι που υπάρχουν με το δυνατό τους όπλο την παλιανθρωπιά τους. Είναι ακόλαστοι αμοραλιστές με κανένα απολύτως ηθικό φραγμό. Η προδοσία, η εξαπάτηση, η εκμετάλλευση, η καταπίεση δεν είναι του Θεού αλλά του Διαβόλου. Οι Δαίμονες της Κόλασης και ο Σαταναήλ τους κατευθύνουν όπως κατεύθυναν και τους Ναζί.

Δαιμονικό σκεπτικό

Στάθης

Scroll to Top