Δεκεμβριανά και Νέα Κατοχή

Δεκεμβριανά και Νέα Κατοχή

Δεκεμβριανά 1944
Δεκεμβριανά 1944

Καζέρτα και Απελευθέρωση

Αμέσως μετά την Απελευθέρωση έγινε εμφανέστατος ο κομμουνιστικός κίνδυνος από τους αντικομουνιστές. Ο Βρετανικός παράγοντας είχε κάνει ενέργειες πολύ πριν την Απελευθέρωση, για να διασπαστεί το αντιστασιακό μέτωπο. Αντιπαλότητα μεταξύ ΕΑΜ και ΕΔΕΣ υπήρχε εξαρχής. Το ΕΑΜ κυριαρχούσε στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας ενώ οι Γερμανοί δεν είχαν αποχωρήσει ακόμα από όλα τα νησιά. Στην κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας συμμετείχαν και από την Αριστερά.

Από τα σημαντικότερα θέματα της κυβέρνησης ήταν το πολιτειακό, η τιμωρία των δοσιλόγων και η εξέλιξη των αντιστασιακών οργανώσεων. Όλες θα ήταν υπό τον στρατηγό Σκόμπι. Ο βασιλιάς Γεώργιος πείστηκε να μη γυρίσει ακόμη και ορίστηκε αντιβασιλέας ο Αρχιεπίσκοπος Δαμασκηνός. Η δίκη των δωσιλόγων είχε οριστεί για τα μέσα Δεκεμβρίου. Μετά το τελεσίγραφο της κυβέρνησης την 1η Ιανουαρίου 1944 για αφοπλισμό των ανταρτών, ακολούθησε διαδήλωση του ΕΑΜ στις 3 Δεκεμβρίου. Αστυνομικοί άνοιξαν πυρ και αυτό ήταν η αρχή των Δεκεμβριανών που κράτησαν 33 μέρες μέχρι τις 4-5 Ιανουαρίου και θεωρούνται η αρχή του Εμφυλίου.

Το αντικομμουνιστικό στρατόπεδο ήταν ανομοιογενές. Το μόνο κοινό τους ήταν ο αντικομμουνισμός. Περιελάμβανε τους Βρετανούς, τους σοσιαλιστές κυβερνητικούς του Παπανδρέου, φιλομοναρχικούς και συνεργάτες των Ναζί. Εκεί ακριβώς βρίσκεται η απάντηση στο πως κατόρθωσαν οι ελεεινοί προδότες, οι δωσίλογοι συνεργάτες των Ναζί, να κυβερνήσουν την Ελλάδα στην συνέχεια. Εκτελέστηκαν μόνο είκοσι πέντε δωσίλογοι και πάνω από τρεις χιλιάδες κομμουνιστές. Η προδοσία των Καραμανλήδων, των Ράλληδων, των Βαρβιτσιώτηδων, των Μερκούρηδων, των Σημίτηδων ξεχάστηκε με τον εμφύλιο που ακολούθησε.

Ο πατέρας του Σημίτη πρόλαβε και πήρε τα βουνά για να πλασαριστεί ως αντάρτης με το τέλος του πολέμου, αντί για δωσίλογος. Αν το είχε κάνει στην αρχή της Κατοχής, θα λέγαμε ΜΠΡΑΒΟ. Όμως το έκανε στο τέλος κι ενώ ήταν ολοφάνερο πλέον ότι ο Χίτλερ χάνει τον πόλεμο. Ενώ οι υπόλοιποι ξέχασαν την προδοσία των δωσιλόγων, οι δωσίλογοι ποτέ δεν ξέχασαν τον Αδόλφο Χίτλερ και τον «ιερό» κατ’ αυτούς σκοπό του, την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια Ολιγαρχική Σοσιαλιστική Ένωση. Ο Φύρερ τους είχε πεθάνει αλλά το πνεύμα του εξακολουθούσε να τους οδηγεί. Μετέδωσαν αυτή την πίστη στον ιερό σκοπό του οδηγητή τους στα παιδιά τους, τα ανίψια τους και τα εγγόνια τους.

Αυτοί οι νέοι δωσίλογοι, έφεραν μια Νέα Κατοχή στην χώρα δια μέσου της ΕΕ επειδή οι κομμουνιστές άθελα τους, εμπόδισαν την τιμωρία των προγόνων τους και τους έβαλαν στο στρατόπεδο των νικητών. Οι περισσότεροι δωσίλογοι της Κατοχής γνωριζόντουσαν μεταξύ τους, ήταν μια όμορφη παρέα που πέρναγε σχετικά καλά για συνθήκες πολέμου, σε αντίθεση με τους περισσότερους Έλληνες που υπέφεραν πείνα, κακουχίες, βασανιστήρια, εξευτελισμό. Πάρα πολλοί θανατώθηκαν από τους κατακτητές. Το ίδιο συμβαίνει στην σημερινή εποχή.

Οι νέοι δωσίλογοι, οι απόγονοι των δωσίλογων της Κατοχής δηλαδή οι νεοταξίτες, είναι μια όμορφη παρέα που περνάνε υπέροχα σε βάρος του ελληνικού λαού που υποφέρει. Πολλοί Έλληνες αυτοκτόνησαν ή αρρώστησαν από την στενοχώρια τους και πέθαναν. Όλοι οι Νεοταξίτες είναι σιχαμεροί προδότες. Όλα τα κόμματα έχουν γκέι. Το κατ’ εξοχήν κόμμα των δωσίλογων και των γκέι είναι η Νέα Δημοκρατία, γιατί ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν δωσίλογος και γκέι.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ.

Ξυπνήστε ηλίθιοι εσείς όλοι οι χαζοπατριώτες που νομίζετε ότι ψηφίζετε πατριωτικό κόμμα επειδή σας κουνάνε τις ελληνικές σημαίες. Η Νέα Δημοκρατία είναι το πιο προδοτικό κόμμα της μεταπολίτευσης, με μεγάλη διαφορά από όλα τα υπόλοιπα. Ξυπνήστε ηλίθιοι εσείς οι συντηρητικοί και οι πιστοί που νομίζετε ότι ψηφίζετε ένα συντηρητικό κόμμα κοντά στην θρησκεία. Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα των γκέι, ένα «κλουβί με τρελές».

Η νέα Συμφωνία της Καζέρτας έχει ήδη γίνει μεταξύ της ελεύθερης ελληνικής κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, των αντιστασιακών οργανώσεων και των Συμμάχων. Μένει η αποχώρηση των Κατοχικών Δυνάμεων δηλαδή του Γερμανογαλλικού Άξονα. Η ομαλή αλλαγή που προτείνουμε στην Νέα Δημοκρατία είναι κάτι παρόμοιο με την συμφωνία ομαλής μετάβασης εξουσίας που έγινε με τις Κατοχικές Δυνάμεις. Ο Άξονας έχει χάσει τον πόλεμο. Το δουλικό στον Άξονα, δωσιλογικό κόμμα της Νέας Δημοκρατίας θα αντικατασταθεί από ένα πατριωτικό κόμμα που θα είναι με τους Συμμάχους.

Μπορεί να είναι η εξέλιξη της Νέας Δημοκρατίας ή ένα άλλο κόμμα. Σε κάθε περίπτωση το πρώτο κόμμα της κεντροδεξιάς θα είναι πατριωτικό και με τους Συμμάχους. Το ίδιο θα συμβεί με το πρώτο κόμμα της κεντροαριστεράς. Μάλλον δεν θα είναι πατριωτικό λόγω ανθελληνικής αριστερής ιδεολογίας αλλά θα είναι με τους Συμμάχους, στον χώρο της κεντροαριστεράς. Ο δωσίλογος γκέι Καραμανλής είχε πει «ανήκομεν εις την Δύση». Έκανε μεγάλο λάθος. Η Ελλάδα ανήκει στο στρατόπεδο των Συμμάχων.

Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει συνολικά με την ΕΕ ή κάποιες χώρες της ΕΕ, η Ελλάδα είναι με τους Συμμάχους. Αν οι Σύμμαχοι έχουν καλές σχέσεις με τον Άξονα, θα έχει και η Ελλάδα. Αν οι Σύμμαχοι κάνουν εμπορικές και οικονομικές συμφωνίες με τον Άξονα, θα κάνει και η Ελλάδα. Αν οι Σύμμαχοι ξεκινήσουν οικονομικό πόλεμο με τον Άξονα, θα συμμετέχει και η Ελλάδα. Αν οι Σύμμαχοι πολεμήσουν στρατιωτικά εναντίον του Άξονα, θα πολεμήσει και η Ελλάδα. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν οι νέοι δωσίλογοι, τόσο καλύτερα για αυτούς και την χώρα.

Άρης

error: Content is protected !!
Scroll to Top