Δεν υπάρχει κεντροδεξιά

Δεν υπάρχει κεντροδεξιά

Γίνεται εσκεμμένα και βάσει σχεδίου προβολή των μεταναστών από τα ΜΜΕ όπως γίνεται και για τους ομοφυλόφιλους. Πως να μην ελέγχει την Ελλάδα το αδελφάτο, όταν ελέγχει περισσότερο από όλα τα κόμματα, το συντηρητικό κόμμα; Η Νέα Δημοκρατία ΔΕΝ είναι κόμμα της ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ. Είναι υβριδικό σοσιαλιστικό κόμμα με στοιχεία κεντροδεξιάς, ενίοτε σε ακραίο βαθμό. Για να δοθεί ένα τέλος στην κατηφόρα της χώρας χρειάζεται ένα πραγματικά κεντροδεξιό κόμμα, όχι κεντροδεξιά μαϊμού.

Μας τα έχουν πρήξει με τον Αντετοκούμπο. Και να ο Αντετοκούμπο.. και πάλι ο Αντετοκούμπο… και δώσε Αντετοκούμπο… και πάρε Αντετοκούμπο… και ζήτω ο Αντετοκούμπο. Δεν μας χέζεις ρε Αντετοκούμπο; Ο Αντετοκούμπο δεν μας έλυσε τα προβλήματα μας. Έχει ένα σκασμό λεφτά και εμείς πεινάμε. Κανένας δεν ρωτάει το σημαντικότερο ερώτημα. Ήρθαν νόμιμα οι γονείς του Αντετοκούμπο στην Ελλάδα; Αν ήρθαν νόμιμα, πολύ καλά έκαναν και ήρθαν και μπράβο στον Αντετοκούμπο που τα κατάφερε τόσο καλά. Αν ήρθαν παράνομα, κακώς ήρθαν, κάκιστα έκαναν.

Μας τα έχουν πρήξει με την Φουρέιρα. Στην αρχή το έπαιζε Βραζιλιάνα και μετά έγινε Αλβανίδα. Και να η Φουρέιρα… και πάλι η Φουρέιρα… και δώσε Φουρέιρα… και πάρε Φουρέιρα… και ζήτω η Φουρέιρα. Δεν μας χέζεις ρε Φουρέιρα; Ωραία κοπέλα αλλά την χαίρεται αυτός που την έχει. Έκανε ένα σκασμό λεφτά και εμείς πεινάμε. Δεν μας έλυσε κανένα πρόβλημα η Φουρέιρα. Δεν έχει ωραίες κοπέλες και καλλίφωνες η Ελλάδα; Την Φουρέιρα είχαμε ανάγκη; Αν ήρθε νόμιμα, καλά έκανε και ήρθε και μπράβο της που τα κατάφερε. Αν ήρθε παράνομα, κακώς… κάκιστα ήρθε.  

Πήρα τυχαία δύο γνωστές περιπτώσεις. Δεν είναι οι μοναδικές περιπτώσεις, είναι κι άλλες, η Τάμτα, ο Μάστορας, διάφοροι παίκτες reality κλπ. Δεν μπορώ να ξέρω ποιοι ήρθαν νόμιμα και ποιοι ήρθαν παράνομα. Όσοι ήρθαν νόμιμα καλά έκαναν και ήρθαν και μπράβο τους που πέτυχαν. Οι υπόλοιποι, αυτοί που μπήκαν παράνομα στην χώρα, δεν έπρεπε να έρθουν. Το γεγονός ότι πέτυχαν δεν κάνει τα πράγματα καλύτερα αλλά χειρότερα. Απολαμβάνουν την επιτυχία σε μία χώρα που δεν έχουν δικαίωμα να βρίσκονται και κλέβουν την επιτυχία από έναν Έλληνα ή μία Ελληνίδα που θα ήταν στην θέση τους.

Δεν πειράζει αν είναι ξένοι. Αυτό που έχει σημασία είναι αν βρέθηκαν νόμιμα ή παράνομα στην χώρα. Αν βρέθηκαν παράνομα δεν έχουν δικαίωμα να βρίσκονται στην χώρα. Έχω κατανόηση για αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται σε συνθήκες μεγάλης φτώχειας στην πατρίδα τους. Αν υπήρχε μια χώρα σκέτο μπ#υ$δ%λο σαν την Ελλάδα, ξέφραγο αμπέλι, κι εγώ το ίδιο θα έκανα στην θέση τους. Από την άλλη και οι ντόπιοι έχουν δίκιο που αντιδρούν, ενίοτε σε ακραίο βαθμό.

«Έρχεσαι στην χώρα απροσκάλεστος, μου παίρνεις την δουλειά, εσύ προοδεύεις κι εγώ παρακμάζω. Αλλοιώνεις την φυλετική και πολιτισμική ταυτότητα ώστε σε λίγο θα είναι παντού σε όλο τον κόσμο ο ίδιος αχταρμάς. Με ρώτησε εμένα κανένας αν θέλω;». Κάπως έτσι σκέφτονται αρκετοί άνθρωποι και είναι λογικό. Σύμφωνα με μία εκτίμηση υπάρχουν πέντε εκατομμύρια ξένοι στην Ελλάδα. Δεν το λένε γιατί η Χρυσή Αυγή θα πάρει πάνω από 50% ακόμα και μέσα στη φυλακή.

Σκοτώνονται η μεν με τους δε, μεταφορικά και κυριολεκτικά ενώ φταίνε άλλοι. Ποιοι φταίνε; Αυτοί οι παλιάνθρωποι που κυβερνούσαν φταίνε. Αυτοί άφησαν να δημιουργηθεί το πρόβλημα. Για να είμαι ακριβής φταίει η Νέα Δημοκρατία. Γιατί; Γιατί είναι γνωστές οι θέσεις της κεντροαριστεράς, ανοιχτά σύνορα, υπέρ των λαθρομεταναστών. Όμως αυτές δεν είναι οι θέσεις της κεντροδεξιάς.

Τι έκανε η Νέα Δημοκρατία για το πρόβλημα των λαθρομεταναστών; Τίποτα απολύτως! Γιατί η Νέα Δημοκρατία είναι μία τεράστια απάτη. Είναι κεντροαριστερά άλλου τύπου που παριστάνει ότι είναι κεντροδεξιά και παίρνει την θέση ενός γνήσια κεντροδεξιού κόμματος όπως η Φουρέιρα παίρνει την θέση μιας Ελληνίδας καλλίφωνης και ωραίας τραγουδίστριας. Οι Πασόκοι και οι Συριζαίοι βαδίζουν σύμφωνα με την ιδεολογία τους, είναι συνεπείς.

Αυτοί οι αλήτες, αυτοί οι παλιάνθρωποι, αυτοί οι μεγαλοαπατεώνες της Νέας Δημοκρατίας φταίνε για όλα. Αυτοί φταίνε που έγινε η Ελλάδα μπ#υ$δ%λο. Αν αυτοί ήταν πραγματική κεντροδεξιά δεν θα είχε γίνει η χώρα μπ#υ$δ%λο. Δεν είναι μόνο το θέμα των λαθρομεταναστών. Είναι όλα τα θέματα. Το κεντροδεξιό κόμμα έπρεπε να υπερασπίζεται την εθνική κυριαρχία. Αντ’ αυτού πρωταγωνιστεί στην απεμπόληση της.

Σε βασικά σημεία, έχει σοσιαλιστικές απόψεις. Σε δευτερεύοντα έχει κεντροδεξιές. Είναι ο Δούρειος Ίππος του σοσιαλιστικού διεθνισμού στον κεντροδεξιό πατριωτικό συντηρητικό χώρο. Ρε ηλίθιοι, ρε ζώα, πόσο καιρό θα σας πάρει να το καταλάβετε; Για να μην γίνει η Ελλάδα χειρότερο μπ#υ$δ%λο από ότι είναι τώρα και για να καλυτερεύσουν τα πράγματα, χρειάζεται πραγματικά κεντροδεξιό κόμμα εξουσίας και όχι αυτό το πασοκοειδές μόρφωμα που λέγεται Νέα Δημοκρατία.

Ανδρέας

Scroll to Top