Διαχωρισμός αμοραλιστών

Διαχωρισμός αμοραλιστών

Το πρόβλημα των ακόλαστων αμοραλιστών δεν είναι δεκαετιών αλλά αιώνων. Προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους και στους υπολοίπους. Ο Νέος Κόσμος που ονειρεύονται, ο Νέος Κόσμος που ονειρευόντουσαν οι Ναζί, ήταν αυτός ακριβώς, του ακόλαστου αμοραλισμού. Ένας κόσμος όπου δεν υπάρχει Κακό και αμαρτία και όλα επιτρέπονται.

Το ζήτημα των ακόλαστων αμοραλιστών είναι πολύ σοβαρό και έχει απασχολήσει διάφορους. Δυστυχώς υπάρχει μόνο μία λύση, ο διαχωρισμός. Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά πολλοί μορφωμένοι και έξυπνοι άνθρωποι έχουν προσπαθήσει να βρουν άλλες λύσεις και δεν το έχουν καταφέρει. Αν κάποιος έχει μια καλύτερη λύση, θα πρέπει να την δημοσιοποιήσει.

Όπως δεν πρέπει οι ακόλαστοι αμοραλιστές να επιβάλλουν τα πιστεύω τους, έτσι δεν πρέπει να γίνεται και το αντίθετο. Ούτε οι άλλοι πρέπει να επιβάλλουν την νοοτροπία τους στις ακόλαστους αμοραλιστές. Επομένως τι γίνεται; Αδιέξοδο; Όχι, υπάρχει μία λύση και αυτή είναι ο διαχωρισμός. Οι ακόλαστοι αμοραλιστές θα μπορούν να ζουν όπως ακριβώς θέλουν αλλά χωριστά από τους υπόλοιπους. Κάποιοι από αυτούς αναφέρονται στην Αρκαδία, μια χαμένη Εδέμ. Ας τους δοθεί η δυνατότητα να πειραματιστούν, όχι όμως σε βάρος μας.

Αυτό δεν μπορεί να είναι παγκόσμιο πείραμα. Θέλουν να κάνουν σε όλο τον κόσμο την χαμένη Εδέμ, μια ουτοπία σοσιαλιστικής προέλευσης που έχει βρει υποστηρικτές και στην κεντροδεξιά. Τώρα κατά πόσο αυτοί οι κεντροδεξιοί είναι γνήσιοι και όχι μαϊμού, είναι ένα ζήτημα. Δεν έχουν σε όλα λάθος. Έχουν και σωστά σημεία αλλά αναμφισβήτητα βρίσκονται σε μεγάλη σύγχυση. Κάποιων το μυαλό είναι θολωμένο από την χρήση ναρκωτικών. Άλλοι έχουν μπερδευτεί από την πολύ φιλοσοφία ή τον πολύ εσωτερισμό και έχουν καταλήξει σε ουτοπικά συμπεράσματα, τελείως εξωπραγματικά.

Θέλετε λαμόγια να φτιάξετε ένα Νέο Κόσμο; Πάτε να τον φτιάξετε αλλά μόνοι σας και χωριστά από εμάς. Να δούμε και εμείς τι θα φτιάξετε κι αν αυτό που θα φτιάξετε είναι πράγματι καλό, τότε μπορεί να το κάνουμε κι εμείς οι υπόλοιποι. Είναι δικαίωμα των ανθρώπων να ζουν όπως θέλουν. Δεν είναι δικαίωμα τους να κάνουν κακό στους άλλους. Οι ακόλαστοι αμοραλιστές μας εξαπατούν, μας κλέβουν, μας καταπιέζουν, μας καταστρέφουν. Όλοι εμείς οι υπόλοιποι βρισκόμαστε σε μειονεκτική θέση διότι έχουμε φραγμούς ενώ αυτοί δεν έχουν κανένα απολύτως φραγμό.

Αφήστε τους να πάνε να κάνουν ότι θέλουν αλλά όχι στην πλάτη μας. Μάλλον θα αποτύχουν όπως απέτυχαν όλες οι σοσιαλιστικής προέλευσης ουτοπίες. Γενικά τα πράγματα πρέπει να γίνονται σε επίπεδο μικρο και όχι μακρο, αυτό υποστηρίζει ο Πέμπτος Δρόμος. Το θέμα είναι πως θα γίνει ο διαχωρισμός. Σε όση μεγαλύτερη κλίμακα μπορεί να γίνει, τόσο το καλύτερο. Δηλαδή όσο μεγαλύτερος είναι ο γεωγραφικός χώρος που θα περιοριστούν, τόσο το καλύτερο. Για αυτό και γίνονται εισηγήσεις στον Τραμπ να φτιάξει μια νέα χώρα στην Αφρική για τους ακόλαστους αμοραλιστές.

Μπορεί να ονομαστεί Σόδομα ή Γόμορα. Ας πάνε εκεί να κάνουν τα πειράματα τους. Με ένα σμπάρο, πετυχαίνουμε δύο τρυγόνια. Από τη μία μπορεί να θεωρηθεί εξορία. Γλυτώνουμε από αυτούς. Δεν θα μας εξαπατούν, κλέβουν, καταπιέζουν, καταστρέφουν. Από την άλλη, θα τους δοθεί η δυνατότητα να φτιάξουν τον Νέο Κόσμο που ονειρεύονται στην χώρα της ακολασίας. Εμείς θα δούμε τι θα φτιάξουν και ανάλογα θα κρίνουμε. Είναι απομάκρυνση από τους υπόλοιπους αλλά ταυτόχρονα είναι και μια ευκαιρία για δαύτους να κάνουν αυτό που θέλουν.

Εκεί όμως δεν θα πάνε μόνο από την Ελλάδα, θα πάνε από όλο τον κόσμο. Ούτως η αλλιώς αυτοί είναι υπέρ της ακραίας παγκοσμιοποίησης. Πόσοι θα χωρέσουν; Πόσοι είναι δεν ξέρουμε, γιατί κανένας δεν δηλώνει ακόλαστος αμοραλιστής. Σίγουρα όμως δεν θα χωρέσουν όλοι. Επομένως για τους υπόλοιπους, ο διαχωρισμός πρέπει να γίνει μέσα στις χώρες που ζουν. Στις ΗΠΑ, οι πολιτείες είναι σαν χώρες, με σχετική αυτονομία. Ας τους δώσουν κάποιες πολιτείες να πάνε να «βγάλουν τα μάτια τους».

Εδώ θα πρέπει να γίνει σε επίπεδο περιφερειών, νομών ή δήμων. Σε όσο μεγαλύτερο, τόσο το καλύτερο. Βέβαια θα υπάρξει τοπική αντίδραση αλλά τι να κάνουμε; Υποτίθεται ότι θα δημιουργήσουν και οικονομική ανάπτυξη. Να τους δώσουμε έναν ή και περισσότερους φτωχούς νομούς, να πάνε να κάνουν ότι θέλουν. Θα πάρουμε πρώτα πίσω τα κλεμμένα. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Ας βρει κάποιος άλλη λύση με το πρόβλημα των ακόλαστων αμοραλιστών.

«Ναι αλλά η Ευρωπαϊκή Ένωση προωθεί τις περιφέρειες», θα μπορούσε να πει κάποιος. Το τι προωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι άνευ σημασίας γιατί αυτό το αποτυχημένο πείραμα που στοίχισε την καταστροφή και την υποδούλωση της Ελλάδας έχει τελειώσει οριστικά. Καταλάβετε το! Είναι θέμα χρόνου να γίνει και τυπικά. Ο διαχωρισμός των αμοραλιστών είναι ένα μακρόπνοο σχέδιο που θα πάρει δεκαετίες. Οι βάσεις του όμως μπορούν να τοποθετηθούν σύντομα.

Γιάννης

Scroll to Top