Το πρόβλημα των αμοραλιστών

Το πρόβλημα των αμοραλιστών

Σε λίγο, οι ακόλαστοι αμοραλιστές, θα μας πλασάρουν ως πρότυπα τους παιδεραστές, τους αιμομίκτες και τους κτηνοβάτες. Αν αφήσουμε την Νέα Τάξη να προχωρήσει, όλοι αυτοί θα μας «καβαλήσουν». Ήδη έχει γίνει σε κάποιο βαθμό. Θα μας κυβερνούν παιδεραστές, αιμομίκτες, κτηνοβάτες, δολοφόνοι, κλέφτες και πόρνες. Δεν θα μας κυβερνούν απλά αλλά θα μας καταπιέζουν και θα μας εκμεταλλεύονται.

Σύμφωνα με μια άποψη είναι η εποχή του Αντίχριστου όπου οι πιο αμαρτωλοί αποκτούν κύρος και σεβασμό. Θα ακολουθήσει η εποχή του Μεσσία ή η Δευτέρα Παρουσία. Βέβαια δεν πρέπει να καθόμαστε παθητικά και να περιμένουμε διότι α) αυτά δεν είναι σίγουρα β) για να έρθει ο Μεσσίας ή η Δευτέρα Παρουσία πρέπει και οι άνθρωποι να το προκαλέσουν με την αντίδραση τους στους ακόλαστους αμοραλιστές. Όταν έχεις εχθρό ανθρώπους που δεν έχουν κανένα απολύτως ηθικό φραγμό, αναγκαστικά θα πρέπει να παραβείς κάποιους κανόνες.

Δεν είναι μόνο ότι δεν έχουν φραγμό. Θέλουν να μας υποδουλώσουν για να μας εκμεταλλεύονται, να μας καταπιέζουν και να εφαρμόσουν τα πιστεύω τους. Στο τέλος, αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος είναι «ο θάνατος σου η ζωή μου». Στο τέλος, αναγκαστικά θα τους σκοτώσουμε, εμείς τα θύματα τους. Θεωρούν τους εαυτούς τους «προχωρημένους» ότι δήθεν έχουν αντιληφθεί κάποια πράγματα που δεν τα έχει αντιληφθεί η πλέμπα. Αν σκοτώσουν μερικούς από δαύτους, μετά θα οδύρονται για έλλειψη ηθικών αξιών στην κοινωνία. Ίσως να πάρουν το μήνυμα με αυτό τον τρόπο.

Αλλιώς η ένοπλη εξέγερση είναι η ύστατη λύση απέναντι στην τυραννία. Για να τους σκοτώσουμε πρέπει να έχουμε όπλα. Για αυτό μαζεύουν τα όπλα, γιατί φοβούνται πολύ πως η πλέμπα θα τους αντιληφθεί, θα ξεσηκωθεί και θα τους σκοτώσει. Ένα μεγάλο μέρος της πλέμπας μπορεί ακόμη να χάφτει το παραμύθι τους αλλά οι ίδιοι ξέρουν πάρα πολύ καλά τι έχουν κάνει και πολύ σωστά τρέμουν ότι σιγά σιγά θα το καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος της πλέμπας κι όχι μόνο ένα μικρό.  

Δεν μπορεί εμείς να «πηγαίνουμε με τον Σταυρό» και απέναντι μας να έχουμε εχθρούς χωρίς κανένα φραγμό. Όχι μόνο θα τους πάρουν (στους ακόλαστους αμοραλιστές) όλα τα λεφτά αφού η κλοπή δεν είναι αμαρτία αλλά θα τους βιάσουν την οικογένεια αφού πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κακό και αμαρτία και ανταλλάσσουν ερωτικούς συντρόφους και θα τους σκοτώσουν. Έλληνας θα σκοτώσει Έλληνα; Ναι, αν αυτός ο Έλληνας είναι μέρος μιας παγκόσμιας κλίκας που σκοπό έχει να υποδουλώσει, να εκμεταλλεύεται και να καταπιέζει την ανθρωπότητα.

Και τι θα γίνει με αυτούς τους βλάκες που τους έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου με τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης; Αν είναι τόσο βλάκες και πάνε με τον εχθρό, τότε και αυτοί είναι εχθροί. Ιδανικά θα αποφύγουμε τέτοιες ακραίες καταστάσεις αλλά αν δεν υπάρξει άλλη λύση, εκεί θα φθάσουμε αργά ή γρήγορα. Θα γίνει η Ελλάδα Συρία και αυτό θα συμβεί σε πολλές χώρες, θα γίνουν εμφύλιοι σε πολλές χώρες. Μετά οι χώρες που θα έχουν επικρατήσει οι νεοταξίτες, θα πολεμήσουν με τις υπόλοιπες που θα έχουν επικρατήσει οι αντίπαλοι.

Το θέμα δεν είναι αν έχουν δίκιο ή άδικο. Αυτό είναι δύσκολο να το απαντήσει ένας απλός άνθρωπος με βεβαιότητα διότι είναι προχωρημένο φιλοσοφικό - θρησκευτικό ζήτημα. Είναι σίγουρο όμως ότι δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε ανθρώπους που δεν πιστεύουν πως το ψέμα, η εξαπάτηση, η συκοφαντία, η προδοσία, η δολοφονία κλπ είναι κάτι κακό. Αντίθετα μπορούμε να εμπιστευτούμε αυτούς με ηθικούς φραγμούς ακόμη κι αν έχουν άδικο.

Το πρόβλημα των ακόλαστων αμοραλιστών είναι σημαντικό. Πρώτα βέβαια πρέπει οι υπόλοιποι να επικρατήσουν. Μετά τις τους κάνουμε; Τους σκοτώνουμε; Τους βάζουμε φυλακή; Τους περιορίζουμε; Τώρα αυτοί μας κλέβουν, μας σκοτώνουν, μας κοροϊδεύουν, μας καταπιέζουν και μας καταστρέφουν. Αν τους απομονώσουμε, τότε θα κάνουν κακό ο ένας στον άλλο, αναμεταξύ τους. Θα γ$μ#ει o ο ένας τον άλλο συνεχώς, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Δεν πρέπει να είναι μαζί με τους άλλους τους ανθρώπους.

Για αυτό έχουν εισηγηθεί στον Τραμπ, να φτιάξει μια χώρα στην Αφρική και ίσως μία στην Ασία για να περιορίσει εκεί τους ακόλαστους αμοραλιστές. Σε κάποιο κείμενο του Χριστιανισμού ή του Ιουδαϊσμού γράφει « Στο τέλος (the end of time), θα τοποθετηθεί σε ένα μέρος το Κακό που δεν θα μπορεί να έχει κάποια επίδραση». Δεν λέει ότι θα εξαφανιστεί αλλά θα περιοριστεί και δεν θα έχει επίδραση.

Ντίνος

Scroll to Top