Η Δικαιοσύνη αργεί

Η Δικαιοσύνη αργεί

Κάθαρση το βασικό

Άρχισαν πάλι οι καθεστωτικοί και οι βλάκες πως όσα έγραψα είναι ακραία και υπερβολικά. Μπορεί να ακούγονται παράξενα γιατί τα κανάλια δεν έχουν πει τίποτα από όλα αυτά και ούτε πρόκειται να πουν. Γιατί είναι συμμορία μαζί με το πολιτικό σύστημα, συνεργοί στην εξαπάτηση, την εκμετάλλευση, την καταπίεση του ελληνικού λαού και την συνωμοσία σε βάρος του. Να τα πάρω ένα ένα για να διαπιστώσουν όλοι πως είναι απόλυτα λογικά και δίκαια.

Το κάνω για τους χαζούς γιατί οι καθεστωτικοί είναι παλιάνθρωποι και δεν πρόκειται να αλλάξουν. Ο χαρακτηρισμός ελεεινοί παλιάνθρωποι είναι άκρως επιεικής. Οι ψηφοφόροι τιμούν αυτά τα καθάρματα με την ψήφο τους και τους τοποθετούν στις ανώτερες θέσεις της ελληνικής κοινωνίας. Αυτοί για το «ευχαριστώ» τους κατακλέβουν, τους εξαπατούν, τους καταπιέζουν και τους καταστρέφουν. Αν δεν είναι αυτοί ελεεινοί παλιάνθρωποι τότε ποιοι είναι;

Θεωρήθηκε υπερβολικό οι υπεύθυνοι της καταστροφής να καταδικαστούν σε θάνατο. Δεν αυτοκτόνησαν εκατοντάδες ή χιλιάδες πολίτες από την απελπισία τους; Δεν αρρώστησαν από την στενοχώρια τους και πέθαναν επίσης πάρα πολλοί; Τους λυπήθηκαν όλους αυτούς αυτά τα καθάρματα; Γιατί πρέπει εμείς να τους λυπηθούμε; Η θανατική ποινή είναι επιβεβλημένη, τουλάχιστον για όσους έχουν το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για την καταστροφή.

Ας πούμε πως έχετε ένα τροχαίο ατύχημα και φταίει ο άλλος οδηγός. Το αυτοκίνητο σας παθαίνει μεγάλη ζημιά και τραυματίζεστε. Δεν πρέπει να σας αποζημιώσουν; Μάλιστα αν ο τραυματισμός είναι σοβαρός υπάρχει και ποινική ευθύνη. Αν έχει ασφάλεια ο άλλος οδηγός, αποζημιώνει η ασφάλεια. Αλλιώς οφείλει να σας αποζημιώσει ο ίδιος.

Αυτοί οι παλιάνθρωποι σας κατέστρεψαν την ζωή. Περάσατε τα πάνδεινα και θα συνεχίσετε να περνάτε. Αν δεν έγινε για όλους τους Έλληνες, έγινε για ένα μεγάλο μέρος των πολιτών. Ο καθένας ξέρει σε ποιο βαθμό έχει καταστραφεί η ζωή του. Δεν πρέπει να σας αποζημιώσουν αυτοί που σας κατέστρεψαν την ζωή; Υπάρχουν υπεύθυνοι για την καταστροφή. Δεν μπορεί να είναι όλοι ανεύθυνοι.

Υπεύθυνοι είναι όσοι συμμετείχαν στις κυβερνήσεις Σημίτη και Καραμανλή. Αυτοί πρέπει να σας αποζημιώσουν με προσωπική τους περιουσία. Πρέπει να γίνει κατάσχεση (κρατικοποίηση) όλης της περιουσίας των κυβερνήσεων Σημίτη και Καραμανλή για να αποζημιώσουν τον ελληνικό λαό για την τεράστια καταστροφή που προκάλεσαν στις ζωές τους. Στην περίπτωση της τεράστιας εθνικής καταστροφής δεν υπάρχει ασφάλιση, τουλάχιστον προς το παρόν ώστε να αποζημιώσει η ασφαλιστική.

Ποιοι ακριβώς περιλαμβάνονται στις κυβερνήσεις είναι ένα ερώτημα. Σίγουρα είναι υπουργοί, υφυπουργοί, γενικοί γραμματείς υπουργείων, διοικήσεις ΔΕΚΟ. Από εκεί και πέρα μπορεί να είναι και άλλοι. Στην καλύτερη περίπτωση και από ανθρωπιστική στάση που δεν τους αξίζει, να τους αφήσουν ίσα ίσα τα απαραίτητα για να επιβιώσουν με αξιοπρέπεια.

Τα κλεμμένα δεν πρέπει να επιστραφούν; Πως θα βρούμε τα κλεμμένα; Είναι πολύ εύκολο. Ότι δεν δικαιολογείται από συγκεκριμένες νόμιμες δραστηριότητες είναι κλεμμένα από τον ελληνικό λαό. Αφού είναι τόσο εύκολο, γιατί δεν επιστρέφουν τα κλεμμένα; Ξέρετε εσείς πολλούς κλέφτες να επιστρέφουν οικειοθελώς  τα κλεμμένα;

Μία κλίκα είναι το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ που μαζί κλέβανε τα λεφτά του ελληνικού λαού για το «ευχαριστώ» που τους τίμησε τοποθετώντας τους στις ανώτερες θέσεις της ελληνικής κοινωνίας. Όσο είναι αυτή η κλίκα στην εξουσία, τα κλεμμένα δεν πρόκειται να επιστραφούν στους νόμιμους κατόχους τους, τους Έλληνες πολίτες. Πρέπει να έρθουν άλλοι στην θέση τους, στα κόμματα εξουσίας για να πάρουν πίσω τα κλεμμένα.

Δεν χρειάζεται μεγάλη εξυπνάδα. Μισό δράμι μυαλό χρειάζεται και λίγη σκέψη για να καταλάβετε τι πρέπει να γίνει. Αν περιμένετε από τα κανάλια δεν πρόκειται να σας το πουν. Χρειάζεται παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων της καταστροφής που δεν μπορεί να είναι άλλη από την θανατική ποινή. Πρέπει να επιστραφούν τα κλεμμένα και οι υπεύθυνοι της καταστροφής να αποζημιώσουν τον ελληνικό λαό με όλη τους την περιουσία.

Αντ΄ αυτού τι κάνετε; Πάτε και τους ψηφίζετε αυτούς που σας έχουν κατακλέψει, κατακοροϊδέψει, καταπιέσει και καταστρέψει. Ξυπνήστε επιτέλους ραγιάδες και τιμωρήστε τους. Αν δεν τιμωρηθούν η Ελλάδα δεν έχει απολύτως καμία ελπίδα. Θα συνεχίσουν να κάνουν τα ίδια στους αιώνας των αιώνων. Θα καταστρέφουν την χώρα για ίδιο όφελος. Επειδή δεν θανατώθηκαν όλοι οι προδότες μετά την Κατοχή, έκαναν αυτά που έκαναν στην συνέχεια. Πρόδωσαν τον ελληνικό λαό και συνωμότησαν πάλι σε βάρος του.

Για να τιμωρηθούν πρέπει να έρθουν άλλοι άνθρωποι στην εξουσία και όχι η ίδια κλίκα. Απλή λογική είναι. Ένα και ένα κάνει δύο. Αν δεν έρθουν άλλοι στην διακυβέρνηση δεν θα τιμωρηθούν ποτέ. Αν δεν τιμωρηθούν, θα κάνουν τα ίδια στους αιώνας των αιώνων, θα καταστρέφουν την χώρα και τους πολίτες για ίδιο όφελος.

«Η Δικαιοσύνη αργεί αλλά γ@μ$ί» σύμφωνα με μία άποψη. Δεν αναφέρομαι στην ελληνική Δικαιοσύνη που δυστυχώς ελέγχεται από το Καθεστώς καθώς είναι πολιτικοί προϊστάμενοι τους. Αναφέρομαι στην Δικαιοσύνη ως έννοια που μπορούν να επιβάλλουν οι πολίτες αν το θελήσουν καθώς έχουν όλες τις εξουσίες. Πρέπει να το θελήσουν και να το προσπαθήσουν.

Δημήτρης

Scroll to Top