Κάθαρση το βασικό

Κάθαρση το βασικό

Όχι αυτοί οι παλιάνθρωποι

Πρέπει να ξεχωρίσουμε δύο διαφορετικά πράγματα. Το ένα είναι οι ιδεολογικές διαφορές. Υπάρχουν όχι μόνο μεταξύ των διαφόρων τοποθετήσεων του πολιτικού φάσματος (αριστερά, κεντροαριστερά, κέντρο, κεντροδεξιά, δεξιά) αλλά και μέσα στα κόμματα. Το άλλο και πιο σημαντικό στη δεδομένη χρονική στιγμή είναι κατά πόσο οι πολιτικοί και οι μιντιακοί είναι καλοπροαίρετοι ή κακοπροαίρετοι.

Κατά την δική μου άποψη, οι κεντροαριστεροί - αριστεροί είναι ιδεολογικά λάθος. Βέβαια κατά την δική τους άποψη, εγώ και άλλοι παρόμοιας ιδεολογίας είμαστε ιδεολογικά λάθος. Όμως αναγνωρίζω πως στον χώρο της κεντροαριστεράς - αριστεράς υπάρχουν καλοπροαίρετοι που ο σκοπός τους είναι το καλό της χώρας και των πολιτών. Θεωρούν λανθασμένα πως το συνολικό καλό επιτυγχάνεται καλύτερα με σοσιαλισμό/κομμουνισμό, κάτι με το οποίο διαφωνώ. Από την άλλη υπάρχουν και στον χώρο κέντρου - κεντροδεξιάς - δεξιάς πολλοί κακοπροαίρετοι.

Εδώ και δεκαετίες κυβερνά ένα φαύλο Καθεστώς (ΕΕ - ΝΤΠ) ψευτών, κλεφτών, απατεώνων, λωποδυτών, εγκληματιών, προδοτών, συνωμοτών, πουλημένων τομαριών. Αυτοί είναι μαζί με ένα μεγάλο μέρος του μιντιακού συστήματος. Δηλαδή είναι τακίμια και συνεργοί στην κατά συρροή εξαπάτηση, την συνωμοσία, την εσχάτη προδοσία, την εκμετάλλευση, την καταπίεση. Κάποιοι διαφωνούν με την ύπαρξη συνωμοσίας και εσχάτης προδοσίας. Όλα αυτά θα αποδειχθούν. Όταν εσκεμμένα καταστρέφεται και υποδουλώνεται η χώρα, για να πετύχει η ουτοπία  ΕΕ - ΝΤΠ, έχουμε εσχάτη προδοσία γιατί οι Καθεστωτικοί ενεργούν βάσει σχεδίου και συνωμοτικά δηλαδή κρυφά σε βάρος των συμφερόντων της χώρας και του ελληνικού λαού.

Οι ιδεολογικές διαφορές, στην συγκεκριμένη φάση είναι δευτερεύον. Το βασικό, το σημαντικό είναι να επικρατήσουν στα κόμματα εξουσίας κυρίως αλλά και σε όλα τα κόμματα της Βουλής, άνθρωποι καλοπροαίρετοι που θα τους ενδιαφέρει και θα εργάζονται για το καλό της χώρας και των πολιτών. Αυτή εξάλλου είναι η δουλειά τους. Η δουλειά των πολιτικών δεν είναι το κλέψιμο, η εξαπάτηση, η προδοσία, η συνωμοσία. Η δουλειά τους είναι η μέριμνα για την πρόοδο και η ευημερία του ελληνικού λαού και για αυτό τους εκλέγει και τους πληρώνει καλά ο ελληνικός λαός. Τώρα έχουν επικρατήσει οι Καθεστωτικοί που είναι ψεύτες, κλέφτες, απατεώνες, λωποδύτες, εγκληματίες, προδότες, συνωμότες, πουλημένα τομάρια.

Οι ψηφοφόροι και η βάση των κομμάτων εξουσίας κυρίως αλλά και όλων των κομμάτων της Βουλής πρέπει να ξεφύγουν από την παγίδα της ιδεολογικής αντιπαράθεσης συνεχίζοντας να ψηφίζουν πολιτικούς που καταστρέφουν την χώρα και τους πολίτες για ίδιο όφελος. Οι μεν κεντροαριστεροί προτιμούν να είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ (παλαιότερα το ΠΑΣΟΚ) από την ΝΔ και οι κεντροδεξιοί το αντίστροφο.

Πως θα γίνει όμως η κάθαρση δηλαδή η επικράτηση έντιμων και ικανών ανθρώπων τόσο στην κεντροδεξιά όσο και στην κεντροαριστερά όταν συνεχίζουν να ψηφίζουν οι ψηφοφόροι ψεύτες, κλέφτες, απατεώνες, λωποδύτες, εγκληματίες, προδότες, συνωμότες, πουλημένα τομάρια; Προτρέπω τους αναγνώστες να προβληματιστούν πως μπορεί να γίνει η κάθαρση ή η επικράτηση καλοπροαίρετων αντί για κακοπροαίρετων.

Τι περιμένουν από τον Μητσοτάκη όταν από πίσω βρίσκονται οι δύο αρχικαταστροφείς της χώρας, οι terminators που «τέλειωσαν» την Ελλάδα και τους Έλληνες; Ο Σημίτης τον στηρίζει άμεσα και προσωπικά και ο Καραμανλής έμμεσα στηρίζοντας το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Εξάλλου στην κυβέρνηση Μητσοτάκη υπάρχουν αρκετοί Καραμανλικοί υπουργοί και υφυπουργοί.  Αν δεν είναι αυτοί που κυβέρνησαν πριν την καταστροφή υπεύθυνοι να μας πουν ποιοι είναι.

Μήπως είναι οι Αρειανοί από τον κόκκινο πλανήτη Άρη; Είναι και αυτό μία άποψη αλλά θα πρέπει να την τεκμηριώσουν οι Καθεστωτικοί. Δηλαδή με ποιο τρόπο οι Αρειανοί είναι υπεύθυνοι για την τεράστια καταστροφή που υπέστη η χώρα και οι πολίτες; Προφανέστατα υπεύθυνοι της καταστροφής είναι ο Σημίτης και ο Καραμανλής ως οι πρωθυπουργοί που κυβέρνησαν πριν την καταστροφή. Το ερώτημα είναι αν ευθύνεται περισσότερο ο Σημίτης ή ο Καραμανλής. Επίσης ποιοι μεγαλο - υπουργοί των κυβερνήσεων τους και σε ποιο βαθμό ο καθένας έχουν ευθύνη για την οικονομική καταστροφή.  

Κι αφού υπεύθυνοι για την καταστροφή είναι ο Σημίτης και ο Καραμανλής γιατί δεν τους καταδικάζουν επιτέλους; Γιατί είναι η ίδια κλίκα ελεεινών παλιανθρώπων. Ποιος να τους καταδικάσει, ο Μητσοτάκης όταν η ΝΔ είναι καραμανλικό κόμμα και τον έβγαλε ο Σημίτης αρχηγό της ΝΔ και πρωθυπουργό; Να τους καταδικάσει ο Τσίπρας όταν στον ΣΥΡΙΖΑ είχαν μπει πολλοί ΠΑΣΟΚΟΙ και συγκυβερνούσαν με τον καραμανλικό Καμμένο;

Δεν αρκεί οι ψηφοφόροι και η βάση των κομμάτων εξουσίας να μην ψηφίζουν ψεύτες, κλέφτες, απατεώνες, λωποδύτες, εγκληματίες, προδότες, συνωμότες, πουλημένα τομάρια. Πρέπει ενεργητικά να απαιτήσουν και να επιβάλλουν να επικρατήσουν άνθρωποι που θα κάνουν σωστά την δουλειά τους δηλαδή θα φροντίζουν για το καλό των πολιτών και της χώρας και όχι για το καλό της τσέπης τους. Χρειάζεται δηλαδή με κάποιο τρόπο να δραστηριοποιηθούν. Όσο έχουν παθητική στάση και μάλιστα συνεχίζουν να ψηφίζουν την ίδια κλίκα, οι ψεύτες, οι κλέφτες, οι απατεώνες, οι λωποδύτες, οι εγκληματίες, οι προδότες, οι συνωμότες, τα πουλημένα τομάρια θα συνεχίσουν να καταστρέφουν την χώρα και τους πολίτες για ίδιο όφελος.

Η Δικαιοσύνη αργεί

Δημήτρης

Scroll to Top