Όχι αυτοί οι παλιάνθρωποι

Όχι αυτοί οι παλιάνθρωποι

Συνολικό σχέδιο

Μια σιχαμερή κλίκα ελεεινών παλιανθρώπων βρίσκεται στην εξουσία τις τελευταίες δεκαετίες. Έχουν αποδεδειγμένα καταστρέψει και υποδουλώσει την χώρα, έχουν κατακλέψει και κατά συρροή εξαπατήσει τους πολίτες. Πάραυτα εξακολουθούν να κυβερνούν. Αφορά κυρίως το δίπολο ΝΔ - ΠΑΣΟΚ που κυβερνούσε από το 1974 μέχρι το 2015 αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται με πολύ γοργούς ρυθμούς Καθεστωτικό κόμμα. Εξάλλου τα περισσότερα κόμματα της Βουλής ανήκουν στο Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ.

Παλαιότερα ήταν η κόντρα ΠΑΣΟΚ - ΝΔ. Τώρα είναι η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ. Οι ψηφοφόροι πέφτουν διαρκώς στην παγίδα του «μη χείρον βέλτιστον» και συνεχίζουν να ψηφίζουν ψεύτες, κλέφτες, απατεώνες, λωποδύτες, εγκληματίες, προδότες, συνωμότες, πουλημένα τομάρια. Το σημαντικό είναι να βρεθούν στην ηγεσία των κομμάτων εξουσίας (και των κομμάτων της Βουλής) άνθρωποι ικανοί και έντιμοι που θα πάνε την χώρα μπροστά, αντί να συνεχίζουν να την καταστρέφουν.

Οι Καθεστωτικοί έχουν διαπράξει πολλά και βαριά εγκλήματα και εκτός ελαχίστων περιπτώσεων δεν έχει τιμωρηθεί κανείς. Δεν θα τιμωρήσουν οι ίδιοι τους εαυτούς τους. Όσο η σιχαμερή κλίκα ελεεινών παλιανθρώπων βρίσκεται στην εξουσία, οι μεν συγκαλύπτουν τις κλεψιές και τα εγκλήματα των δε. Τα κόμματα έχουν διαφορές όπως και οι εσωκομματικές φράξιες. Μπορούν όμως και συνεννοούνται μια χαρά στο κλέψιμο, την εξαπάτηση, την καταπίεση, την προδοσία, την συνωμοσία και την συγκάλυψη των εγκλημάτων τους. Ουσιαστικά είναι μία κλίκα, το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ.

Πρέπει να έρθουν στα κόμματα εξουσίας άλλοι άνθρωποι ( ή να αλλάξουν τα κόμματα εξουσίας) για να τιμωρήσουν τους ελεεινούς παλιανθρώπους που κατέστρεψαν την χώρα για ίδιον όφελος. Η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών θέλει να τιμωρηθούν οι κλέφτες, οι ψεύτες, οι απατεώνες, οι συνωμότες, οι προδότες. Δεν καταλαβαίνουν όμως πως όσο βρίσκεται η ίδια κλίκα (ΕΕ - ΝΤΠ) στην εξουσία δεν πρόκειται να τιμωρηθεί κανείς.

Το ίδιο ισχύει για τους υπεύθυνους της μεγάλης οικονομικής καταστροφής και της υποδούλωσης. Οι πολίτες ζητούν δικαίωση και την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων που δεν μπορεί να είναι άλλη από την θανατική καταδίκη. Όσο όμως είναι η ίδια κλίκα στην εξουσία δεν τιμωρείται κανείς. Από μία άποψη οι ψηφοφόροι είναι αντιφατικοί. Θέλουν να πάει η χώρα μπροστά. Θέλουν να πάρουν πίσω τα κλεμμένα.

Θέλουν να τιμωρηθούν οι κλέφτες, οι ψεύτες, οι εγκληματίες, οι προδότες, οι συνωμότες, οι υπεύθυνοι της καταστροφής και της υποδούλωσης. Όμως ενεργούν πολιτικά με τέτοιο τρόπο ώστε τίποτα από αυτά που θέλουν δεν πρόκειται να συμβεί. Διατηρούν στην εξουσία την ίδια κλίκα ελεεινών παλιανθρώπων που κατέστρεψε την χώρα και τους πολίτες για ίδιον όφελος.

Εννοείται πως κάποια κόμματα θα είναι εξουσίας, συνήθως ένα κεντροαριστερό και ένα κεντροδεξιό. Θα υπάρχουν πολιτικό-ιδεολογικές διαφορές μεταξύ τους. Οι κεντροαριστεροί θα θέλουν να είναι στην διακυβέρνηση το κεντροαριστερό και οι κεντροδεξιοί το κεντροδεξιό. Μετά είναι οι μετακινούμενοι ψηφοφόροι που καθορίζουν το εκλογικό αποτέλεσμα. Το ζήτημα είναι ποιοι θα βρίσκονται στην ηγεσία (με την ευρεία έννοια) των κομμάτων εξουσίας και κατ΄επέκταση όλων των κομμάτων της Βουλής.

Θα είναι έντιμοι και ικανοί άνθρωποι που ο σκοπός τους θα είναι το καλό της χώρας και των πολιτών; Ή θα είναι ψεύτες, κλέφτες, απατεώνες, λωποδύτες, εγκληματίες, προδότες, συνωμότες, πουλημένα τομάρια που έχουν γραπωθεί στην εξουσία για ίδιο όφελος και καταστρέφουν την χώρα και τους πολίτες; Η κάθαρση είναι ζήτημα ενδοπαραταξιακό και όχι της αντιπαράθεσης κεντροαριστεράς - κεντροδεξιάς. 

Η θέση όλων αυτών των παλιανθρώπων είναι στη φυλακή και όχι στη διακυβέρνηση της χώρας. Για κάποιους η θέση είναι ο τάφος γιατί επιβάλλεται η θανατική ποινή. Επιπλέον πρέπει να κατασχεθεί (κρατικοποιηθεί) όλη η περιουσία τους. Αυτό δεν θα γίνει αυθαίρετα αλλά για συγκεκριμένους λόγους και έχουν εξηγηθεί λεπτομερέστερα σε προηγούμενα άρθρα

Όσα δεν δικαιολογούνται είναι κλεμμένα από τους Έλληνες πολίτες και πρέπει να τα πάρουν πίσω. Επίσης οι κυβερνήσεις Σημίτη και Καραμανλή πρέπει να αποζημιώσουν τους Έλληνες πολίτες για την οικονομική καταστροφή που προκάλεσαν. Επειδή η καταστροφή είναι τεράστια, πρέπει να κατασχεθεί όλη η περιουσία τους και μάλιστα δεν φθάνει, θα καλύψει μόνο ένα πολύ μικρό μέρος της οικονομικής ζημιάς της χώρας και των πολιτών.

Στις κυβερνήσεις περιλαμβάνονται τουλάχιστον υπουργοί, υφυπουργοί, γενικοί γραμματείς υπουργείων, διοικήσεις ΔΕΚΟ. Επιπλέον τεράστια ζημιά έχουν προκαλέσει πολιτικοί αλλά και μιντιακοί με την κατά συρροή, από πρόθεση, προσχεδιασμένη, συστηματική εξαπάτηση των ψηφοφόρων. Πολιτικοί και μιντιακοί είναι μία κλίκα (ΕΕ - ΝΤΠ). Επομένως και για αυτό το λόγο θα κατασχεθεί (κρατικοποιηθεί) όλη η περιουσία τους. Στους λόγους να προσθέσουμε την εσχάτη προδοσία και την συνωμοσία κατά του ελληνικού λαού.

Η χώρα μπορεί επιτέλους να πάει μπροστά και να τιμωρηθούν όλοι όσοι πρέπει να τιμωρηθούν. Θα πάρουν οι πολίτες τα κλεμμένα πίσω και ως ένα βαθμό θα αποζημιωθούν για την μεγάλη οικονομική καταστροφή και την γενικότερη ζημιά που υπέστησαν από την κατάσχεση της περιουσίας των υπεύθυνων της καταστροφής, των προδοτών, των συνωμοτών και των απατεώνων. Αυτό όμως για να γίνει πρέπει να φύγει επιτέλους η σιχαμερή κλίκα παλιανθρώπων που έχει γαντζωθεί στην εξουσία και καταστρέφει την χώρα.

Κάθαρση το βασικό   

Δημήτρης

Scroll to Top