Συνολικό σχέδιο

Συνολικό σχέδιο

Ενδεχομένως οι περισσότεροι ψηφοφόροι να είναι ακόμη υπέρ της ΕΕ, αν και δεν προέκυψε κάτι τέτοιο από το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος όπου ήταν σαφές πως ΟΧΙ μπορεί να σημαίνει Grexit. Σε κάθε περίπτωση, οι τηλεθεατές και ψηφοφόροι έχουν πέσει θύματα τεράστιας εξαπάτησης. Η ευρωπαϊκή πορεία οδήγησε την χώρα σε οικονομική καταστροφή και υποδούλωση. Η ΕΕ έχει καταδικάσει την Ελλάδα σε αιώνιο οικονομικό μαρασμό και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει όσο βρισκόμαστε μέσα στην ΕΕ.

Η άποψη μέσα από ένα συγκεκριμένο ιδεολογικό-πολιτικό πρίσμα είναι μέχρι ένα σημείο θεμιτή. Αυτό όμως είναι διαφορετικό από την συστηματική, προσχεδιασμένη παραπλάνηση των ψηφοφόρων. Οι ίδιες οικογένειες που πρόδωσαν την χώρα στην Κατοχή και συνεργάστηκαν με τους κατακτητές, πρόδωσαν και πάλι την χώρα και οδήγησαν στην οικονομική καταστροφή, την υποδούλωση και την γενικότερη διάλυση των πάντων.

Όταν από κάποια κανάλια και εφημερίδες μπορέσει να βγει επιτέλους η Αλήθεια, οι ψηφοφόροι θα αντιληφθούν πέρα από κάθε αμφιβολία πως η ευρωπαϊκή πορεία δεν οδήγησε μόνο στην οικονομική καταστροφή και την υποδούλωση αλλά και την κατακρήμνιση των ηθικών αξιών, την αύξηση της διαφθοράς, την κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας, την διάσπαση του κοινωνικού ιστού, την ανεξέλεγκτη παράνομη μετανάστευση και την μπουρδελοποίηση της χώρας, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Όχι μόνο η χώρα έχει γίνει «μπουρδέλο» αλλά έχει γεμίσει και πουτάνες ως αποτέλεσμα της κατακρήμνισης των ηθικών αξιών, της αύξησης της εγκληματικότητας και της διάσπασης του κοινωνικού ιστού. Οι ίδιοι που παριστάνουν πως είναι υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών έχουν συμβάλει τα μέγιστα ώστε να γεμίσει η χώρα πουτάνες.

Θεωρητικά οι Αντικαθεστωτικοί (Αντιστασιακοί) μπορούν να φτιάξουν ένα ή περισσότερα κόμματα και να κατέβουν στις εκλογές. Σε ένα πολύ επιφανειακό επίπεδο έχουμε ακόμη Δημοκρατία. Δεν είναι όμως τόσο απλό. Το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ έχει αποκτήσει οικονομική και μιντιακή δύναμη με νόμιμους, παράνομους και ανήθικους τρόπους. Ελέγχει σχεδόν όλα τα κανάλια και σχεδόν όλες τις εφημερίδες. Επίσης οι Καθεστωτικοί πολιτικοί και δημοσιογράφοι έχουν αποκτήσει αναγνωρισιμότητα. Τα Καθεστωτικά κανάλια θα «θάψουν» οποιοδήποτε πολιτικό εγχείρημα Αντικαθεστωτικών και δεν θα έχει κάποια τύχη.

Επομένως είναι απαραίτητα κανάλια να υποστηρίξουν τα Αντικαθεστωτικά κόμματα, κάτι που δεν είναι εύκολο. Η απόκτηση και η λειτουργία καναλιού χρειάζεται πολλά χρήματα. Βέβαια σε βάθος χρόνου, ένα μεγάλο μέρος της τηλεθέασης θα στραφεί στο Ίντερνετ. Το «βάθος χρόνου» όμως δεν είναι ένα δύο χρόνια αλλά πολλά, απροσδιόριστο πόσα διότι θα εξαρτηθεί από την συμπεριφορά του κοινού που δεν είναι απόλυτα προβλέψιμη.

Προς το παρόν, τα κανάλια (και οι εφημερίδες) παίζουν ακόμη σημαντικό ρόλο στην χειραγώγηση της κοινής γνώμης.  Επιπλέον στο Ίντερνετ βρίσκονται και οι Καθεστωτικοί. Όμως σε αντίθεση με τα κανάλια (και λιγότερο τις εφημερίδες), ένα μεγάλο μέρος του Ίντερνετ το έχουν οι Αντικαθεστωτικοί. Τα κανάλια είναι (σχεδόν) όλα Καθεστωτικά.

Το πολιτικομιντιακό σύστημα έχει διαπράξει πολλά και βαριά εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένης της εσχάτης προδοσίας, της συνωμοσίας κατά του ελληνικού λαού και της κατ’ εξακολούθηση, προσχεδιασμένης και από πρόθεση εξαπάτησης. Η εξαπάτηση δεν είναι μόνο στο θέμα της ΕΕ αλλά σε πλείστα άλλα. Χρειάζονται και άλλες πολλές ενέργειες και δεν αρκεί απλά η δημιουργία Αντικαθεστωτικών κομμάτων για να κατέβουν στις εκλογές. Χωρίς τις κατάλληλες προϋποθέσεις και ένα συνολικό σχέδιο που θα περιλαμβάνει και την βόμβα μεγατόνων, το εγχείρημα θα είναι αποτυχημένο.

Απαιτούνται ενέργειες που θα οδηγήσουν σε μερική Ανατροπή του Καθεστώτος και στην συνέχεια σε καταδίκες των Καθεστωτικών και κρατικοποίηση όλης της περιουσίας τους. Αν η Αντίσταση δεν μπορέσει να αποκτήσει τον έλεγχο της Νέας Δημοκρατίας, οι σαμποτέρ της Αντίστασης θα καταστρέψουν το κόμμα από μέσα και θα αντικατασταθεί από ένα άλλο σχήμα στην πρώτη θέση της κεντροδεξιάς. Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και με άλλα κόμματα. Η καλύτερη άμυνα σε μια μεγάλη συνωμοσία είναι μία ακόμη μεγαλύτερη συνωμοσία.

Μετά την μερική Ανατροπή του Καθεστώτος, πρώτα και πάνω από όλα πρέπει να τιμωρηθούν με θανατικές ποινές οι υπεύθυνοι της οικονομικής καταστροφής και της υποδούλωσης. Δεν πρέπει να προδικάζουμε αλλά βασικοί ύποπτοι και κατά πάσα πιθανότητα ένοχοι είναι ο Καραμανλής, ο Σημίτης και κάποιοι μεγαλο-υπουργοί των κυβερνήσεων τους. Ο λαός ζητάει δικαίωση για τα πάνδεινα που έχει περάσει και για το οποία υπάρχουν υπεύθυνοι. Το αίμα ξεπλένεται μόνο με αίμα και η θανάτωση των υπευθύνων είναι η μόνη αρμόζουσα ποινή για τις χιλιάδες αυτοκτονίες και τους θανάτους που προκλήθηκαν από την κρίση και την υποδούλωση.

Χωρίς την παραδειγματική τιμωρία που δεν μπορεί να είναι άλλη από την καταδίκη σε θάνατο των υπευθύνων, η χώρα δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά. Νόμος θα έπρεπε να είναι η λαϊκή βούληση και όχι η βούληση μιας προδοτικής, εκμεταλλευτικής, συνωμοτικής, καταπιεστικής, απατεωνίστικης ψευτοελίτ που το μόνο που προσπαθούν να κάνουν είναι να συγκαλύψουν τα εγκλήματα τους. Μετά την μερική Ανατροπή του Καθεστώτος, νόμος θα είναι πλέον η λαϊκή βούληση και η λαϊκή βούληση θέλει την παραδειγματική τιμωρία των τυράννων.

Όχι αυτοί οι παλιάνθρωποι

Δημήτρης

Scroll to Top