Ήρωας ο Όρμπαν

Ήρωας ο Όρμπαν

Πραγματικά ενθουσιάστηκα με το «Ευπρόσδεκτοι οι ΛΟΑΤΚΙ». Εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι οι γκέι δεν έχουν θέση σε αυτό τον κόσμο. Είπαμε μόνο ότι δεν έχουν θέση στην συντηρητική παράταξη, γιατί αν έχει μέσα «τρελά αγόρια» (και κορίτσια) δεν είναι πλέον συντηρητική αλλά κάτι άλλο. Έχουν τόσες άλλες επιλογές, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΜΕΡΑ25, Φιλελεύθερη Συμμαχία (το κόμμα των γκέι) κλπ. Και τι γίνεται αν υποστηρίζουν την ελεύθερη οικονομία; Τώρα έχουν και άλλη μία επιλογή, το κεντρώο σχήμα που φτιάχνει η ΔΕΚΑ. Καλώς να πάνε όπου θέλουν και να μην ξαναρθούν ποτέ.

Το άρθρο «Ευπρόσδεκτοι οι ΛΟΑΤΚΙ» δεν κατακρίνει ούτε υποστηρίζει το ουγγρικό νομοσχέδιο για το οποίο ξεσηκώθηκε όλη η Νέα Τάξη. Θα το κάνω εγώ. «Μπράβο Βίκτορ. Είσαι ένας αληθινός ήρωας. Γράψ’ τους όλους στα παλιά σου τα παπούτσια για να μην πω στ’ @ρχ$δ$α σου». Βγήκε κι αυτό, το Μίλτους Μπάρμπι και έγραψε στο twitter: «Η Ελλάδα μετά τις ανεπαρκείς εξηγήσεις της Ουγγαρίας στο χθεσινό συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων συνυπογράφει την κοινή δήλωση των χωρών που ζητούν δράση της Ευρωπαϊκής επιτροπής για τον νόμο που στρέφεται ενάντια στα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας». Πω πω τι μεγάλη έκπληξη ήταν κι αυτή! Λες και δεν τους ξέραμε τι κουμάσια είναι αυτός και ο Μητσοτάκης.

Αν αυτοί οι πολιτικοί μεγαλοαπατεώνες δήλωναν ξεκάθαρα κεντρώοι και πολιτεύονταν με ένα κόμμα του κέντρου, όπως κάνουν αυτοί οι άνθρωποι στο ΔΕΚΑ, δεν θα είχα κανένα απολύτως πρόβλημα μαζί τους. Εννοείται ότι δεν θα τους ψήφιζα ΠΟΤΕ των ΠΟΤΩΝ αλλά δεν θα με ενοχλούσαν τόσο πολύ, δεν θα με εκνεύριζαν αφόρητα. Παριστάνουν τους κεντροδεξιούς και υφαρπάζουν τις ψήφους των συντηρητικών ψηφοφόρων. Ο Μίλτους βγήκε με την ιδιότητα του στο Υπ. Εξ. Είναι αυτός που είχε πει την σημαία κ@λόπανο. Τόσοι άνθρωποι στην Νέα Δημοκρατία, δεν βρέθηκε ένας να τον καθίσει κάτω και να του πει:

«Ξέρεις Μίλτους Μπάρμπι αγόρι μου, εμείς εδώ είμαστε υποτίθεται πατριωτική παράταξη. Η σημαία είναι το σύμβολο του έθνους. Οι πρόγονοι μας έδωσαν αγώνες και έχυσαν το αίμα τους, για την σημαία και αυτά που συμβολίζει, την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Να σου πω και κάτι άλλο Μίλτους Μπάρμπι παιδί μου; Εμείς είμαστε και συντηρητική παράταξη. Μας ψηφίζουν άνθρωποι που είναι κοντά στην θρησκεία. Η ομοφυλοφιλία θεωρείται αμαρτία. Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείς; Μήπως τελικά δεν ανήκεις σε αυτόν τον χώρo αλλά σε κάποιον άλλο;»

Ποιος να του το πει αφού το κόμμα είναι γεμάτο δωσίλογους γκέι; Να ξεκουμπιστούν να φύγουν όλοι οι δωσίλογοι και όλοι οι γκέι. Να πάνε αλλού. Τους δωσίλογους από ότι κατάλαβα δεν τους θέλουν ούτε στο κεντρώο σχήμα της ΔΕΚΑ. Να πάνε εκεί οι γκέι και οι δωσίλογοι θα πάνε στο ΔΙΑΟΛΟ, στην κυριολεξία, όταν ανατραπεί το νεοταξικό σύστημα των δωσιλόγων από την Αντίσταση.   

Αυτά που συμβαίνουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση της ανωμαλίας και της παρακμής είναι τελείως τρελά. Τι είπε ο Όρμπαν με το νομοσχέδιο; Να μην προωθείται η ομοφυλοφιλία στα παιδάκια μέσα από σχολικά βιβλία και παιδικές εκπομπές. Μόνο από αυτό συμπεραίνω ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος σαν κι αυτόν στην Ελλάδα. Τι θέλουν όλοι οι Νεοταξίτες που ξεσηκώθηκαν; Να προωθούν την ομοφυλοφιλία στα παιδάκια, για να τα π@υστ$ψουν όλα και να τα γ@μ@νε. Αυτός είναι ο σκοπός τους και για αυτό έχουν όλοι ξεσηκωθεί.

Αν το νομοσχέδιο έλεγε πως είναι παράνομη η ομοφυλοφιλία και να βάζουμε τους γκέι στην φυλακή, θα ήμουν και εγώ αντίθετος. Δικαίωμα τους να επιλέξουν αυτόν τον παρά φύση τρόπο ζωής. Μην τα μπερδεύουμε όλα και τα βάζουμε στον ίδιο κουβά. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Άλλο δεν έχουν θέση στην συντηρητική παράταξη κι άλλο δεν έχουν θέση σε αυτή την κοινωνία. Άλλο είναι δικαίωμα τους να είναι π@υστ$δες κι άλλο είναι δικαίωμα τους να π@υστ$ψουν όλα τα παιδάκια για να τα γ@μ@νε.

Ανδρέας

Scroll to Top