Εξαφάνιση τεράτων

Εξαφάνιση τεράτων

Συνθηκολόγηση ή ήττα ΝΤΠ

Ανακεφαλαιώνοντας υπάρχουν τρεις πιθανότητες ή για την ακρίβεια δύο όπου η δεύτερη έχει δύο υποπεριπτώσεις: α) οι γελοίοι Νεοταξίτες θα πετύχουν το βλακώδες σχέδιο τους, αν δεν υπάρξει αντίδραση και αντίσταση β) αν υπάρξει αντίδραση και αντίσταση στο βλακώδες σχέδιο τους, τότε αυτό δεν θα πετύχει. Στην δεύτερη πιθανότητα έχουν την δυνατότητα να συνθηκολογήσουν ώστε το μέλλον τους θα είναι καλύτερο. Αν δεν συνθηκολογήσουν θα ηττηθούν μετά βεβαιότητας γιατί το σχέδιο τους είναι βλακώδες με πολλά κενά και αδυναμίες. Μετά τους περιμένουν πολλά δεινά. Αν δεν εκτελεστούν, θα περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους στην φυλακή και θα κατασχεθεί η περιουσία τους όλη.

Αυτά θα επιφέρουν τεκτονικές αλλαγές σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Θα αλλάξει τελείως το τοπίο. Τώρα οι Καθεστωτικοί ευρώδουλοι Νεοταξίτες βρίσκονται σε όλες τις καλές θέσεις, στη Βουλή, στα κανάλια, στα άλλα ΜΜΕ, στο Δημόσιο ακόμα και στον ιδιωτικό τομέα. Γιατί σε αυτό το μπουρδέλο (έτσι κατάντησαν την χώρα οι Νεοταξίτες) που λέγεται Ελλάδα υπάρχει πολύ στενή σχέση μεταξύ πολιτικού συστήματος και ιδιωτικού τομέα. Παντού υπάρχει κάποια σχέση αλλά αυτή η τόσο στενή σχέση, μόνο σε αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα παρατηρείται και σε άλλες παρόμοιες μπανανίες.

Όλοι οι top των εταιρειών (που έπρεπε να είναι bottom και θα γίνουν) είναι α) φίλοι/συγγενείς κάποιου μεγαλοπολιτικού β) ευρώδουλοι Νεοταξίτες. Αυτοί με την σειρά τους ρυθμίζουν όλη την εταιρεία, ποιος έρχεται και ποιος φεύγει. Δηλαδή οι Νεοταξίτες όχι μόνο έχουν τις καλύτερες θέσεις αλλά ρυθμίζουν και τις περισσότερες θέσεις σε Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Αφού βολέψουν όλους τους δικούς τους, συμπληρώνουν τις θέσεις που μένουν και με άλλους.

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση Νεοταξιτών υπάρχει στις κρατικοδίαιτες εταιρείες ή αυτές που έχουν στενές σχέσεις με το Δημόσιο λόγω της φύσης της δραστηριότητας. Ένα παράδειγμα είναι τα κανάλια. Τυπικά τουλάχιστον δεν παίρνουν δουλειές από το Δημόσιο άμεσα αλλά παίρνουν πλαγίως όπως επίσης επιδοτήσεις και διαφημίσεις. Υποτίθεται πως ρυθμίζονται από το Δημόσιο αλλά στην πραγματικότητα ρυθμίζουν το Δημόσιο γιατί ελέγχουν σε μεγάλο βαθμό το πολιτικό σύστημα. Όλες οι πολιτικάντζες έχουν εξάρτηση από τα κανάλια και τα ΜΜΕ.

Όπως έχει αναφερθεί επανειλημμένα, ο σκοπός των Νεοταξιτών είναι ο έλεγχος των υπολοίπων, της συντριπτικής πλειονότητας. Βασικό σημείο του σχεδίου της Νέας Τάξης είναι η συσσώρευση πλούτου, σε βάρος των υπολοίπων, με κάθε δυνατό τρόπο, νόμιμο ή παράνομο, θεμιτό ή αθέμιτο. Με την οικονομική δύναμη αποκτούν πολιτική, μιντιακή δύναμη και έλεγχο.

Όλες οι βρωμόφατσες που έχουμε σιχαθεί να βλέπουμε είναι δικοί τους. Όταν λέω όλες εννοώ σχεδόν όλες. Εξαρτάται από τον χώρο. Στα κανάλια μπορεί να μην είναι και οι δέκα στους δέκα αλλά σίγουρα είναι τουλάχιστον οκτώ στους δέκα. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στην Βουλή. Οι πιο «μικροί βουλευτές» είναι άβουλα πρόβατα. Στα πιο μεγάλα κόμματα, συγκεντρώνονται γύρω από γνωστούς μεγαλοπολιτικούς και «παίρνουν γραμμή».

Δημιουργούνται εσωκομματικές φράξιες. Όταν είναι εννέα όλοι και όλοι οι βουλευτές, τι φράξιες να δημιουργηθούν; Συγκεντρώνονται γύρω από τον/ην αρχηγό και παίρνουν γραμμή από αυτόν/ή. Αυτά τα άβουλα πρόβατα είναι Νεοταξίτες από σπόντα, γιατί παίρνουν γραμμή από τους Νεοταξίτες μεγαλοπολιτικούς και επομένως βρίσκονται στην Νεοταξική γραμμή.   

Μεγάλα ποσοστά Νεοταξιτών έχουμε στα κανάλια, στα ΜΜΕ, στην Βουλή, στις κρατικοδίαιτες εταιρείες και σε αρκετές υπηρεσίες του Δημοσίου. Μεσαία ποσοστά έχουμε στις μεγάλες εταιρείες και μικρά ποσοστά έχουμε στις μικρές εταιρείες και στους αυτοαπασχολούμενους. Βέβαια πολλοί από αυτούς που δεν συμπεριλαμβάνω στους Νεοταξίτες, ψηφίζουν Νεοταξικά κόμματα. Αυτοί δεν είναι Νεοταξίτες αλλά βλάκες που έχουν εξαπατηθεί από τους Νεοταξίτες.

Νεοταξίτες είναι η ψευτοελίτ που έχει δημιουργήσει βάσει σχεδίου η Νέα Τάξη ώστε να ελέγχει τους υπόλοιπους. Επανέρχομαι εκεί που ξεκίνησα το άρθρο. Οι Νεοταξίτες, αν δεν συνθηκολογήσουν, θα ηττηθούν. Αν συνθηκολογήσουν, αρκετοί από αυτούς θα επιβιώσουν αλλά τουλάχιστον οι μισοί θα αντικατασταθούν από Αντινεοταξίτες, στις καλύτερες θέσεις. Αν ηττηθούν, θα αντικατασταθούν όλοι στις καλύτερες θέσεις, εκτός από αυτούς που θα έχουν έρθει με το μέρος της Αντίστασης σε ΕΕ - ΝΤΠ.

Η συνθηκολόγηση της ΝΤΠ θα φέρει πολύ μεγάλες αλλαγές, στις θέσεις με την μεγαλύτερη προβολή περισσότερο αλλά και πιο κάτω. Η ήττα της Νέας Τάξης θα φέρει ακόμη πιο μεγαλύτερες αλλαγές. Με την ήττα, όλα τα τέρατα οι Νεοταξίτες θα εξαφανιστούν. Δεν θα βλέπουμε πια όλες τις βρωμόφατσες που έχουμε σιχαθεί να βλέπουμε αλλά νέες φάτσες που δεν θα είναι βρωμόφατσες. Για κάποιους από τα τέρατα, θα είναι το μικρότερο κακό που θα πάθουν, να μην έχουν καλή θέση. Τους περιμένει πολύχρονη φυλακή και κατάσχεση όλης της περιουσίας τους.

Βασίλης

Scroll to Top