Συνθηκολόγηση ή ήττα ΝΤΠ

Συνθηκολόγηση ή ήττα ΝΤΠ

Να πάρουμε ένα παράδειγμα. Είναι ένας βλάκας, ένας γελοίος που κάνει την εξής βλακεία. Έχει πάρει ένα ψεύτικο όπλο που μοιάζει πολύ με αληθινό και την στήνει κάθε βράδυ σε μια γωνία. Όποιος περνάει του λέει «δώσε μου τα λεφτά σου και το κινητό σου γιατί αλλιώς θα σε σκοτώσω». Κατ’ αρχάς το σχέδιο είναι γελοίο, βλακώδες.

Ενδεχομένως όμως αρχικά να πετύχει. Κανονικά οι άλλοι, τα θύματα, στην συνέχεια πρέπει να αντιδράσουν. Δηλαδή θα τα καταφέρει ο γελοίος κάποιες φορές αλλά μετά θα την πατήσει ο βλάκας. Αν όμως οι άλλοι όλοι είναι τελείως ζώα, βόδια, υπάνθρωποι, το γελοίο σχέδιο του βλάκα, θα συνεχίσει να πετυχαίνει.

Οι Νεοταξίτες είναι όλοι γελοίοι. Έχουν καταστρώσει ένα βλακώδες συνωμοτικό σχέδιο. Είναι μια σκέτη ηλιθιότητα. Έχει παντού κενά και αδυναμίες. Όπως με το σχέδιο του γελοίου στο παράδειγμα, αρχικά πέτυχε. Στην συνέχεια οι άλλοι κανονικά πρέπει να αντιδράσουν. Αν όμως είναι ζωντόβολα, τότε οι Νεοταξίτες με ένα βλακώδες σχέδιο, θα κατακτήσουν τον κόσμο και θα υποδουλώσουν την ανθρωπότητα.

Η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ έχει αποκαλύψει το Νεοταξικό σχέδιο κατάκτησης της Ευρώπης και του κόσμου από μια κλίκα γελοίων. Το έχει μελετήσει προσεκτικά και έχει βρει πάρα πολλά αδύναμα σημεία και κενά. Όμως δεν τα αποκαλύπτει διότι έτσι πιθανώς θα δώσει την ευκαιρία στους γελοίους Νεοταξίτες να τα διορθώσουν. Δηλαδή αν έχει βρει πολλές τρύπες στο φρούριο του εχθρού, δεν είναι φρόνιμο να πει που είναι αυτές οι τρύπες ώστε ο εχθρός να πάει να τις κλείσει.

Είναι πολύ εύκολο να ηττηθεί και να ανατραπεί η Νέα Τάξη γιατί το σχέδιο τους είναι τελείως βλακώδες. Αν όμως από την άλλη είναι πολλά τα ζώα που δεν καταλαβαίνουν τίποτα, τότε αυτοί οι γελοίοι, με ένα τελείως βλακώδες σχέδιο, μπορεί να τα καταφέρουν. Πρέπει αυτά τα βόδια στην Ελλάδα αλλά και παγκόσμια να ξυπνήσουν επιτέλους. Πρέπει να καταλάβουν πως το σχέδιο της Νέας Τάξης είναι τελείως βλακώδες και μπορεί πολύ εύκολα να αποτύχει και να ανατραπεί η Νέα Τάξη.

Όμως χρειάζεται κάποια αντίδραση. Αν δεν υπάρξει καμία αντίδραση, θα πετύχει αυτή η μεγάλη βλακεία όπως θα μπορούσε να πετύχει το σχέδιο του βλάκα που ληστεύει ανθρώπους κάθε βράδυ στην ίδια γωνία με ψεύτικο όπλο. Η Νέα Τάξη είναι μια φούσκα που μπορεί ανά πάσα στιγμή να σκάσει, αν υπάρξει αντίδραση. Στηρίζεται σε ψευτιές, απάτες, κλεψιές όπως το ψεύτικο όπλο του βλάκα κλέφτη.

Είναι μια συνωμοσία και ταυτόχρονα μια βλακεία τεραστίων διαστάσεων που είναι καταδικασμένη να αποτύχει, εκτός κι αν τα ζώα δεν αντιδράσουν. Δύο σημεία είναι σημαντικά. Το ένα είναι επιτέλους τα ζώα να καταλάβουν ποιο είναι το σχέδιο της Νέας Τάξης, ποια είναι η βλακώδης συνωμοσία ΕΕ - ΝΤΠ. Το άλλο είναι να αντιδράσουν. Διότι ακόμη και να καταλάβουν τι πραγματικά γίνεται, αν δεν αντιδράσουν δεν θα καταφέρουν τίποτα. Θα πετύχουν οι γελοίοι οι Νεοταξίτες με ένα βλακώδες σχέδιο.

Αν συμβούν αυτά τα δύο οι Νεοταξίτες έχουν δύο εναλλακτικές. Η μία είναι η συνθηκολόγηση και η άλλη είναι η ήττα. Η νίκη αποκλείεται διότι το σχέδιο τους είναι πραγματικά βλακώδες και γεμάτο αδυναμίες και κενά. Αν δεν συνθηκολογήσουν, είναι σίγουρη η ήττα. Οι δύο αυτές εναλλακτικές θα έχουν πολύ διαφορετικές συνέπειες για τους γελοίους Νεοταξίτες. Αν ηττηθούν, θα καταδικαστούν σε πολλές χώρες. Θα περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους στην φυλακή ή θα εκτελεστούν και θα κατασχεθεί όλη η περιουσία τους.

Σαφέστατα στις χώρες που ζημιώθηκαν από το Νεοταξικό σχέδιο έχουν διαπράξει εσχάτη προδοσία. Έβαλαν την επιτυχία του Νεοταξικού σχεδίου πάνω από τα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών της, αυτών που τους ψήφισαν για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα τους. Δεν γνωρίζω τι μπορεί να έχει γίνει σε άλλες χώρες αλλά στην Ελλάδα έχουν διαπράξει και πολλά άλλα εγκλήματα. Έχουν κλέψει τα χρήματα του ελληνικού λαού, τον έχουν κατά συρροή εξαπατήσει, χρηματοδοτούνται από παράνομες ενέργειες κλπ. Λεπτομέρειες έχουν αναφερθεί εκτεταμένα σε προηγούμενα άρθρα.

Η συνθηκολόγηση θα δώσει την δυνατότητα στους γελοίους Νεοταξίτες με το βλακώδες σχέδιο κατάκτησης του κόσμου και υποδούλωσης της ανθρωπότητας, να διαπραγματευτούν τι θα γίνει μετά για την περίπτωση τους. Δηλαδή με την συνθηκολόγηση μπορεί «να την γλυτώσουν» ή «να πέσουν στα μαλακά». Επιπλέον μπορεί να περάσουν κάποια δικά τους σημεία στην εναλλακτική ήπια παγκοσμιοποίηση που θα ακολουθήσει.

Εξαφάνιση τεράτων

Βασίλης 

Scroll to Top