Εξοντωτική ΕΕ

Εξοντωτική ΕΕ

Το γκρουπ της Ρωσίας

Κάποιος ανανγώστης παρατήρησε πως αν η Πολωνία δώσει μια λωρίδα στην Λευκορωσία, τότε δεν θα υπάρχει σύνορο δηλαδή δίοδος μεταξύ Λιθουανίας και Πολωνίας που θα βρίσκονται στο ίδιο γκρουπ. Αυτές είναι λεπτομέρειες και υποθετικά σενάρια αλλά πάραυτα να εξηγήσω πως μπορεί να είναι ένα τετραεθνές σύνορο μεταξύ Λιθουανίας, Πολωνίας, Λευκορωσίας και του τμήματος της Ρωσίας στην Βαλτική. Από κάποιους δεν έγινε κατανοητή η προτεινόμενη ανταλλαγή εδαφών. Η Ουκρανία δίνει στην Πολωνία, η Πολωνία στην Λευκορωσία και η Λευκορωσία στην Ουκρανία. Δηλαδή και οι τρεις χώρες παίρνουν ένα κομμάτι και δίνουν ένα κομμάτι.

Η Τουρκία ήθελε να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά καθυστερούσε πολύ. Η Ουγγαρία βρίσκεται ήδη στην ΕΕ. Γιατί να θελήσει να πάει με το γκρουπ της Ρωσίας; Κατ' αρχάς δεν υποστήριξα πως Ουγγαρία και Σερβία θα είναι στο ίδιο γκρουπ με την Ρωσία. Το μόνο σχεδόν σίγουρο είναι πως η Ουκρανία και βέβαια η Λευκορωσία θα είναι στο ίδιο γκρουπ με την Ρωσία. Οι Ουκρανοί με τους Ρώσους είναι όπως οι Κύπριοι με τους Έλληνες.

Το ηλίθιο και καταστροφικό σχέδιο ΝΤΠ - ΕΕ τους έβαλε χωριστά και δικαιολογημένα οι Ρώσοι δεν μπορούν να το δεχτούν. Απλά, αυτό που συμβαίνει είναι πως στο δυτικό τμήμα της Ουκρανίας, ο πληθυσμός είναι πολωνικής καταγωγής. Μπορεί να προσαρτηθεί ένα τμήμα γύρω από την Λβιβ στην Πολωνία που θα μείνει στην ΕΕ. Η Σερβία είναι εκτός ΕΕ και η Ουγγαρία εντός. Ξέρουμε πως είναι ρωσόφιλοι. Σαφώς και συμφέρει την Ουγγαρία να είναι στο ίδιο γκρουπ με την Ρωσία, από όλες τις απόψεις.

Οι Ρώσοι ενδιαφέρονται να συμπεριληφθούν στο γκρουπ τους όλες οι χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Είναι πολύ λογικό. Αφού είχαν φτιάξει μαζί μια Ένωση, κομμουνιστική, θα έπρεπε μετά την πτώση το κομμουνισμού στην Ανατολική Ευρώπη, να συνεχίσει η Ένωση, με ένα άλλο οικονομικό σύστημα. Πιθανώς να μην είναι απόλυτοι στο να είναι όλες οι χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, αν μπουν κάποιες άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Ενδεικτικά ανέφερα Ουγγαρία και Σερβία επειδή είναι ρωσόφιλες.

Αν η Τουρκία βρεθεί στο ίδιο γκρουπ με την Ρωσία, ίσως είναι και η Αλβανία με την οποία η Τουρκία διατηρεί καλές σχέσεις. Κατά μία άποψη, λόγω ομοιοτήτων στην γλώσσα, εικάζεται πως οι πρώτοι Ούγγροι όπως και ο πρώτοι Φιλανδοί ήταν φυλετικά συγγενείς με τους Τούρκους. Έχει όμως γίνει πολύ μεγάλη επιμειξία με άλλες φυλές που κατοικούσαν στις περιοχές που βρίσκονται. Επίσης μπορεί να είναι το Μαυροβούνιο που έχει καλές σχέσεις με την Σερβία. Πιθανώς να είναι και η Ελλάδα, αν τελικά δεν βρεθεί στο ίδιο γκρουπ με ΗΠΑ - Βρετανία.

Αυτό που αποκλείεται για την Ελλάδα, είναι να συνεχιστεί η σύμπλευση με Γαλλία - Γερμανία. Αυτή θα τελειώσει επειδή οδήγησε στην οικονομική καταστροφή και στην υποδούλωση. Σχεδόν σίγουρο είναι πως θα γίνει η τριχοτόμηση ΕΕ - Ευρώπης. Οι ΗΠΑ θα είναι με Βρετανία και Ιρλανδία. Με την Ρωσία θα είναι κάποιες χώρες τις Ανατολικής Ευρώπης, εκτός Ουκρανίας και Λευκορωσίας που είναι σίγουρες. Από εκεί και πέρα, είναι δεκάδες οι τρόποι που μπορεί να γίνει η τριχοτόμηση. Περιμένουμε να το αποφασίσουν οι μεγάλες δυνάμεις.

Το ό,τι η ΕΕ έχει θετική επιρροή στις χώρες είναι μια επικοινωνιακή απάτη. Στην πραγματικότητα για την Ελλάδα και για άλλες χώρες, η ΕΕ ήταν καταστροφική. Η ΕΕ είναι διαβολική. Από την μία δίνει επιδοτήσεις αλλά από την άλλη καταστρέφει την οικονομία πολλών χωρών όπως της Ελλάδας. Αντίθετα η Ρωσία ξηγιέται ωραία. Τι λέει ο Πούτιν στην Τουρκία; Θα σας δώσω τεχνολογία και θα σας βοηθήσω να αναπτύξετε την αμυντική βιομηχανία και την βιομηχανία γενικότερα.

Τι έκανε η διαβολική ΕΕ δηλαδή Γαλλία και Γερμανία στην Ελλάδα; Όχι μόνο δεν την βοήθησαν να αναπτύξει περαιτέρω την βιομηχανία αλλά της πήραν και αυτή την βιομηχανία που είχε και άφησαν μόνο τουρισμό και γεωργία. Δηλαδή περιόρισαν τους Έλληνες στο να είναι γκαρσόνια και γεωργοί. Μάλιστα η ΕΕ έφερε εκατομμύρια μετανάστες ώστε αυτές τις δουλειές να τις κάνουν μετανάστες και οι Έλληνες να είναι άνεργοι. Στην περίπτωση της Ελλάδας, ήταν προσχεδιασμένη από την ΕΕ εθνική οικονομική εξόντωση.

Αυτοί μπορεί να κάνουν ό,τι θέλουν γιατί οι Γερμανοί μας μισούν από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο επειδή τους αντισταθήκαμε. Οι Έλληνες όμως ψήφιζαν πρωθυπουργούς για να υπερασπίζονται τα συμφέροντα τους. Αυτοί τοποθετούσαν υπουργούς στα οικονομικά υπουργεία. Αυτοί όλοι τι έκαναν; Οι δύο Καραμανλήδες και ο Σημίτης, το τρίο της καταστροφής, ήταν οι χειρότεροι πρωθυπουργοί όλων των εποχών. Ο ανιψιός Καραμανλής μαζί με τον Σημίτη και τους υπουργούς τους έπρεπε να βρίσκονται στην φυλακή.

Κατέστρεψαν ένα λαό ολόκληρο που τους εμπιστεύτηκε, για να εφαρμόσουν πιστά το σχέδιο ΕΕ - ΝΤΠ. Όσο πιο γρήγορα απομακρυνθούμε από Γαλλία - Γερμανία, τόσο πιο γρήγορα θα ορθοποδήσουμε. Μετά, όσο πιο μακριά μείνουμε, τόσο το καλύτερο για την χώρα. Το ιδανικό θα είναι να το ξεχάσουμε και να μην ακούσουμε ποτέ ξανά για Γαλλία και Γερμανία. Η σύμπλευση με τις δύο χώρες αυτές ήταν από τις πιο μαύρες εποχές στην ιστορία της Ελλάδας.

Η απάντηση στην ερώτηση αν η σύμπλευση με Ρωσία είναι καλύτερη από ό,τι με Γαλλία - Γερμανία είναι εύκολη. Σαφέστατα και είναι πολύ καλύτερα, για την Τουρκία, την Ουγγαρία, την Σερβία, την Ελλάδα και για οποιαδήποτε χώρα. Τώρα αν η σύμπλευση με Ρωσία είναι καλύτερη από ό,τι η σύμπλευση με ΗΠΑ - Βρετανία, δεν μπορώ να το απαντήσω.

Μάρκος

Scroll to Top