Γαλλογερμανικά πρακτοριλίκια

Γαλλογερμανικά πρακτοριλίκια

Πένητες και ζητιάνοι

Τα ρυπαρά έθνη λειτουργούν με ύπουλο και βρώμικο τρόπο. Φανερά εξωθούσαν την Ρωσία από την Ανατολική Ευρώπη, κάτι που ικανοποιούσε τις ΗΠΑ. Κρυφά και ύπουλα όμως προσπαθούσαν να εξωθήσουν τις ΗΠΑ από την Ευρώπη ώστε να μην έχουν καμία απολύτως επιρροή. Στα πλαίσια αυτά πιθανολογείται πως γαλλικές (και γερμανικές;) υπηρεσίες είχαν ανάμειξη στις δολοφονίες Αμερικανών στην Ελλάδα, από την 17Ν.

Οι Αμερικάνοι μπορεί να είναι Αμερικανάκια αλλά δεν είναι βλάκες. Έχουν καταλάβει το βρώμικο παιχνίδι που έπαιζαν Γαλλία και Γερμανία και επίσης είχαν υποψίες πως μπορεί να εμπλέκονται γαλλικές μυστικές υπηρεσίες στις δολοφονίες Αμερικανών στην Ελλάδα από την 17Ν. Τώρα κατά πόσο το είχαν πάρει σοβαρά ένα τέτοιο σενάριο δεν το ξέρω.

Η Γαλλία και η Γερμανία πήγαν να τα βάλουν με τις δύο χώρες που έχουν τους πιο δυνατούς στρατούς στον κόσμο. Ναι μεν μαζί με ΗΠΑ και Βρετανία ανήκουν στη Δύση και στο ΝΑΤΟ αλλά αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά ή και τίποτα. Κάτι τέτοιο εννοούσε ο Τραμπ όταν έλεγε πως το ΝΑΤΟ τείνει να γίνει ξεπερασμένο. Δηλαδή τι να την κάνουν την συμμαχία όταν Γερμανία, Γαλλία (και Ιταλία) ενεργούν πλέον εκτός από ανταγωνιστικά προς τις ΗΠΑ, ύπουλα και βρώμικα;   

Οι γαλλικές και οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες οργιάζουν λόγω της ΕΕ. Έχουν ένα μέρος της ΕΥΠ να δουλεύει για λογαριασμό τους. Ενώ υποτίθεται πως είναι Έλληνες πράκτορες, στην πραγματικότητα είναι πράκτορες της Γαλλίας και της Γερμανίας (και της Ιταλίας). Επίσης η ΕΥΠ παίρνει εντολές από την κυβέρνηση. Αν η Γαλλία και η Γερμανία ελέγχουν την κυβέρνηση, τότε ελέγχουν και την ΕΥΠ, πέρα από τους δικούς τους πράκτορες που έχουν μέσα. Πράκτορες όμως δεν είναι μόνο τύπου Τζέιμς Μποντ ή ΕΥΠ.

Η χώρα είναι γεμάτη από πράκτορες της Γαλλίας και της Γερμανίας. Βρίσκονται σε υπουργεία, στις κυβερνήσεις, σε ΜΜΕ, σε κανάλια, σε κόμματα, στο Δημόσιο, στον ιδιωτικό τομέα κλπ. Να κάνουμε μία διάκριση μεταξύ των γαλλόφιλων και των γερμανόφιλων και των πρακτόρων Γαλλίας - Γερμανίας. Δεν είναι όλοι οι γαλλόφιλοι και οι γερμανόφιλοι πράκτορες της Γαλλίας και της Γερμανίας αλλά είναι αρκετοί από αυτούς. Όμως οι μη πράκτορες γαλλόφιλοι και γερμανόφιλοι συνεργάζονται με τους πράκτορες, συχνά χωρίς να ξέρουν πως είναι πράκτορες.

Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως γαλλικές (και γερμανικές) μυστικές υπηρεσίες ελέγχουν τα κανάλια. Εξάλλου είναι προφανές και μπορεί να το διαπιστώσει οποιοσδήποτε. Ποια ήταν η αντιμετώπιση που είχαν στην ελληνογαλλική αμυντική συμμαχία όλα τα κανάλια; Ποια είναι η αντιμετώπιση που έχουν στον Τζόνσον και στον Τραμπ που χάλασαν λίγο τα γαλλογερμανικά σχέδια; Ακόμη και για τον Μπάιντεν η αντιμετώπιση είναι μάλλον αδιάφορη έως αρνητική.

Επίσης πράκτορες της Γαλλίας και της Γερμανίας ελέγχουν πολλούς πολιτικούς και μιντιακούς. Η μέθοδος δεν είναι μόνο το καρότο αλλά και το μαστίγιο. Με το καρότο δίνουν στους προδότες που υπηρετούν τα συμφέροντα τους, αξιώματα, λεφτά, προβολή μέσω των ΜΜΕ και των καναλιών που ελέγχουν. Με το μαστίγιο τους «κρατάνε» για διάφορες «βρωμοδουλειές» που έχουν κάνει.

Οι βρωμοδουλειές μπορεί να είναι από μίζες που έχουν πάρει και παρανομίες που έχουν κάνει μέχρι έκφυλη συμπεριφορά, ομοφυλοφιλία, χρήση ή κατάχρηση ναρκωτικών, παιδεραστία κλπ. Η ομοφυλοφιλία, η έκφυλη συμπεριφορά, η χρήση ναρκωτικών είναι βρωμοδουλειά; Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς. Άλλοι το βλέπουν ως μεμπτό και άλλοι ως όχι. Για έναν πολιτικό, ειδικά του συντηρητικού χώρου, τέτοιες αποκαλύψεις μπορεί να σημάνουν το τέλος της πολιτικής του καριέρας.

Και είναι πολλοί ομοφυλόφιλοι, έκφυλοι, χρήστες ναρκωτικών κλπ στο κεντροδεξιό κόμμα εξουσίας, την Νέα Δημοκρατία. Όμως τα ίδια στοιχεία ή περισσότερα που έχουν γαλλικές και γερμανικές μυστικές υπηρεσίες τα έχει η Αντίσταση. Επίσης η Αντίσταση έχει μεγάλο κατάλογο Ελλήνων και ξένων (που δρουν στην Ελλάδα) πρακτόρων της Γαλλίας και της Γερμανίας. Δεν έχει για όλους στοιχεία αλλά έχει για αρκετούς.

Ανδρέας

Scroll to Top