Πένητες και ζητιάνοι

Πένητες και ζητιάνοι

Η Γαλλία και η Γερμανία τοποθέτησαν ως αχυράνθρωπους τον Καραμανλή και τον Σημίτη για να αποκτήσουν γερό έλεγχο της χώρας. Η ευρωπαϊκή πορεία ήταν βάσει σχεδίου καταστροφική  για την ελληνική οικονομία. Όμως αν συνδυάζεται με προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου είναι μια win - win κατάσταση για Γαλλία και Γερμανία και lose lose για την Ελλάδα και τους Έλληνες. 

Η ελληνική βιοτεχνική και βιομηχανική παραγωγή μεταφέρθηκε στη Γαλλία και στη Γερμανία. Επιπλέον οι δικές τους εμπορικές εταιρείες αντικατέστησαν τις ελληνικές εμπορικές. Αυτές είναι αμιγώς γαλλικές ή γερμανικές αλλά μπορεί να είναι και πολυεθνικές με σημαντικό γαλλικό ή γερμανικό ποσοστό. Βέλγοι και Ολλανδοί είναι μαζί τους με Γαλλία, Γερμανία.

Ναι μεν στις εταιρείες τους που βρίσκονται στην Ελλάδα δουλεύουν Έλληνες αλλά τα κέρδη φεύγουν έξω και δεν μένουν στην Ελλάδα. Άφησαν μόνο τον τουρισμό σαν βαριά βιομηχανία κάτι που είναι εξαιρετικά προβληματικό. Ο τουρισμός έχει μεγάλη πτώση σε περιόδους κρίσης, οικονομικής ή υγείας όπως η πανδημία κλπ. Έτσι μια χώρα που έχει ως βαριά βιομηχανία τον τουρισμό πλήττεται πάρα πολύ σε περιόδους κρίσης.

Δεν μπορεί αυτά να μην το καταλάβαιναν άνθρωποι με διδακτορικά στα οικονομικά όπως ο Παπαντωνίου, ο Χριστοδουλάκης και ο Αλογοσκούφης. Απλά ήταν προδότες ή ήταν αναγκασμένοι να υπακούν σε προδότες όπως ο Σημίτης και ο Καραμανλής. Αυτοί με την σειρά τους υπάκουαν στις εντολές των τριών ρυπαρών εθνών (Γαλλία - Γερμανία - Ιταλία), λιγότερο στην Ιταλία. Ό,τι έγινε στην ελληνική οικονομία ήταν προσχεδιασμένο έγκλημα που το σχεδίασαν Γαλλία και Γερμανία και το εκτέλεσαν οι αχυράνθρωποι τους Καραμανλής και Σημίτης.

Ο έλεγχος της χώρας επίσης έγινε με έλεγχο των ΜΜΕ και κυρίως των καναλιών. Με την προπαγάνδα, την παραπλάνηση και την παραπληροφόρηση κατόρθωσαν Γαλλία και Γερμανία να διατηρήσουν μια θετική στάση ενός μεγάλου μέρους των Ελλήνων πολιτών ως προς την ΕΕ και τις δύο κυρίαρχες χώρες (μαζί με την Ιταλία), παρόλη την οικονομική καταστροφή που προκάλεσε η ευρωπαϊκή πορεία.  Από την μία ωφελήθηκαν οικονομικά μεταφέροντας την ελληνική βιοτεχνική και βιομηχανική παραγωγή στις χώρες τους και υποκαθιστώντας τις ελληνικές εμπορικές εταιρείες.

Από την άλλη αποδυναμώνοντας την ελληνική οικονομία, μας έκαναν πιο εξαρτημένους από αυτούς και άρα απέκτησαν μεγαλύτερο ακόμη έλεγχο. Δηλαδή μας κατέστρεψαν βάσει σχεδίου την οικονομία και μας έκαναν πένητες ώστε να είμαστε και ζητιάνοι δηλαδή να έχουμε ανάγκη από επιδοτήσεις και δανεισμό για το χρέος. Οι πένητες είναι μια κατηγορία κάτω από τους φτωχούς γιατί οι φτωχοί μπορεί να έχουν τα απαραίτητα αλλά τίποτα παραπάνω. Οι πένητες δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα.

Αυτό κανονικά έπρεπε να δημιουργήσει μια τεράστια αντίδραση ως προς την συμμετοχή σε ΕΕ και τις δύο κυρίαρχες χώρες, Γαλλία και Γερμανία. Εδώ υπεισέρχεται η προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ και ιδίως των καναλιών. Η στάση των καναλιών είναι ξεκάθαρα προδοτική για τον απλούστατο λόγο πως ελέγχονται από γαλλικές και γερμανικές μυστικές υπηρεσίες και υπηρετούν τα γαλλικά και γερμανικά συμφέροντα.

Όσα παραμένουμε στην ΕΕ θα είμαστε πένητες και ζητιάνοι. Είναι μία πραγματικότητα που δεν παρουσιάζει το προδοτικό πολιτικό και μιντιακό σύστημα. Οι υπηρέτες και οι συνεργάτες των κατακτητών όμως δεν έχουν κανένα οικονομικό πρόβλημα και μάλιστα βρίσκονται σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση. Γιατί έτσι δουλεύει η Γαλλία και η Γερμανία.

Φροντίζουν τους προδότες που τους υπηρετούν να τους ανταμείβουν για να είναι πιστά σκυλιά στο Δ’ Ράιχ. Επιπλέον του Άξονα της Γερμανίας και της Ιταλίας περιλαμβάνει και την Γαλλία που ήταν διαιρεμένη στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Η κυβέρνηση του Βισύ που ήλεγχε ένα μεγάλο μέρος της Γαλλίας (νότια) ήταν φιλοναζιστική. Το υπόλοιπο τμήμα το ήλεγχαν Γερμανοί, Ιταλοί ή οι Βρυξέλες. Τα τρία ρυπαρά έθνη (Γαλλία - Γερμανία - Ιταλία), τα μόνα που κατέκτησαν τους άλλους Ευρωπαίους, ήταν αυτά που ξεκίνησαν την ΕΕ για να κατακτήσουν πάλι την Ευρώπη.

Πλέον υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην Ελλάδα που έχουν όνειρο ζωής να δουν την εκτέλεση των βασικών προδοτών Καραμανλή και Σημίτη. Αυτών που Γαλλία και Γερμανία (και Ιταλία) χρησιμοποίησαν για να καταστρέψουν οικονομικά και να υποδουλώσουν την χώρα. Ονειρεύονται πως η εκτέλεση θα μεταδοθεί live, θα στηθούν γιγαντοοθόνες στο Σύνταγμα, ο κόσμος θα ζητωκραυγάζει και θα σκάνε βεγγαλικά παντού.  

Γαλλογερμανικά πρακτοριλίκια

Ανδρέας

Scroll to Top