Και ηθική καταστροφή

Και ηθική καταστροφή

Διαρκής αποπροσανατολισμός

Το καινούργιο που λένε τα ΜΜΕ είναι πως την χτύπησε. Ο δικηγόρος του δράστη βέβαια προς το παρόν το αρνείται. Λένε λοιπόν πως το γεγονός πως την χτύπησε δείχνει πως δεν ήταν τρελός. Η λογική του παράλογου. Αυτό που δείχνει, αν αποδειχθεί πως την χτύπησε, είναι πως είναι ακόμα πιο τρελός. Επιπλέον λένε πως δεν δολοφονούν όλοι όσοι έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Εννοείται ότι δεν δολοφονούν όλοι όσοι έχουν ψυχολογικά προβλήματα.

Όσοι όμως δολοφονούν ή εγκληματούν, τους αναγνωρίζονται ελαφρυντικά. Βέβαια το δικαστήριο είναι αυτό που θα κρίνει κατά πόσο οι ισχυρισμοί του δικηγόρου περί ψυχολογικών προβλημάτων στέκουν. Δεν έχω αναλάβει την νομική υπεράσπιση του Δημήτρη Βέργου. Αυτό είναι το ονοματεπώνυμο του συντρόφου της Γαρυφαλιάς και καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της. Έχει έναν ή δύο καλούς δικηγόρους. Την κοινωνική και πολιτική διάσταση του θέματος εξετάζω που το σύστημα έσπευσε να την αποδώσει σε λάθος αιτίες.

Προσπαθούν να περάσουν ότι ο τρόπος που μεγαλώνουν οι Έλληνες τα αγόρια φταίει για όλα αυτά που συμβαίνουν. Από ότι κατάλαβα θεωρούν πως πρέπει τα αγόρια να τα μεγαλώνουν σαν κορίτσια ώστε να γίνουν ομοφυλόφιλοι. Αυτό μήπως είναι το ζητούμενο τους; Να γίνουν όλοι οι άντρες της Ελλάδας ομοφυλόφιλοι; Πολλοί από αυτούς που έχουν ξεσηκωθεί είναι ομοφυλόφιλοι. Ότι λέει το σύστημα πρέπει να το εξετάζετε πάρα πολύ καλά γιατί το πιθανότερο είναι πως είναι λάθος, αποπροσανατολισμός ή προπαγάνδα.

Λίγη σκέψη χρειάζεται για την οποία έχουν την ικανότητα οι περισσότεροι άνθρωποι. Βέβαια υπάρχει και μία μικρή κατηγορία που δεν έχει την ικανότητα σκέψης λόγω βλακείας. Όλα αυτά που λένε είναι αισχρά ψέματα. Ξέρω πως παλαιότερα, που ακολουθούσαμε πιο παραδοσιακούς τρόπους και υπήρχαν παραδοσιακές αξίες, δεν είχαμε εγκλήματα. Τα εγκλήματα ήταν σπάνια. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που πρόλαβα την εποχή που συνέβαινε το εξής.

Όταν έμπαινε σε γεμάτο λεωφορείο κάποιος άνθρωπος, όχι άνω των ογδόντα αλλά άνω των εξήντα, σηκωνόντουσαν αμέσως σαν ελατήρια από την θέση τους, όχι ένας αλλά δύο ή τρεις νεότεροι επιβάτες. Κι αν τυχόν ο μεγαλύτερος αρνούνταν ευγενικά την προσφορά τους, επέμεναν. Αυτές ήταν οι παραδοσιακές αξίες της Ελλάδας και ο παραδοσιακός τρόπος με τον οποίο μεγάλωναν οι Έλληνες τα παιδιά τους. Τώρα βασανίζουν και σκοτώνουν ηλικιωμένους για λίγα ευρώ.

Πάνε τα καθάρματα (πολιτικό και μιντιακό σύστημα) να τα ρίξουν όλα σε εμάς. Καταστρέφουν την οικονομία και την κοινωνία και μετά τα ρίχνουν σε εμάς. Διότι ΕΕ - ΝΤΠ δεν κατέστρεψαν μόνο την οικονομία αλλά και την κοινωνία. Αλλοίωσαν τις παραδοσιακές αξίες που είχε η χώρα μας. Τα εγκλήματα και ο κατήφορος της κοινωνίας είναι αποτέλεσμα του πολέμου που διεξάγουν ΕΕ - ΝΤΠ στις παραδοσιακές αξίες και στους παραδοσιακούς τρόπους.

Κανείς από το σύστημα δεν αναφέρεται εσκεμμένα σε δύο μεγάλες αιτίες της αύξησης της εγκληματικότητας που είναι η χρήση και το εμπόριο ναρκωτικών ουσιών και η παράνομη μετανάστευση. Όλα τα παιδάκια σήμερα κάνουν ναρκωτικά. Όμως το χέρι που τους ταΐζει δεν το δαγκώνουν. Για αυτό κανένας δεν μιλάει για την έξαρση στην χρήση των ναρκωτικών. Γιατί στο σχεδιασμό ΝΤΠ - ΕΕ είναι η χρηματοδότηση του πολιτικού και μιντιακού συστήματος από παράνομες και εγκληματικές ενέργειες, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η εμπορία ναρκωτικών.

Πολλοί από αυτούς που έχουν ξεσηκωθεί είναι χρήστες ναρκωτικών. Να τονίσω σε αυτό στο σημείο πως το να είναι κανείς ψυχασθενής δεν είναι κάτι για το οποίο ευθύνεται. Το να είναι όμως εξαρτημένος από τα ναρκωτικά είναι δική του ευθύνη. Επιπλέον δεν καταφέρονται κατά της παράνομης μετανάστευσης που είναι μία από τις βασικές αιτίες της αύξησης εγκληματικότητας διότι τα ανοιχτά σύνορα αποτελούν κεντρικό σημείο του σχεδιασμού ΝΤΠ - ΕΕ.

Προσπαθούν να μπερδέψουν τις δολοφονίες γυναικών με το me too που αφορά κυρίως σεξουαλική παρενόχληση ή/και κακοποίηση. Σε πολλές περιπτώσεις η κακοποίηση είναι αμφίβολη γιατί τα θύματα δεν φαίνεται να αντιδρούν. Στέκει ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει λόγω ψυχολογικής πίεσης που έχει σχέση με την καριέρα των θυμάτων αλλά σίγουρα ένα θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, αν δεν αντιδρά έντονα λεκτικά και σωματικά, κατά κάποιο τρόπο συναινεί στην σεξουαλική πράξη.

Μιλάμε πάντοτε για ενήλικες και όχι ανήλικα. Πολλές περιπτώσεις συναίνεσαν για να βοηθήσουν την καριέρα τους. Η σεξουαλική απελευθέρωση και η ισότητα των φύλων είναι δύο θέματα γύρω από τα οποία έχει δημιουργηθεί μεγάλη σύγχυση στην κοινωνία. Η ισότητα έχει δύο πλευρές, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις. Δεν μπορούν οι γυναίκες να έχουν ίσα δικαιώματα αν δεν έχουν και ίσες υποχρεώσεις.

Είναι βέβαιο πως ΝΤΠ - ΕΕ κατέστρεψαν την ελληνική κοινωνία και την ελληνική οικονομία και μετά προσπαθούν να τα ρίξουν στους μόνους που δεν φταίνε, τους Έλληνες πολίτες. Το ερώτημα είναι αν αυτό έγινε βάσει σχεδίου ή απλά προέκυψε. Ήταν δηλαδή η καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας σχεδιασμένη; Όσο περνάει ο καιρός, το βλέπω ολοένα και πιο πιθανό. Αυτός που είναι κατεστραμμένος οικονομικά και ηθικά ελέγχεται πιο εύκολα και ο σκοπός ΝΤΠ - EE είναι ο έλεγχος, η εκμετάλλευση και η καταπίεση της ανθρωπότητας.  

Δημήτρης

(απλή συνωνυμία με τον δράστη)

Scroll to Top