Διαρκής αποπροσανατολισμός

Διαρκής αποπροσανατολισμός

Ατέλειωτη προπαγάνδα

Έδειξαν τα ΜΜΕ πως η Γαρυφαλιά και ο φίλος της έκαναν ελεύθερο camping. Απορώ πως δεν το λογόκριναν και αυτό. Είναι δύο οι κατηγορίες ανθρώπων που κάνουν ελεύθερο camping. Η μία είναι εναλλακτικοί φυσιολάτρες και η άλλη όσοι δεν έχουν χρήματα. Από το στυλ τους σε φωτογραφίες και το αυτοκίνητο, δεν φαίνεται να ανήκουν στην πρώτη κατηγορία.

Για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, υπάρχει το οργανωμένο camping και το ελεύθερο camping. Το οργανωμένο camping, για δύο άτομα, με αυτοκίνητο, μπορεί να ξεπεράσει τα 20 € και να φθάσει τα 30 € την ημέρα. Εξαρτάται από την περιοχή, το camping και την εποχή. Αυτή την εποχή, είναι οι ακριβότερες τιμές. Βέβαια το ποσό είναι περίπου τα μισά της τιμής ενός φθηνού δωματίου αλλά δεν παύει να είναι για κάποιους πέραν των δυνατοτήτων τους.

Το ελεύθερο camping είναι παράνομο αλλά σε απομακρυσμένες περιοχές δεν το «κυνηγάνε» πολύ οι Αρχές. Όμως μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή η Αστυνομία και όχι μόνο να τους διώξει αλλά και να τους κόψει πρόστιμο ή να τους στείλει στο δικαστήριο. Δεν ξέρω τι ακριβώς προβλέπει η νομοθεσία αλλά είναι πλημμέλημα. Εκτός από παράνομο είναι και πολύ δύσκολο. Και το οργανωμένο camping είναι αρκετά δύσκολο για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι. Το ελεύθερο είναι ακόμα πιο δύσκολο. Δεν υπάρχουν τουαλέτες και ντους. Δεν υπάρχει mini ή super market.

Δεν υπάρχει η περίφραξη που παρέχει κάποια ασφάλεια. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να κλέψουν, να σκοτώσουν ή να βιάσουν αυτούς που κάνουν ελεύθερο camping. Για αυτό συνήθως είναι αρκετές σκηνές μαζί και κοντά σε κάποια ταβέρνα, σε απομακρυσμένη περιοχή. Οι ιδιοκτήτες δεν τους ενοχλούν καλώντας την αστυνομία, γιατί τους αφήνουν κάποια λεφτά. Στην συγκεκριμένη περίπτωση της Γαρυφαλιάς, φάνηκε πως ήταν μόνοι τους. Δεν θα κοιμόντουσαν αλλά θα λαγοκοιμόντουσαν, για να αντιμετωπίσουν πιθανή απειλή. 

Επιπλέον είπαν πως ήταν η πρώτη φορά που η Γαρυφαλιά πήγαινε διακοπές. Φανταστείτε λοιπόν τώρα μία κοπέλα, να πηγαίνει για πρώτη φορά διακοπές και να έχει να αντιμετωπίσει συνθήκες ελεύθερου camping, χωρίς παρέα άλλων σκηνών. Δεν αντέχεται και πιθανώς αυτό να ήταν η βασική αιτία των πολλών καυγάδων που είχαν, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα. Τώρα αν στην θέση του φίλου της ήταν ένας άνθρωπος χωρίς ψυχολογικά προβλήματα, πιθανώς οι καυγάδες να κατέληγαν σε χωρισμό και να έφευγαν άρον άρον από το νησί.

Επειδή όμως ήταν άνθρωπος με ψυχολογικά προβλήματα, είχαμε αυτή την τραγική κατάληξη. Βέβαια όλα τα παραπάνω είναι εικασίες. Αν δεν ξέρει κανείς ακριβώς τι έχει συμβεί δεν μπορεί να βγάλει συμπεράσματα. Όμως κάποιοι πρόλαβαν να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα πως δήθεν φταίει η πατριαρχία και ο τρόπος που αναθρέφουν οι ελληνικές οικογένειες τα αγόρια τους. Εμένα το δικό μου συμπέρασμα, επαναλαμβάνω χωρίς να ξέρω τι έχει συμβεί, είναι το εξής.

Όχι μόνο μας έχουν τρελάνει όλους τα καθάρματα (πολιτικό και μιντιακό σύστημα) αλλά έχουν καταντήσει τους μισούς και περισσότερους σε κακά οικονομικά χάλια. Δύο νέοι σε ηλικία γάμου, όχι μόνο δεν μπορούν να κάνουν οικογένεια αλλά ούτε μπορούν να πάνε διακοπές σαν άνθρωποι σε ένα φθηνό δωμάτιο. Ούτε καν σε οργανωμένο camping δεν μπορούν να πάνε. Ακόμα και να μην ίσχυε για τους συγκεκριμένους δύο, ισχύει για τους περισσότερους νέους σήμερα. Στην συνέχεια, όχι μόνο προσπαθούν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη αλλά πάνε να το ρίξουν και σε εμάς, τις ελληνικές οικογένειες.

Πως δήθεν εμείς φταίμε γιατί δεν μεγαλώνουμε με σωστό τρόπο τα αγόρια. Την ίδια τακτική ακολούθησαν και στην χρεοκοπία. Πάλι προσπάθησαν να τα ρίξουν σε εμάς τους πολίτες, πως δήθεν εμείς φταίγαμε και όχι αυτά τα καθάρματα που κυβερνούσαν που είναι μία κλίκα μαζί με το μιντιακό σύστημα. Ξυπνήστε επιτέλους! Έχουμε να αντιμετωπίσουμε σατανάδες, κακούς δαίμονες. Η Νέα Τάξη και η ΕΕ που είναι μέρος της είναι ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ. Το ψέμα, η προπαγάνδα, η χειραγώγηση, ο αποπροσανατολισμός, ο έλεγχος των ΜΜΕ αποτελούν κεντρικά σημεία του σχεδιασμού της.

Αυτό που είναι εξοργιστικό είναι πως όλοι αυτοί που τώρα ξεσηκώνονται, έκαναν την πάπια για τα φρικτά εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί από μετανάστες. Δεν βγήκε κανένας από αυτούς να μιλήσει όταν εγκληματίες μετανάστες σκότωναν και βασάνιζαν γέρους και γριές για μερικά ευρώ. Τώρα ξεσηκώθηκαν γιατί οι δράστες είναι Έλληνες. Στην περίπτωση της Ελένης Τοπαλούδη, ο ένας ήταν Έλληνας.

Όλες οι ανθρωποκτονίες είναι φρικτές, τα χειρότερα εγκλήματα. Πρέπει να βρούμε τρόπους να τις ελαττώσουμε. Για να το καταφέρουμε δεν πρέπει να τις αποδίδουμε σε λάθος αίτια αλλά στα σωστά. Δεν μπορεί το σύστημα να επιλέγει αυτές που ταιριάζουν καλύτερα στην προπαγάνδα του και να τις παρουσιάζει με τρόπους που ταιριάζουν καλύτερα στην προπαγάνδα του. Εν αγνοία τους ίσως βοηθούν και οι δύστυχοι γονείς των θυμάτων.

Και ηθική καταστροφή 

Δημήτρης

(απλή συνωνυμία με τον δράστη)

Scroll to Top