Καμία εγγύηση ασφάλειας

Καμία εγγύηση ασφάλειας

Η Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ έχει δώσει την ευκαιρία στους Καθεστωτικούς Νεοταξίτες να φύγουν αυτοβούλως στο εξωτερικό πριν την έναρξη των γεγονότων Ανατροπής του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ και την υπόσχεση πως αν το κάνουν δεν θα τους πειράξει. Μετά την έναρξη των γεγονότων θα παρεμποδιστεί η διαφυγή οποιουδήποτε Καθεστωτικού.

Επειδή είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει 100% επιτυχία στο έργο της παρεμπόδισης της διαφυγής των Καθεστωτικών, η Αντίσταση αναμένει πως ένα μικρό ποσοστό θα κατορθώσουν να διαφύγουν. Αυτοί θα εντοπισθούν από το μετανεοταξικό ελληνικό κράτος που θα υπηρετεί τον ελληνικό λαό και όχι μια συμμορία ψευτών, απατεώνων, κλεφτών, συνωμοτών, προδοτών.

Θα ζητηθεί από την χώρα που έχουν καταφύγει οι Νεοταξίτες Καθεστωτικοί, να τους εκδώσει στην Ελλάδα ώστε να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό για τα φρικτά εγκλήματα που έχουν διαπράξει σε βάρος του. Αν δεν το κάνει η χώρα, τότε οι Καθεστωτικοί εγκληματίες θα απαχθούν από Έλληνες πράκτορες και θα μεταφερθούν στην Ελλάδα για να δικαστούν και να τιμωρηθούν.

Αν είναι μια χώρα όπως πχ η Γαλλία ή η Γερμανία που αναμένεται με πολύ μεγάλη πιθανότητα να μην εκδώσει τους Νεοταξίτες εγκληματίες, τότε ίσως παραληφθεί η διαδικασία αιτήματος έκδοσης και το μετανεοταξικό ελληνικό κράτος προχωρήσει στην απαγωγή. Βέβαια η Αντίσταση αντιλαμβάνεται πλήρως πως η απαγωγή σε μια ξένη χώρα που θα περιθάλψει τους Νεοταξίτες εγκληματίες δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Έτσι η προσπάθεια της Αντίστασης θα είναι να διαφύγουν όσο το δυνατό λιγότεροι εγκληματίες. Όσοι λάβουν μέρος στις επιχειρήσεις παρεμπόδισης της διαφυγής των Καθεστωτικών Νεοταξιτών εγκληματιών θα έχουν σαφείς οδηγίες α) να εμποδίσουν την διαφυγή με κάθε τρόπο β) να προστατέψουν την ζωή των Καθεστωτικών Νεοταξιτών εγκληματιών που προσπαθούν να διαφύγουν γ) να βάλουν την δική τους ασφάλεια και ζωή πάνω από όλα. Δηλαδή ναι μεν θα προστατέψουν την ζωή των εγκληματιών αλλά αν απειλείται και η δική τους η ζωή, αυτό θα μετρήσει περισσότερο.

Έτσι είναι σαφές πως κινδυνεύει η ζωή όλων των εμπλεκόμενων στην παρεμπόδιση και από τις δύο πλευρές, ειδικά αν ο/η Καθεστωτικός/ή που προσπαθεί να διαφύγει έχει ένοπλους για προστασία. Συστήνεται στους άνδρες (ή τις γυναίκες) της ασφάλειας του Καθεστωτικού να μην λειτουργήσουν αποτρεπτικά αλλά επικουρικά στην παρεμπόδιση της διαφυγής του Καθεστωτικού εγκληματία στο εξωτερικό. Το ίδιο συστήνεται σε άτομα ασφαλείας που μπορεί να έχει ο/η Καθεστωτικός/ή στο εξωτερικό, αν τυχόν κατορθώσει να διαφύγει.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό πρωτίστως από τους Καθεστωτικούς που σχεδιάζουν να διαφύγουν στο εξωτερικό πως και η δύο καταστάσεις α) της παρεμπόδισης διαφυγής τους β) της απαγωγής τους από την χώρα που θα διαφύγουν, είναι εξαιρετικά επικίνδυνες για όλους τους συμμετέχοντες. Ως εκ τούτου η Αντίσταση δεν μπορεί να προσφέρει καμία εγγύηση για την ασφάλεια τους και την ζωή τους.  

Αυτό που κάνει η Αντίσταση είναι να τους δώσει δύο δυνατότητες α) να έρθουν με το μέρος της Αντίστασης β) να μετακομίσουν αυτοβούλως στο εξωτερικό μέχρι την έναρξη των γεγονότων Ανατροπής του Καθεστώτος. Θα πρέπει ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ να κάνουν το ένα ή το άλλο. Αν πάραυτα κάποιοι δεν κάνουν τίποτα από τα δύο, τότε η Αντίσταση τους συστήνει να μην προσπαθήσουν να διαφύγουν στο εξωτερικό αλλά να μείνουν και να δικαστούν.

Είναι βέβαιο πως τους περιμένει μακρόχρονη φυλακή και κατάσχεση του μεγαλύτερου μέρους ή όλης της περιουσίας τους, υπέρ του ελληνικού λαού ως αποζημίωση για τα εγκλήματα σε βάρος του και την μεγάλη καταστροφή που προκάλεσαν. Σε κάποιους ίσως ακόμη να επιβληθεί η θανατική ποινή από το μετανεοταξικό ελληνικό κράτος.

Αν προσπαθήσουν να διαφύγουν, θα παρεμποδιστούν με κάθε τρόπο. Αν πάραυτα τα καταφέρουν τελικά να διαφύγουν, τότε θα απαχθούν από Έλληνες πράκτορες, σε περίπτωση που η χώρα διαφυγής τους αρνηθεί να τους εκδώσει στην Ελλάδα, για να δικαστούν και να καταδικαστούν για τα εγκλήματα τους σε βάρος του ελληνικού λαού.

Δεν είναι μόνο αυτό όμως. Είναι πιθανό στην επιχείρηση παρεμπόδισης διαφυγής τους ή απαγωγής τους να χάσουν την ζωή τους. Η Αντίσταση δεν τους δίνει καμία απολύτως εγγύηση αλλά τους προτρέπει ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ να διαλέξουν μια από τις δύο δυνατότητες που τους δίνει και να το κάνουν πριν να είναι αργά και έχουν αρχίσει τα γεγονότα Ανατροπής του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ.

Οι πληροφορίες για την Αντίσταση προέρχονται από πηγές που έχουν επαφές με κύκλους της Αντίστασης.

Θέμης

Scroll to Top