Kατασχέσεις & φυλακίσεις και σε πολιτικούς 2

Kατασχέσεις & φυλακίσεις και σε πολιτικούς 2

AUDIO

Ο γόνος μας χτύπαγε το χέρι στο τραπέζι. Απαιτούσε να πουλήσουμε ότι φτιάξαμε με αίμα και ιδρώτα, με αγώνες μιας ζωής για να πληρώσουμε τα κλεμμένα και τα κατασπαταλημένα. Θα καθίσει και αυτός στο σκαμνί για άλλα που ξέρουμε και ξέρει πολύ καλά ποια είναι. Είναι στην κορυφή της μαύρης λίστας για πολλούς λόγους. Θα έρθει η ώρα που θα πληρώσει. Όλα καταγράφονται, ότι λένε και ότι κάνουν, αυτά που φαίνονται και αυτά που δεν φαίνονται. Δεν θα ξεχαστεί το παραμικρό. Το Χρηματιστήριο δεν ξεχάστηκε, μην επαναπαύονται. Θα έρθει η σειρά τους όλων τους όταν πάρει πίσω την εξουσία ο ελληνικός λαός. Θα τους καθίσει όλους στο σκαμνί.

Δεν θα τους σώσουν ούτε ο Αθανασίου ούτε οι απόφοιτοι Κολεγίου. Δεν θα τους σώσει ούτε ο φιλοαμερικανικός παράγοντας αν μάθει η αμερικανική κοινή γνώμη τι έχουν κάνει. Δεν θα ξεχαστεί τίποτα όσα χρόνια και να περάσουν. Θα τους βρούμε όπου και να πάνε, όσο χρονών και να είναι. Θα τους κυνηγήσουμε σε όλο τον κόσμο όπως οι Εβραίοι κυνηγούσαν τους Ναζί. Θα τους φέρουμε στην Ελλάδα, θα τους καθίσουμε στο σκαμνί και θα τους βάλουμε στην φυλακή ακόμη και αν είναι πάνω από ενενήντα χρονών.

Η περιουσία υπουργών, υφυπουργών, γενικών γραμματέων, κυβερνητικών βουλευτών και διευθύνσεων δημόσιων οργανισμών (ΔΕΚΟ, Ταμείων) των κυβερνήσεων Καραμανλή και Σημίτη  πρέπει να κατασχεθεί όλη για να πληρώσουν πρώτα από όλα αυτοί που ευθύνονται. Εμείς θα επιστρέψουμε ότι άδικα πήραν από τους Έλληνες πολίτες. Αν είναι δύσκολο να επιστραφεί το ακίνητο γιατί έχει αλλάξει χέρια, θα αποζημιωθούν όσοι εθίγησαν.

Στην περίπτωση των τραπεζών υπάρχει μια λογική. Το σπίτι ή το ακίνητο αγοράστηκε με χρήματα της τράπεζας. Εξαρτάται σε πιο στάδιο της εξόφλησης του δανείου βρίσκεται ένας δανειολήπτης. Στην αρχή εξόφλησης τους δανείου, το σπίτι ανήκει κατά μεγάλο ποσοστό στην τράπεζα, εκτός κι αν δόθηκε μεγάλη προκαταβολή. Είναι λογικό να το απαιτεί η τράπεζα αφού της ανήκει στο μεγαλύτερο μέρος. Βέβαια πρέπει να ληφθεί υπόψη και το ενδεχόμενο να μείνει ο δανειολήπτης στον δρόμο με την οικογένεια του.

Πάντως σε αυτή τη περίπτωση το δίκιο το έχει η τράπεζα. Αυτό που πρέπει να γίνεται είναι να επιστρέφεται στον δανειολήπτη το ποσό που έχει αποπληρώσει. Οι πλειστηριασμοί είναι στημένοι ώστε η τιμή του ακινήτου να είναι πολύ χαμηλή και έτσι να μην μένει τίποτα για τον δανειολήπτη. Βέβαια δεν είναι μόνο πρακτική της Ελλάδας αλλά και άλλων χωρών που αντί να υποστηρίζουν τα συμφέροντα των πολιτών υποστηρίζουν τα συμφέροντα των τραπεζών.

Όταν όμως ο δανειολήπτης έχει πληρώσει αρκετά πάνω από το μισό της αξίας σε προκαταβολή και δάνεια, το ακίνητο είναι σε μεγάλο μέρος δικό του. Το δίκιο είναι πλέον με το μέρος του. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να απαγορεύονται οι πλειστηριασμοί. Εμείς δεν λέμε να μην αποπληρώσει αυτά που χρωστάει. Να γίνεται κάποια ευνοϊκή ρύθμιση σε όλες τις περιπτώσεις και ειδικά αν έχει πληρώσει μεγάλο μέρος του δανείου.

Άλλο να χρωστάει κανείς στην τράπεζα χρήματα που χρησιμοποίησε για την αγορά του ακινήτου και είναι της τράπεζας και άλλο να χρωστάει στην Εφορία και τα Ταμεία. Από την τράπεζα δανείστηκε χρήματα που ανήκουν στην τράπεζα. Από την Εφορία δεν δανείστηκε χρήματα. Τα ακίνητα τα αγόρασε με αίμα και ιδρώτα και όχι με λεφτά της Εφορίας και των Ταμείων. Τα ανθρωπόμορφα τέρατα υπερφορολογούν και βάζουν υπερβολικές εισφορές σε ανθρώπους που δεν μπορούν να πληρώσουν.

Να κατασχεθούν πρώτα από όλα οι περιουσίες υπουργών, υφυπουργών, γενικών γραμματέων, κυβερνητικών βουλευτών, διευθύνσεων Δημόσιων οργανισμών (ΔΕΚΟ, Ταμείων). Είναι συλλογικά υπεύθυνοι μέχρι του ύψους της οικονομικής ζημιάς που προκάλεσαν στην χώρα και στο σύνολο των πολιτών. Επειδή η ζημιά είναι τεράστια, απαιτείται κατάσχεση όλης της περιουσίας τους και μάλλον θα καλύψει μόνο ένα μικρό μέρος της ζημιάς.

Το έχουν ξεφτιλίσει όλοι οι πολιτικοί. Νομίζουν ότι επειδή με την βοήθεια Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, λαθρέμπορων, ναρκέμπορων, τοκογλύφων και άλλων μαφιόζων εκλέγονται, έχουν μετά δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν. Θεωρούν ότι μπορούν να κλέβουν, να εξαπατούν, να φορολογούν όπως τους γουστάρει και άμα θέλουν να καταστρέφουν την χώρα και να εξαθλιώνουν τους πολίτες. Δεν θα είναι καθόλου έτσι όταν θα έχουμε πραγματική Δημοκρατία. Τότε οι νόμοι θα εκφράζουν την λαϊκή βούληση και όχι τα συμφέροντα της παρακμιακής, τυραννικής παρασιτικής μειοψηφίας.

Θα καθίσουν στο σκαμνί όλοι όσοι φορολογούσαν τους Έλληνες πολίτες πέρα από την φοροδοτική και την εισφοροδοτική τους δυνατότητα. Είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Τα εγκλήματα τους κατά του ελληνικού λαού είναι πολλά και βαριά. Όταν ο λαός πάρει πίσω την εξουσία που του έχουν αφαιρέσει, οι νόμοι θα φτιάχνονται σύμφωνα με την λαϊκή βούληση και όχι σύμφωνα με τα συμφέροντα της τυραννικής παρασιτικής παρακμιακής μειοψηφίας. Θα αλλάξουν πολλοί νόμοι και το Σύνταγμα. Οι πολιτικοί θα τιμωρούνται ποινικά πολύ βαριά για τα εγκλήματα τους, όχι όπως τώρα που έχουν ασυλία.

... προηγούμενο

 

Scroll to Top