Κατασχέσεις & φυλακίσεις σε πολιτικούς 1

Kατασχέσεις και φυλακίσεις και σε πολιτικούς 1

AUDIO

Προειδοποιούν με κάθε τρόπο ότι θα επακολουθήσει μπαράζ κατασχέσεων και πλειστηριασμών για όσους δεν μπουν στις 120 δόσεις. Ο Χατζηδάκης λέει με περισσό θράσος ότι θα κόψουν το ρεύμα σε πάνω από 30,000 συμπολίτες μας. Ισχυρίζεται μάλιστα πως φτωχούς δεν τους λες. Με ποια κριτήρια δεν τους λες φτωχούς; Μήπως έχουν την απαίτηση να πουλήσει κανείς το σπίτι του για να πληρώσει την ΔΕΗ και τον ΕΝΦΙΑ; Όπως ο άλλος ο γόνος που μας χτύπαγε και το χέρι πάνω στο τραπέζι. Τα κριτήρια πρέπει να είναι εισοδηματικά. Αν έχει κάποιος δέκα ακριβά ακίνητα ας πουλήσει το ένα. Όποιος έχει όμως δύο τρία ακίνητα μικρής αξίας δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει.

Ο Χατζηδάκης είναι ο άνθρωπος που προκάλεσε μαζί με τον Αλογοσκούφη το απόλυτο οικονομικό χάος και την απόλυτη οικονομική καταστροφή. Τώρα μας λέει πως θέλει να βάλει τάξη. Κοροϊδεύουν τους χαζούς και δυστυχώς είναι πολλοί οι χαζοί σε αυτή τη χώρα. Αν είχαμε πραγματική Δημοκρατία, ο Χατζηδάκης θα ήταν στην φυλακή. Σε μια Δημοκρατία γίνεται αυτό που θέλει ο λαός. Ο λαός θέλει την αυστηρή και παραδειγματική τιμωρία των υπεύθυνων της καταστροφής. Καραμανλής, Αλογοσκούφης και Χατζηδάκης είναι από τους βασικούς υπόπτους. Ο Χατζηδάκης ήταν για πολλά χρόνια Υπουργός Ανάπτυξης. Μετά τον υπουργό Οικονομικών, αυτός έχει την μεγαλύτερη ευθύνη για την ελληνική οικονομία.

Σας το λέγαμε από την αρχή ότι αυτοί δεν έρχονται για καλό και δεν μας πιστεύατε. Έρχονται για να εξοντώσουν τους Έλληνες πολίτες ή τουλάχιστον ένα μέρος τους, τους μη βολεμένους. Ζητάμε τρία με πέντε υπουργεία για να μετριάσουμε το κακό και να κάνουμε λίγο καλό. που ετοιμάζονται να κάνουν σε καλό.

Καταστρέφουν την οικονομία με κλεψιές, σπατάλες κακοδιαχείριση και την εμμονή τους για την ΕΕ και την Ευρωζώνη. Σε μια κατεστραμμένη οικονομία υπερφορολογούν και βάζουν δυσβάστακτες εισφορές. Όταν δεν μπορούν να πληρώσουν οι άνθρωποι τους παίρνουν την περιουσία. Μυρίζει συνωμοσία του πολιτικού συστήματος σε βάρος των πολιτών παρόμοια με του Χρηματιστηρίου. Εκεί τα λεφτά του κοσμάκη τα έφαγαν πολιτικοί, μεγαλοδημοσιογράφοι και οικονομικοί μεγαλοπαράγοντες. Ο Καραμανλής ξέρει πολύ καλά ποιοι τα φάγανε. Αρκετοί ήταν από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν μπορούν να φορολογούν κάποιον που δεν έχει να πληρώσει από το εισόδημα του. Είναι έγκλημα να φορολογείς κάποιον που δεν μπορεί να πληρώσει. Δεν είναι υποχρεωμένος να πουλήσει τους κόπους μιας ζωής για να πληρώσει τα σπασμένα.

Με το να μην αποδίδονται ευθύνες για την μεγάλη εθνική καταστροφή, την πληρώνει ο ελληνικός λαός. Αν φταίει η ΕΕ δηλαδή αυτή προκλήθηκε από λανθασμένες πολιτικές της ΕΕ, πρέπει να την πληρώσει η ΕΕ. Αν φταίνε οι κυβερνήσεις Σημίτη και Καραμανλή πρέπει να την πληρώσουν αυτοί. Αν φταίνε και οι δύο τότε πρέπει να την πληρώσουν και οι δύο. Μέχρι στιγμής την πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες που είναι οι μόνοι που δεν φταίνε.

Όσοι δεν έκαναν την ρύθμιση των 120 δόσεων πάει να πει ότι δεν μπορούν να πληρώσουν. Τι νόημα έχει να κάνει κανείς ρύθμιση όταν δεν έχει να πληρώσει ούτε την ΔΕΗ και τα κοινόχρηστα.

Και για αυτούς που την έκαναν βέβαια είναι άδικο. Καλούνται οι Έλληνες να πληρώσουν τα σπασμένα άλλων και αν δεν μπορούν τους παίρνουν την περιουσία. Το να φορολογούν τους Έλληνες πολίτες για να πληρώσουν τα σπασμένα άλλων είναι άδικο.

Το να φορολογούν τους πολίτες πέρα από την φοροδοτική τους ικανότητα είναι έγκλημα και η τιμωρία θα είναι πολύ βαριά από τον ελληνικό λαό, ποινική όχι πολιτική. Το να κόβεις το ρεύμα σε κάποιον που δεν μπορεί πραγματικά να πληρώσει είναι ανάλγητο. Που είναι η αλληλεγγύη που δήθεν υποστηρίζουν ότι δεν είναι μόνο προνόμιο της αριστεράς. Αυτοί οι άνθρωποι κοροϊδεύουν συστηματικά γιατί μπορούν και το κάνουν.

Οι επιχειρήσεις φορολογούνται στα κέρδη. Μάλιστα αν έχουν ζημία προστίθεται σε κέρδη προηγούμενων χρόνων και μειώνει την φορολογία. Τα κέρδη είναι τα έσοδα μείον τα έξοδα. Τα ανθρωπόμορφα τέρατα φορολογούν πολίτες που τα έσοδα τους είναι μικρότερα από τα έξοδα και έχουν ζημιά την οποία καλύπτουν ξοδεύοντας τα έτοιμα. Αυτό δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν πάρα πολύ αυστηρά με πρώτο τον Σαμαρά. Η θέση του είναι στην φυλακή και όχι στην Προεδρία.

Ο Σαμαράς θα καθίσει στο σκαμνί και για αυτό. Θα καθίσει και για το ότι παραπλάνησε τον ελληνικό λαό στο θέμα των Μνημονίων. Θα καθίσει και για τις λίστες Λαγκάρντ και Μπόγιαρνς που κωλυσιεργούσε. Αντί να πάρει τα κλεμένα από εκεί, φορολογούσε τους Έλληνες πέρα από την φοροδοτική τους ικανότητα. Αυτός ο άνθρωπος απαιτεί τώρα να γίνει Πρόεδρος. Αν είχαμε Δημοκρατία θα ήταν στην φυλακή μαζί με τον Καραμανλή, τον Αλογοσκούφη, τον Χατζηδάκη και πολλούς άλλους. Και ποιος να γίνει πρόεδρος; Είθισται να είναι από την αντιπολίτευση. Σίγουρα όχι ο Βενιζέλος. Ας ψάξουν να βρουν κάποιον. Δεν θα ασχοληθούμε και με αυτό.

συνέχεια...

Scroll to Top