Κέντρα Παγκόσμιας Δικτατορίας

Κέντρα Παγκόσμιας Δικτατορίας

Τι σχέση έχει το Σύστημα στην Ελλάδα, οι τράπεζες, τα μίντια, το έγκλημα, η ΕΕ, ο Χίτλερ, ο Ναπολέοντας. Επιφανειακά δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους. Σε ένα βαθύτερο επίπεδο συνδέονται καθώς πίσω από όλα βρίσκονται τα ΚΠΔ (Κέντρα Παγκόσμιας Δικτατορίας).

Η Παγκόσμια Δικτατορία έχει ήδη ξεκινήσει, απλά δεν έχει ολοκληρωθεί. Επιπλέον διάφορα γεγονότα την έχουν σοβαρά καθυστερήσει και απειλούν να της αλλάξουν ρώτα. Ανάμεσα τους ήταν και το ελληνικό Δημοψήφισμα που προηγήθηκε του βρετανικού. Σε αντίθεση όμως με το βρετανικό, το ελληνικό δεν εφαρμόστηκε.

Και στη Βρετανία, τα ΚΠΔ (Κέντρα Παγκόσμιας Δικτατορίας) προσπάθησαν να το ακυρώσουν αλλά είναι σοβαρή χώρα και δεν τους έπαιρνε. Δεν είναι μπουρδέλο όπως η Ελλάδα. Ψηφίζει ο λαός με 62% ΟΧΙ στα Μνημόνια και τα Μνημόνια εφαρμόζονται. Πόσο μεγαλύτερο μπουρδέλο μπορεί να είναι μια χώρα;

Αντίδραση υπήρξε και σε άλλες χώρες όπως η Ισπανία, η Γαλλία, η Ιταλία που εκφράστηκε με μεγάλες ανατροπές στο εκλογικό αποτέλεσμα. Οι κορυφαίες βέβαια αντιδράσεις στην Παγκόσμια Δικτατορία ήταν το Brexit που συνοδεύτηκε από την εκλογή του Τζόνσον και πρώτη από όλες η εκλογή του Τραμπ καθώς οι ΗΠΑ είναι η παγκόσμια οικονομική και στρατιωτική υπερδύναμη.

Οι οπαδοί της Παγκόσμιας Δικτατορίας είναι ανάμεικτοι χαζό-ιδεολόγοι και συμφεροντολόγοι. Και οι ιδεολόγοι δεν είναι τόσο καλοί. Θέλουν να επιβάλουν τις απόψεις τους και την ιδεολογία τους με την προπαγάνδα και τον νόμο. Θα βγάλουν παράνομες όσες απόψεις δεν τους αρέσουν ή δεν τους βολεύουν με κάποιες ψευτοδικαιολογίες όπως πχ πρόκληση ανυπακοής, κίνδυνος δημόσιας υγείας, έκφραση μίσους κλπ. Θα φτιάξουν διάφορες κατηγορίες και θα βγάζουν όλες τις απόψεις εκτός από τις δικές τους παράνομες.

Η προπαγάνδα και η οικονομική ισχύς είναι τα βασικότερα όπλα που χρησιμοποιούν τα ΚΠΔ. Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες ελέγχονται από τα ΚΠΔ. Υπάρχουν ενδείξεις ότι μέρος της οικονομικής ισχύος αποκτάται από παράνομες ή εγκληματικές ενέργειες. Επίσης ελέγχουν σε κάποιο βαθμό το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Η παρουσία των ΚΠΔ είναι έντονη σε Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και χρηματοπιστωτικό σύστημα για την προπαγάνδα και το χρήμα αντίστοιχα. Και η μιντιακή ισχύς με χρήμα αποκτάται.

Στην Ελλάδα, ένα μεγάλο μέρος των πολιτικών και ειδικά τα πρώτα ονόματα, συνδέονται με τα ΚΠΔ. Αυτοί θα αποτελέσουν μέρος της παγκόσμιας ψευτο-ελίτ που θα έχει όλο τον πλούτο και την δύναμη. Είναι συνωμοσία κανονική. Μόνο που μια τεράστια παγκόσμια συνωμοσία δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει κρυφή. Πως δουλεύουν τα ΚΠΔ. Σε κάθε χώρα φτιάχνουν ένα Σύστημα από «δικούς» τους. Το Σύστημα στην Ελλάδα έχει πολύ στενές σχέσεις με τα ΚΠΔ. Και μετά αναρωτιούνται οι Έλληνες:

«Γιατί εγώ δεν πηγαίνω μπροστά και άλλοι πηγαίνουν;»

Αυτοί που πηγαίνουν μπροστά είναι στο Σύστημα της Παγκόσμιας Δικτατορίας.

Τα ΚΠΔ είναι τα ίδια που προώθησαν τον Χίτλερ. Γίνεται επανάληψη των ίδιων με διαφορετικό τρόπο. Δημιούργησαν την κυβέρνηση του Βισύ στην Γαλλία και την κυβέρνηση Τσολάκογλου στην Ελλάδα. Βέβαια οι υποστηρικτές τους βρισκόντουσαν και εκτός κυβέρνησης. Η Μελίνα ήταν περίπου είκοσι χρονών και είχε στενές σχέσεις με Γερμανούς αξιωματικούς και συνεργάτες τους. Στα ΚΠΔ ανήκαν ο Χίτλερ, ο Μιτεράν, ο Καραμανλής, η Μελίνα, ο Κοκτώ, οι Ράλληδες, οι Σημίτιδες και πάρα πολλοί άλλοι.

Τα ΚΠΔ πιθανότατα ήταν πίσω από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τους Ναπολεόντειους πολέμους. Η ιδέα της Παγκόσμιας Δικτατορίας είναι Ευρωπαϊκής προέλευσης και ξεκίνησε ως Ευρωπαϊκή Δικτατορία. Μετά σκέφτηκαν:

«Γιατί να ελέγχουμε μόνο την Ευρώπη και να μην ελέγχουμε τον κόσμο όλο;»

Βρήκαν υποστηρικτές στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο. Στο όνομα της δήθεν παγκόσμιας ειρήνης κάνουν συνεχώς πολέμους. Προτάσσουν την Pax Romana αλλά παραλείπουν το γεγονός ότι οι λαοί ήταν υπόδουλοι στους Ρωμαίους. Δεν τους ενδιαφέρει διότι αυτοί θα είναι η ψευτο-ελίτ που θα ελέγχει τον κόσμο και θα έχει όλους τους ανθρώπους του κόσμου υπόδουλους για να τους εκμεταλλεύεται και να τους καταπιέζει.

Σταύρος

Scroll to Top