Λεηλάτησαν την χώρα

Λεηλάτησαν την χώρα

Αυτά που υπάρχουν στις λίστες Μπόγιαρνς και Λαγκάρντ είναι ψίχουλα μπροστά σε όλα όσα έχουν κλέψει. Τα κλεμμένα υπάρχουν και σε άλλα μέρη του κόσμου και με διαφορετική μορφή. Ένα μεγάλο μέρος του χρέους είναι τα κλεμμένα που έχουν καταλήξει στις τσέπες Ελλήνων και ξένων νεοταξιτών. Αν βγάλουμε τα κλεμμένα και τα κατασπαταλημένα, η Ελλάδα θα είχε ένα από τα μικρότερα δημόσια χρέη στην Ευρώπη. Ο δημόσιος και ιδιωτικός υπέρ-δανεισμός έγινε βάσει σχεδίου της Νέας Τάξης. Ο δανεισμός έχει κάποια χρησιμότητα αλλά ο υπέρ-δανεισμός είναι υποδούλωση. Ο σκοπός της Νέας Τάξης είναι να κάνει τους ανθρώπους του κόσμου υπόδουλους.

Για να πετύχουν το εγχείρημα τους, βρίσκουν εγχώριους προδότες που συνεργάζονται μαζί τους. Τους ανταμείβουν με πλούτο και εξουσία. Όχι μόνο τους επιτρέπουν να κλέβουν αλλά και τους καθοδηγούν πως να κλέβουν. Η λεηλασία της Ελλάδας έγινε κάτω από τις οδηγίες της Νέας Τάξης. Τα κλεμμένα δεν κατέληξαν μόνο στις τσέπες των Ελλήνων προδοτών αλλά και ξένων νεοταξιτών. Η Νέα Τάξη είναι μια μικρή εγκληματική παγκόσμια ψευτοελίτ. Σκοπός τους είναι να εγκαθιδρύσουν μια παγκόσμια Δικτατορία για να εκμεταλλεύονται, να εξαπατούν, να καταπιέζουν τους ανθρώπους του κόσμου.

Η ψευτοελίτ θα έχει μαζέψει όλο τον πλούτο και οι υπόλοιποι θα φυτοζωούν. Σε κάθε χώρα θα υπάρχουν εγχώριοι νεοταξίτες προδότες που θα ενεργούν σε βάρος των συμφερόντων της χώρας και υπέρ των συμφερόντων της Νέας Τάξης, της σατανικής παγκόσμιας ψευτοελίτ. Όμως διαμέσου της προπαγάνδας και της πλύσης εγκεφάλου από τα σατανικά νεοταξικά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, αυτό δεν θα γίνεται εύκολα αντιληπτό από την πλειοψηφία των πολιτών. Θα ζουν μέσα στο ψέμα που έντεχνα θα τους πασάρουν τα Μέσα Μαζικής Eξαπάτησης.

Το βλέπουμε στην Ελλάδα. Η χώρα καταστράφηκε και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης έχουν πείσει τους ανθρώπους ότι η ΕΕ είναι κάτι πολύ θετικό. ΕΕ και Νέα Τάξη είναι το ίδιο και το αυτό. Η ΕΕ είναι τμήμα της Νέας Τάξης. Τα υπόλοιπα θα είναι Αμερικανική, Ασιατική, Αφρικανική και θα στηριχτούν στις μεθοδεύσεις και το πρότυπο της ΕΕ. Οι υπόλοιπες τρεις περιμένουν για να δημιουργηθούν βάσει της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης έχουν πείσει τους αδαείς ψηφοφόρους να ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν συνεργάτης των Γερμανών. Η Νέα Τάξη της εποχής εκείνης ήταν πίσω από τον Χίτλερ. Ο Χίτλερ είχε Εβραϊκό αίμα και ήταν αμφιφυλόφιλος. Όσοι βρίσκονται πίσω από την Νέα Τάξη σήμερα, ήταν αυτοί που αρχικά προώθησαν τον Χίτλερ. Αργότερα τα έσπασαν και στράφηκε εναντίον τους. Όπως και η Νέα Τάξη, ο Χίτλερ προσπαθούσε να εγκαθιδρύσει παγκόσμια Δικτατορία.

Ο Καραμανλής ήταν ο Δούρειος Ίππος των ομοφυλόφιλων στον πατριωτικό και συντηρητικό χώρο. Ο Μητσοτάκης είναι ο Δούρειος Ίππος τους Παγκόσμιου Εβραϊσμού και του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Δυστυχώς το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι Καραμανλήδες και οι Μητσοτάκηδες. Όλοι σχεδόν είναι πράκτορες της Νέας Τάξης και ενεργούν σε βάρος των συμφερόντων της χώρας. Είναι η εγχώρια προδοτική και συνωμοτική ψευτοελίτ που η Νέα Τάξη τοποθέτησε για να λεηλατήσει, να καταστρέψει οικονομικά και να υποδουλώσει την χώρα.

Αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα. Συμβαίνουν και σε άλλες χώρες. Προβλήματα έχουν και άλλες χώρες της νότιας και ανατολικής Ευρώπης. Την ίδια τακτική χρησιμοποιούν. Έχουν μια εγχώρια προδοτική ψευτολίτ που ενεργεί σε βάρος των συμφερόντων της χώρας. Ελέγχουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και έτσι αποπροσανατολίζουν και μπερδεύουν τον κόσμο. Η Νέα Τάξη έχει ιδιαίτερη σχέση με την Γερμανία. Ίσως γιατί οι Ιλουμινάτι ξεκίνησαν από την Βαυαρία. Ελέγχουν την Γερμανία και δια μέσου της Γερμανίας ελέγχουν την Ευρώπη.

Ίσως στην Ελλάδα να είναι μεγαλύτερο το πρόβλημα. Μπορεί αυτό να έγινε γιατί οι Έλληνες πολιτικοί είναι πιο διεφθαρμένοι. Ίσως η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα της Ευρώπης που δοκιμάστηκαν οι τακτικές της Νέας Τάξης. Άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη. Έγιναν οι απαραίτητες διορθώσεις για να ακολουθήσουν οι υπόλοιπες  χώρες.

Έχει αναφερθεί μια Ανώνυμη Παγκόσμια Οργάνωση που δεν κατονομάζεται. Ξέρουμε πολύ καλά και ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι. Ξέρουμε πολύ καλά και ξέρουν πολύ καλά ότι ο ρόλος τους είναι κομβικός στο εγχείρημα της Νέας Τάξης. Ξέρουμε πολύ καλά και ξέρουν πολύ καλά πως η συμπεριφορά τους είναι άκρως προδοτική και η τιμωρία θα είναι ισόβια ή θάνατος.

Ξέρουμε πολύ καλά εδώ και δεκαετίες ποιοι ακριβώς είναι και τι κάνουν. Αυτό που δεν ξέραμε είναι πως είναι διπρόσωποι και πως θα κατέστρεφαν τις ζωές μας. Το ανακαλύψαμε πρόσφατα, μετά το 2009-2010. Μάλλον τότε βεβαιωθήκαμε γιατί υποψίες είχαμε πολύ πριν. Έχουμε δώσει πολλές προειδοποιήσεις που τις αγνόησαν. Κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί ποιοι είναι και τι έχουν κάνει. Τότε θα είναι όμως πολύ αργά για αυτούς να διορθώσουν τα πράγματα. Θα βρίσκονται σε ένα κελί ή σε έναν τάφο.

Διονύσης

Scroll to Top