Μας μπολιάζουν HIV;

Μας μπολιάζουν HIV;

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ, δεν έχω άποψη. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για το άτομο του. Ξέρω πως μιλάει πολύ καλά «Γαλλικά» και η οικογένεια του είναι προς τα δεξιά. Ήταν μάλλον φίλος του Καμένου και μετά δεν ήταν. Μάλλον έγινε φίλος του Μητσοτάκη και ίσως ξέγινε.

Στο Instagram είναι αρκετά δραστήριος με κειμενάκια και βίντεο. Έγραψε πως δεν θα κάνει το εμβόλιο, όχι γιατί φοβάται τις παρενέργειες αλλά για να μην αλλοιωθεί το DNA του. Σημειωτέον, είναι πρόεδρος σε μία από τις μεγαλύτερες φαρμακοβιομηχανίες. Μετά ανέβασε ένα βιντεάκι που λέει τα εξής:

«Το να εμβολιάζεστε είναι αναφαίρετο δικαίωμα σας όπως είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάποιων ανθρώπων να μην εμβολιάζονται. Αυτό που δεν είναι αναφαίρετο δικαίωμα σας είναι το να βρίζετε, να κοροϊδεύετε, να λοιδορείτε, να χλευάζετε, να κατακρίνετε με άσχημους χαρακτηρισμούς τους ανθρώπους που δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Ο επόμενος που θα το κάνει αυτό το πράγμα, τουλάχιστον εγώ, θα του γ@μ$σω ότι έχει και δεν έχει. Για αυτό να είσαστε βέβαιοι. Είτε είναι επώνυμος είτε είναι ανώνυμος».

Το βίντεο κυκλοφορεί στο Ίντερνετ. Σε μία σύντομη συνέντευξη του δήλωσε πως δεν ανήκει στο αντιεμβολιαστικό κίνημα. Υπάρχουν αυτοί που είναι κατά των εμβολιασμών και μια άλλη κατηγορία, αυτοί που είναι σκεπτικοί ή διστακτικοί. Όμως το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι μία κατηγορία από μόνο του. Δηλαδή μπορεί κάποιοι να μην είναι κατά των εμβολιασμών γενικά αλλά κατά του συγκεκριμένου εμβολιασμού. Γενικά υπάρχουν διάφοροι λόγοι που μπορεί οι άνθρωποι να είναι διστακτικοί ή αντίθετοι στους εμβολιασμούς.

Συνηθισμένοι είναι θρησκευτικοί και ιατρικοί. Όσοι ακολουθούν εναλλακτική ιατρική ή ομοιοπαθητική ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Οι διστακτικοί στους εμβολιασμούς δεν έχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Έχουν και χαμηλό και ψηλό μορφωτικό επίπεδο όπως χαμηλό και ψηλό οικονομικό επίπεδο. Για την χρησιμότητα των παιδικών εμβολιασμών είναι πιο σκεπτικοί στις αναπτυγμένες χώρες παρά στις υποανάπτυκτες. Ίσως οφείλεται στο γεγονός πως στις υποανάπτυκτες είναι πιο εξαπλωμένες οι παιδικές αρρώστιες λόγω κακών συνθηκών υγιεινής.

Τα αντισώματα που αναπτύσσουν όσοι έχουν νοσήσει είναι πιο ισχυρά από των εμβολιασμένων. Έτσι με τις πολύ μικρές πιθανότητες που έχει ο covid - 19 για άσχημες επιπλοκές και ακόμη τον θάνατο, ίσως είναι καλύτερα να τον περάσει κανείς παρά να κάνει το εμβόλιο. Βέβαια υπάρχουν πιθανότητες να πάρει άσχημη τροπή η ασθένεια. Όμως και ο εμβολιασμός έχει πιθανότητες να πάρει άσχημη τροπή.

Οι υπέρμαχοι του εμβολιασμού για τον Covid 19 λοιδορούν, χλευάζουν (όπως είπε κι ο Γιαννακόπουλος) τους άλλους πως φοβούνται μήπως εμφυτευτεί τσιπάκι με τον εμβολιασμό. Αυτό δεν γίνεται αλλά μπορούν να βάλουν στο σώμα νανοϋλικά και νανορομπότ. Η τεχνολογία ήδη υπάρχει και χρησιμοποιείται για διάφορους σκοπούς. Έχει υποστηριχτεί πως στο μέλλον θα μπορούν κάποιοι να ελέγχουν τους ανθρώπους δια μέσου των νανορομπότ με ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Θα μας βάζουν να σκοτώσουμε ή να αυτοκτονήσουμε. Ίσως η τεχνολογία να υπάρχει ήδη και να μην το ξέρουμε.

Ο Γιαννακόπουλος έδωσε μία εξήγηση για την διστακτικότητα στον εμβολιασμό, για να μην αλλοιωθεί το DNA. Ένας άλλος λόγος που τον ξέρουν λίγοι είναι πως τα εμβόλια βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο για αυτό και συμβαίνουν θρομβώσεις και διάφορα ατυχή περιστατικά. Οι πρόθυμοι να εμβολιαστούν αποτελούν ουσιαστικά τα πειραματόζωα. Οι λιγότερο πρόθυμοι θα λάβουν την βελτιωμένη έκδοση των εμβολίων με ελάχιστα ή καθόλου προβλήματα. Υπάρχει και μία πιο σκοτεινή εξήγηση. Η διασπορά αυτού του ιού είναι μία πολύ περίεργη υπόθεση.

Οι Νεοταξίτες πιστεύουν πως ο πλανήτης έχει υπερπληθυσμό και πιθανώς να έχουν δίκιο ως προς αυτό. Το ζήτημα είναι με ποιο τρόπο αντιμετωπίζεται. Κατά μία άποψη, ο θανατηφόρος ιός που θα μειώσει αισθητά τον πληθυσμό της γης κρύβεται μέσα στον εμβόλιο. Είναι κάτι σαν τον HIV αλλά δύσκολα ανιχνεύσιμος. Σε βάθος χρόνου, αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου και τον οδηγεί στον θάνατο από άλλες ασθένειες τις οποίες δεν μπορεί να καταπολεμήσει το εξασθενημένο ανοσοποιητικό του σύστημα. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τα θανατηφόρα αποτελέσματα του εμβολίου θα φανούν σε χρόνια και όχι σε μήνες.

Σύνθετη απόφαση

Αντρέας

Scroll to Top