Μυρωδιά Νεοταξίλας

Μυρωδιά Νεοταξίλας

Ο εχθρός είναι οι Νεοταξίτες. Συνωμοτούν εναντίον μας, μας κλέβουν, μας εξαπατούν, προσπαθούν να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου, να μας ελέγχουν και να μας καταπιέζουν. Όμως είναι αόρατος εχθρός. Δεν είναι όπως στον Δεύτερο Παγκόσμιο που οι Έλληνες στρατιώτες είχαν τους Χιτλερικούς απέναντι τους. Οι συνεχιστές των Χιτλερικών, οι Νεοταξίτες δεν έχουν κάποια ταμπέλα επάνω τους που να γράφει Νεοταξίτης. Δεν δηλώνουν Νεοταξίτες.

Ούτε όμως οι εγκληματίες έχουν κάποια ταμπέλα επάνω τους που να γράφει εγκληματίας. Οι καλοί αστυνομικοί (δεν είναι όλοι καλοί) έχουν από πείρα μάθει να «μυρίζονται» τους εγκληματίες. Δεν είναι στην κυριολεξία μυρωδιά αλλά η αίσθηση που δημιουργούν από τον τρόπο που κινούνται, μιλάνε και συμπεριφέρονται. Επίσης οι καλοί αστυνομικοί, έχουν μάθει λόγω δουλειάς να είναι κάπως καχύποπτοι.

Αντιλαμβάνονται πράγματα που δεν καταλαβαίνει ο μέσος άνθρωπος. Έτσι και εμείς πρέπει να μάθουμε να είμαστε καχύποπτοι και να «μυριζόμαστε» τους Νεοταξίτες, όχι λόγω δουλειάς αλλά λόγω συνθηκών. Απειλούμαστε σοβαρά από τους Νεοταξίτες και δεν υπάρχει ειδική Αστυνομία ή διωκτικές αρχές να μας σώσουν από αυτούς. Θα έπρεπε να το κάνει η ΕΥΠ αλλά ελέγχεται από τις Νεοταξικές κυβερνήσεις δηλαδή την Νέα Τάξη. 

Εμείς πρέπει να σώσουμε τους εαυτούς μας γιατί απειλείται σοβαρά η ελευθερία μας, η σχετική ευημερία μας δηλαδή μια αξιοπρεπής διαβίωση και αυτή ακόμη η ζωή μας. Με λίγη πείρα, θα μάθετε να ξεχωρίζετε τον Νεοταξίτη αμέσως. Είναι πολύ σημαντικό αυτό γιατί ενώ μπορεί να σας φέρεται φιλικά επιφανειακά, στην πραγματικότητα έχετε να κάνετε με έναν εχθρό που ύπουλα αποτελεί μια πολύ σοβαρή απειλή για εσάς.

Οι Αντιστασιακοί έχουν μάθει να ξεχωρίζουν τους Νεοταξίτες από μακριά. Αμέσως τους καταλαβαίνουν όπως καταλαβαίνει ένας έμπειρος αστυνομικός κάποιο εγκληματία. Όσοι μπουν στις τάξεις της Αντίστασης, θα μάθουν πολύ γρήγορα όχι μόνο να ξεχωρίζουν αμέσως τους Νεοταξίτες αλλά και πως να τους χειρίζονται και να τους αντιμετωπίζουν. Επίσης η Αντίσταση έχει λίστες με χιλιάδες ονόματα Νεοταξιτών και διάφορες πληροφορίες. Όμως και όσοι τελικά δεν συνταχθούν με την Αντίσταση, θα πρέπει να μάθουν από μόνοι τους να ξεχωρίζουν τους Νεοταξίτες.

Είναι ο εχθρός που δεν φαίνεται και το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να τον αναγνωρίσετε. Επίσης θα πω λίγα πράγματα για όλους, αν και συστήνω την συμμετοχή στην Αντίσταση κατά ΕΕ - ΝΤΠ, όπου εκεί θα μάθετε πολύ περισσότερα. Αφού γίνει η αναγνώριση των Νεοταξιτών, μετά ακολουθεί η αντιμετώπιση τους. Είναι δεδομένο πως σας λένε ψέματα που μπορεί να είναι όμως ανάμεικτα με αλήθεια. Όταν η αλήθεια τους βολεύει ή δεν τους κάνει κακό, τότε την λένε. Αυτό βέβαια αφορά πρώτα από όλα, τους Νεοταξίτες πολιτικούς και μιντιακούς.

Αφού αναγνωρίσετε πως είναι Νεοταξίτες, θα πρέπει να θεωρήσετε ως δεδομένο πως συμμετέχουν σε μια συνωμοσία σε βάρος σας. Σκοπό έχει να σας κάνει κακό με πολλούς τρόπους που έχουν περιγραφεί πολύ αναλυτικά σε προηγούμενα άρθρα. Μπορεί να αναγνωρίσετε (καταλάβετε) έναν Νεοταξίτη στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στις εφημερίδες. Αυτοί συνήθως έχουν μικρή ή μεγάλη αναγνωρισιμότητα (είναι επώνυμοι).

Όμως πολλούς Νεοταξίτες θα βρείτε στα social media και στο Ίντερνετ γενικότερα όπως και στον κύκλο σας. Πολλοί από αυτούς μπορεί να μην έχουν καμία αναγνωρισιμότητα δηλαδή να μην είναι γνωστοί σε κάποιο μικρό ή μεγάλο κοινό, πέρα από ένα κύκλο πραγματικών και διαδικτυακών γνωστών. Υπάρχει και μια κατηγορία που δεν είναι ακριβώς Νεοταξίτες αλλά έχουν χάψει το παραμύθι ΕΕ - ΝΤΠ.

Αυτοί είναι ζώα, ηλίθιοι με όλη την σημασία της λέξης. Ναι μεν δεν είναι Νεοταξίτες αλλά οι Νεοταξίτες τους έχουν πάρει με το μέρος τους. Τους έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου και επαναλαμβάνουν σαν παπαγάλοι την προπαγάνδα της Νέας Τάξης. Αυτά τα βόδια δεν συνωμοτούν συνειδητά σε βάρος σας αλλά χωρίς να το αντιλαμβάνονται γίνονται μέρος της συνωμοσίας της Νέας Τάξης. Να τους ονομάσω Νεοταξίτες τύπου Β.

Αυτοί όμως μπορεί να αφυπνιστούν. Δεν είναι πάντοτε εύκολο αλλά γίνεται. Αν καταλάβουν τι πραγματικά είναι η Νέα Τάξη, πως λειτουργεί και ποια είναι τα σχέδια της, θα έρθουν με το μέρος της Αντίστασης σε ΕΕ - ΝΤΠ. Οι πραγματικοί Νεοταξίτες τύπου Α, μόνο για να σώσουν το τομάρι τους μετά την Ανατροπή του Καθεστώτος ΕΕ - ΝΤΠ μπορεί να έρθουν με το μέρος της Αντίστασης.

Αν όμως το κάνουν, μπορεί να γίνουν πολύ χρήσιμοι για την Αντίσταση, δίνοντας πληροφορίες και στοιχεία για άλλους Νεοταξίτες. Επίσης και οι ηλίθιοι Νεοταξίτες τύπου Β μπορεί να γίνουν χρήσιμοι, αν αφυπνιστούν. Συνήθως συνδέονται με κάποιους Νεοταξίτες τύπου Α που τους κατευθύνουν. Αυτοί τους θεωρούν δικούς τους. Έτσι αν έρθουν με το μέρος της Αντίστασης, μπορεί να εξακολουθήσουν να παριστάνουν τους Νεοταξίτες για τους σκοπούς της Αντίστασης πλέον και όχι αυτούς της Νέας Τάξης.

Αναστάσιος

Scroll to Top