Υπάρχει πολύ καλύτερα

Υπάρχει πολύ καλύτερα

Η Νέα Τάξη είναι μια κλίκα κακοποιών που ενεργεί συνωμοτικά, παράνομα, εγκληματικά, ανήθικα σε βάρος των υπολοίπων και έχει διάφορους σκοπούς. Η κλίκα αυτή υπάρχει στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές άλλες χώρες. Συνεργάζονται μεταξύ τους τόσο εντός των διάφορων χωρών, όσο και μεταξύ των χωρών. Ένας από τους σκοπούς της Νέας Τάξης είναι η απόκτηση και διατήρηση της εξουσίας. Έτσι ελέγχουν διάφορα κόμματα και κυρίως τα κόμματα εξουσίας.

Δίνεται επιφανειακά η ψευδαίσθηση της Δημοκρατίας αλλά ουσιαστικά υπάρχει Νεοταξική Δικτατορία καθώς τα κόμματα ελέγχονται από την Νέα Τάξη. Η Νέα Τάξη προσπαθεί να αποκτήσει οικονομική δύναμη με κάθε τρόπο. Κλέβει από τους πολίτες, χρηματοδοτείται από εγκληματικές ενέργειες, χρησιμοποιεί ανήθικες ή ανέντιμες πρακτικές κλπ. Την οικονομική δύναμη την μετατρέπει σε πολιτική και μιντιακή. Επειδή ελέγχει την εξουσία δεν τιμωρείται για τις παράνομες και εγκληματικές ενέργειες.

Ο έλεγχος των ΜΜΕ επιτυγχάνεται με την οικονομική δύναμη. Με αυτό τον τρόπο αποκλείονται οι διαφορετικές απόψεις και όσοι τις έχουν. Στο κοινό κάνουν προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου. Επιπλέον δεν μπορεί να αναδειχθούν κόμματα που εκφράζουν ένα μεγάλο μέρος των πολιτών, όσων δεν έχουν πέσει θύματα πλύσης εγκεφάλου και προπαγάνδας, γιατί τους κόβεται ο δρόμος από τα ΜΜΕ.

Μια άλλη τακτική της Νέας Τάξης είναι η δημιουργία μιας ψευτοελίτ παλιανθρώπων χωρίς κανένα ηθικό φραγμό. Προωθούν στις ανώτερες θέσεις τους δικούς τους και εμποδίζουν την άνοδο ανθρώπων που δεν είναι δικοί τους. Η ψευτοελίτ αυτή θα συγκεντρώσει με κάθε τρόπο, μεγάλο πλούτο σε βάρος των άλλων ώστε να έχει δύναμη και να ελέγχει τους υπόλοιπους.

Η Νέα Τάξη δημιουργεί διάφορες συμμαχίες ώστε να ισχυροποιηθεί. Στις συμμαχίες της περιλαμβάνονται θρησκευτικές, σεξουαλικές, φυλετικές μειονότητες. Η ιδεολογία και οι απόψεις της Νέας Τάξης είναι κάτι δευτερεύον και όχι τόσο σημαντικό. Αν κανείς δεν είναι μέλος της ψευτοελίτ, η Νέα Τάξη θα τον εκμεταλλεύεται, θα τον καταπιέζει, θα τον εξαπατά, θα τον προδίδει και θα συνωμοτεί σε βάρος του ακόμη και αν ιδεολογικά βρίσκονται κοντά.

Από την άλλη, αν είναι μέλος της ψευτοελίτ θα εκμεταλλεύεται, θα καταπιέζει, θα εξαπατά, θα προδίδει και θα συνωμοτεί σε βάρος των υπολοίπων. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί παλιάνθρωποι που το θέλουν αυτό αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να είναι ούτε θύματα ούτε θύτες. Δηλαδή δεν θέλουν να τους κάνει κακό μια ψευτοελίτ αλλά ούτε να ανήκουν στην ψευτοελίτ που κάνει κακό στους άλλους.

Ελάχιστοι άνθρωποι στην Ελλάδα έχουν κάνει στον εαυτό τους ή σε άλλους μια πολύ απλή ερώτηση. Υπάρχει άραγε καλύτερα ή αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε ως χώρα; Η απάντηση είναι πως μπορούμε πολύ καλύτερα. Η διαφορά με αυτό που μπορούμε και αυτό που έχουμε είναι τεράστια. Αφού λοιπόν μπορούμε πολύ καλύτερα τότε γιατί δεν το κάνουμε;

Το εμπόδιο είναι η Νεοταξική ψευτοελίτ, το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ που με συνωμοτικούς, προδοτικούς, παράνομους, εγκληματικούς τρόπους έχει υφαρπάξει την εξουσία από τον ελληνικό λαό. Δεν επιτρέπει να αναδειχθούν κόμματα που θα εκφράζουν την λαϊκή βούληση και θα υπηρετούν τα λαϊκά συμφέροντα. Η ψευτοελίτ βάσει σχεδίου υπηρετεί την βούληση και τα συμφέροντα της Νέας Τάξης και τα προσωπικά τους.

Επιπλέον με τον έλεγχο των ΜΜΕ κάνουν πλύση εγκεφάλου σε ένα μεγάλο μέρος των πνευματικά κατώτερων ψηφοφόρων και τους πείθουν πως εκφράζουν την λαϊκή βούληση και υπηρετούν τα συμφέρονται της χώρας ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο. Συμπληρωματικά κόβει την άνοδο σε κόμματα που θα υπηρετούσαν τα συμφέροντα της χώρας και των κατοίκων της και θα εξέφραζαν την βούληση των πολιτών.

Για να γίνουν τα πράγματα πολύ καλύτερα, χρειάζεται να ανατραπεί το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ και να έρθουν στην εξουσία άνθρωποι ή/και κόμματα που θα υπηρετούν τα συμφέροντα των πολιτών και θα εκφράζουν την βούληση τους. Δεν αρκεί απλά να μην ψηφίζετε Νεοταξικά κόμματα. Χρειάζεται μεγαλύτερη δραστηριοποίηση, αν όχι από όλους, τουλάχιστον από ένα μεγάλο μέρος.

Χρειάζεται μαζικότερη συμμετοχή στην Αντίσταση σε ΕΕ - ΝΤΠ. Δεν πρέπει να σκέφτεστε «ας προσπαθήσουν οι άλλοι τα κορόιδα». Αν ο καθένας σκέφτεται καθ’ αυτό τον τρόπο, τότε δεν προσπαθεί κανείς και είμαστε καταδικασμένοι στην τυραννία της Νέας Τάξης και στον οικονομικό μαρασμό που εσκεμμένα προκαλούν στην χώρα τα σχέδια ΕΕ - ΝΤΠ.

Χρειάζεται προσπάθεια για να ανατραπεί το Καθεστώς ΕΕ - ΝΤΠ και μετά τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα, η διαφορά θα είναι πολύ μεγάλη. Από την άλλη αν δεν ανατραπεί το Νεοταξικό Καθεστώς, τα πράγματα σταδιακά θα γίνονται πολύ χειρότερα. Θέλετε πολύ καλύτερα ή πολύ χειρότερα; Για να πετύχουμε το πρώτο και να αποφύγουμε το δεύτερο χρειάζεται ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ και ΑΓΩΝΑΣ.

Δημήτρης

Scroll to Top