Να κάνουν την δουλειά τους

Να κάνουν την δουλειά τους

Σίγουρα για την οικονομική καταστροφή έχει μέρος της ευθύνης και η συμμετοχή σε ΕΕ και Ευρωζώνη. Πολλές αποφάσεις παίρνονταν στο άντρο του Σατανά, τις Βρυξέλλες. Όμως και για αυτό έμμεσα ευθύνονται οι κυβερνήσεις Σημίτη και Καραμανλή. Ο καλός καπετάνιος όταν βλέπει βράχια μπροστά, τα αποφεύγει. Δεν πάει να πέσει πάνω τους. Ο Σημίτης και ο Καραμανλής έπρεπε να διαπιστώσουν πως η ευρωπαϊκή πορεία οδηγεί στην οικονομική καταστροφή και να κάνουν αλλαγή πορείας αντί να πάνε να πέσουν στα βράχια.

«Εμείς είχαμε καλές προθέσεις αλλά η ευρωπαϊκή πορεία αποδείχθηκε πολύ προβληματική και χρειάζεται διόρθωση πορείας δηλαδή έξοδος». Αυτό έπρεπε να πουν και να κάνουν. Αντ’ αυτού ακόμη και σήμερα εξακολουθούν να εξαπατούν τους ψηφοφόρους (όλοι οι ευρώδουλοι) μαζί με τους συνεργούς τους τα ΜΜΕ. Για αυτό οι πιθανότητες να είναι προδότες και όχι απλά τελείως άχρηστοι είναι μεγαλύτερες.

Όσοι καταλαβαίνουμε λίγο οικονομικά ανησυχούσαμε για την πορεία της ελληνικής οικονομίας πολύ πριν το 2010. Δεν χρειαζόταν όμως να ξέρει κανείς οικονομικά για να μπορέσει να καταλάβει πως κάτι δεν πήγαινε καλά ή μάλλον κάτι πήγαινε πολύ στραβά. Οι ελληνικές βιομηχανίες και βιοτεχνίες έκλειναν η μία μετά την άλλη. Οι αγρότες δεν μπορούσαν να επιβιώσουν από μόνοι τους και χρειάζονταν επιδοτήσεις. Μία περιοχή όπως η Μύκονος μπορεί να ευημερήσει οικονομικά μόνο από τον τουρισμό.

Μία χώρα όμως δεν μπορεί, εκτός αν είναι πολύ μικρή. Αυτό προέβλεπε το σατανικό σχέδιο Γαλλίας - Γερμανίας - ΕΕ. Να γίνουμε εμείς τα γκαρσόνια της Ευρώπης ώστε να συγκεντρώσουν Γαλλία και Γερμανία την βιομηχανία. Επίσης ο τουρισμός είναι ελαστικός δηλαδή στην κρίση επηρεάζεται πολύ. Οι άνθρωποι κόβουν πρώτα τις πολυτέλειες, την διασκέδαση και τα περιττά έξοδα. Μπορεί να πάνε διακοπές αλλά μικρότερο διάστημα ή στην χώρα τους που θα τους έρθει πιο φθηνά. Μπορεί και να μην πάνε καθόλου διακοπές.

Οι χώρες που στηρίζονται στον τουρισμό περνάνε πολύ δύσκολα στις κρίσεις. Μαζί με τα χίλια μύρια άλλα προβλήματα που δημιούργησαν οι κυβερνώντες είχαμε και αυτό. Μην ξεχνάμε πως Σημίτης και Καραμανλής κυκλοφορούν ελεύθεροι και μάλιστα επηρεάζουν τις πολιτικές εξελίξεις. Πρέπει επιτέλους να μπουν στην φυλακή, ως υπεύθυνοι της τεράστιας οικονομικής καταστροφής.

Για να πάρετε μία δουλειά περνάτε συνήθως από μία συνέντευξη, στην οποία πρέπει να τα πάτε καλά για να πάρετε την δουλειά. Η δουλειά σας όμως δεν είναι η συνέντευξη αλλά ξεκινάει μετά την συνέντευξη και εφόσον προσληφθείτε. Για τους βουλευτές η εκλογή είναι όπως η συνέντευξη. Η δουλειά τους δεν είναι να εκλέγονται. Στην Ελλάδα, σε αντίθεση με άλλες χώρες όπως οι ΗΠΑ, το υπουργικό συμβούλιο είναι στην πλειονότητα του βουλευτές.

Έτσι για να γίνει κανείς υπουργός ή υφυπουργός πρέπει πρώτα να εκλεγεί βουλευτής. Η εκλογή όμως δεν είναι η δουλειά τους αλλά όπως η συνέντευξη για κάποιον εργαζόμενο. Τους έβαλε λοιπόν ο ελληνικός λαός στα ανώτερα κλιμάκια της ελληνικής κοινωνίας και «πούλαγαν μούρη». Τους έλεγαν «κύριε πρωθυπουργέ» και «κύριε/α υπουργέ» και καμάρωναν οι γελοίοι σαν τα «γύφτικα σκεπάρνια». Έβγαζαν τις γκόμενες τους ή τους γκόμενους, όσοι τουλάχιστον ενδιαφερόντουσαν κι ήταν πολλοί.

Ο ελληνικός λαός τους εκλέγει για να κάνουν μία δουλειά και αυτή την δουλειά την κάνουν πάρα πολύ άσχημα. Η απόδοση τους είναι κάκιστη. Με άριστα το 10 παίρνουν 3. Αυτό μη περιμένετε να σας το πουν οι συνεργοί τους στο έγκλημα κατά του ελληνικού λαού, τα κανάλια και τα ΜΜΕ. Θα πρέπει να το καταλάβετε από μόνοι σας. Αν έκαναν σωστά την δουλειά τους δεν θα ερχόταν η τεράστια οικονομική καταστροφή. Αν έκαναν σωστά την δουλειά τους δεν θα ήταν βουνό αυτή την στιγμή τα προβλήματα. Αντί να κάνουν σωστά την δουλειά τους, ασχολούνται με το πως θα κλέψουν και πως θα κοροϊδέψουν τους Έλληνες πολίτες. 

Το πρόβλημα της μετανάστευσης

Απόστολος

Scroll to Top